Şimdi Ara

[ARŞİV] Finansbank Enpara (118. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.541
Cevap
129
Favori
163.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben de kartı kopyalananlar kervanına katıldım. Ayın 1'inde bir büfeden alışveriş yapmıştım. Bugün (yani 5 gün sonra) BKM ekspress aracılığıyla kartımdan aynı büfeden aynı meblağyı çekmişler. Muhtemelen dikkat çekmemesi için aynı rakamı çektiler. Bana hiçbir SMS gelmeden, haberim dahi olmadan benim kartımı nasıl BKM eksprese tanımlatıp kullanabildiler aklım almıyor.
  • Bkm den mailde mi gelmedi? Zira mutlaka geliyor
  • 2000watts kullanıcısına yanıt
    Bana ne SMS ne mail hiçbirşey gelmedi. Zaten BKM ile de en ufak bir ilişkim yok. Hiç kullanmadım. Bir anda enpara hesap dökümüne düştü. BKM sanal pos ile çekilmiş. Hemen karta baktım cüzdanda duruyor. Muhtemelen bir açık bularak, kartımı kendi kartı gibi BKM'ye tanımladı. Kim bilir kaç kişiye daha yaptılar.
  • Kredi karti almak isteyenler uygulamadan bize yazin bolumune kredi karti talebini iletebilirler. Aksam talep etmistim. Sabah mail gelmis, adiiza kredi karti cikartilacaktir diye.

Hangi sartlarda veriyorlar bilmiyorum ama cok da ugrastirici degil gibi gorunuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enpara'yı sadece birikim amaçlı kullanıyorum. Mobil uygulamasından Havale EFT dışında kullanmmıyorum. ATM kullanmam gerekirse AVM'lerin içindeki ATM'leri kullanıyorum. Sanal Kart özelliği olmadığı için internetten alışverişte kullanmıyorum. EnPara kartımla POS cihazından harcama yapmıyorum, harcamaları kredi kartı ile yapıyorum.

En azından Sanal Kart özelliği getirseler iyi olacak. Hacklenme korkusu olmadan kullanırız.
  • kredi kartım 30 saniye de onaylandı.
    2800 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

İlk kullanmaya başladım, 500 TL Ek para istermisiniz? dedi, daha sonra 2.000 TL istermisiniz? dedi, daha sonra 3.500 TL istermisiniz? dedi. Bu nereye kadar gidiyor böyle?

3.500 de kaldım ben
    5000 olmasını isterdim
  • 4000 tl olarak onaylandi.

Teb'i kacirmasam cok iyi olacakti. Simdi kart ucreti istiyorlar hiç gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12000 tl onaylandı ;)
  • bende başvurmak isterim ama 3 aylığına yurt dışındayım. çok ters oldu..
  • enpara bitmiş.

ben de altın hesabı düşünüyordum ki alış 153 satış 148 diyor, ya da tam tersi. bi de telefonla daha uygun fiyat veririz demiş utanmadan

100 gram altın atmak istesen hesaba, çekerken 500 lira kayıp olacak. ÇOK SAÇMA
  • quote:

Orijinalden alıntı: borayazicioglu

quote:

Orijinalden alıntı: cenup

quote:

İlk kullanmaya başladım, 500 TL Ek para istermisiniz? dedi, daha sonra 2.000 TL istermisiniz? dedi, daha sonra 3.500 TL istermisiniz? dedi. Bu nereye kadar gidiyor böyle?

3.500 de kaldım ben
    5000 olmasını isterdim

Arkadaşlar ekpara vb. bankaların vadesiz mevduat hesaplarına tanımladığı kredili mevduat hesabı (KMH) limitiniz bankacılık sisteminde size kredi hesabı olarak açıldığı için kredi kartı limiti gibi gözüküyor. Bazı arkadaşlar kredi kartı başvurusu onaylanmadı veya düşük limitli onaylandı diye yazmışlar. KMH de buna sebep olmuş olabilir.

Haberiniz olsun.

Örnek vereyim:

2000 TL gelir beyan eden biri 8000 TL limitli kart kullanabilecek durumda diyelim. Ancak ekpara gibi iki tane KMH hesabı varsa ve örneğin bu hesapların limiti 2000+2000 ise kredi kartı limiti 4000 TL ile sınırlanabilir.

Zamanında telefonda KMH teklif ettiklerinde sormuştum bu konuyu ve "evet düşündüğünüz gibi kredi kartı limitini etkiler" şeklinde yanıt almıştım.

3.500 kmh var
    -3.400 deyim şu an

2.800 limitli kredi kartım onaylandı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: borayazicioglu

quote:

quote:

3.500 de kaldım ben
    5000 olmasını isterdim

Arkadaşlar ekpara vb. bankaların vadesiz mevduat hesaplarına tanımladığı kredili mevduat hesabı (KMH) limitiniz bankacılık sisteminde size kredi hesabı olarak açıldığı için kredi kartı limiti gibi gözüküyor. Bazı arkadaşlar kredi kartı başvurusu onaylanmadı veya düşük limitli onaylandı diye yazmışlar. KMH de buna sebep olmuş olabilir.

Haberiniz olsun.

Örnek vereyim:

2000 TL gelir beyan eden biri 8000 TL limitli kart kullanabilecek durumda diyelim. Ancak ekpara gibi iki tane KMH hesabı varsa ve örneğin bu hesapların limiti 2000+2000 ise kredi kartı limiti 4000 TL ile sınırlanabilir.

Zamanında telefonda KMH teklif ettiklerinde sormuştum bu konuyu ve "evet düşündüğünüz gibi kredi kartı limitini etkiler" şeklinde yanıt almıştım.

3.500 kmh var
    -3.400 deyim şu an

2.800 limitli kredi kartım onaylandı

hee

2.ooo 24 ay
    5.000 48 ay

kredi borcum var

teşekkürler enpara

• beyler resmi bicimde gelir gosteremeyenlere kredikarti veriyomu enpara? bana garanti kafasina gore gelir yazip vermisti ama biktim bu garantiden kurtulmak isiyorum ama baska banka kredi karti vermez diyede kurtulamiyorum
  • debit kartı yurtdışındaki poslarda komisyonsuz kullanabileceğim söylendi ama yine de garanti olmasını istiyorum,deneyen,sorun yaşayan oldu mu? banka kartı kullanılmaz diye biliyordum ama enpara kullanılıyormuş dedi müşteri hizmetleri

• Tr deki banka kartlarında çip olmadığından hiç bir yerde çalışmaz. Zira pos makineleri sadece çipli kartlar için tasarlanmış. Birde enpara kartı visa ödemesi yapan yerlerde geçerli ama bu çok az. Zira avrupa da banka kartları maestro ile çalışıyor. Zaten çipte olmadığından kullanamazsın.
  • An itibari ile başvurdum lakin yine an itibariyle 7600 limitli miles and smiles kartımın 6000 ₺ borcu var son ödeme ay sonu olan. 4000 küsürü bu ay 2000 i evvelki aydan eklenme olarak. Ay sonuna doğru 4000 küsür yatırıcam enpara kk başvurunca aklıma geldi bu tablo aleyhime olabilir mi acaba... 5000 ₺ maaşlı lisans gıda ssk olarak belirttim. 1 yıldır enpara aktif kullanıyorum 1900 ekpara limitli ? 23.01 e kadar dönüş olacak diye uyarı geldi değerlendirme için.

• Beyler yüklü para transferleri nasıl oluyor enparada tam olarak hemen hesaba karşı tarafın geciyormu tam olarak yüklü den kastim50-60k arası Bir para?

• ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal güvenliğe takılır, teyit amaçlı ararlar ondan sonra karşı hesaba geçer.
  • enpara kredi başvurusu yaptım onaylanmadı mevcutta 2 tane kredim var birini 7 ay önden diğerini 5 ay önden ödüyorum herhalde önden ödeme yaptığım için kredi vermiyor diğer bankalardaki durumlarımda hep aynı kart borcum var ama güncel dönem içinde artı bakiyedeyim hep neden onaylamıyorlar.cevap ları finansbank kredi politikaları gereği.düz cevap veriyorlar..varmı kredi alabilmemin başka yolu ykb akbank alıyorum ama onlardan almak istemiyorum..
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.