Şimdi Ara

[ARŞİV] Finansbank Enpara (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.541
Cevap
129
Favori
163.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayın enparalısı konusunda ay olarak bahsedilen zaman dilimi neye göre arkadaşlar?

Yani örneğin 1-30 ocak mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    İsim yazili kart kac gune gelir

• Kredi kartı başvurum onaylanmadı ne yapabilirim diğer iş banktan 750 tl limitli kartım var garantiden 1300 limitli kartım var 1 yıldır kulanıyorm daha 1 tl bile bocum gecikmedi onaylanması için ne yapabilirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şu ayın en paralısı olanlar için olan yemek ve uygulama kampanyası geri gelmeyecek gibi gözüküyor. cepteteb'e mi başvursam ne yapsam bilemiyorum ya onda devam ediyor gözüküyor sanırım.
  • Kredi kartı da encard gibi mi geliyor yoksa diğer bankalar gibi 1 imza alıp gidiyorlar mı?

• Enpara.com Cep Şubesi’ni kullandığım telefonum çalındı, kayboldu ya da onarım için servise verildi. Kişisel bilgilerim veya birikimlerim tehlike altında mı?
    Enpara.com internet şifrenizin kolay tahmin edilebilir olmadığından eminseniz ve şifrenizi bugüne kadar asla hiç kimseyle paylaşmadıysanız ve hiçbir yere yazmadıysanız, merak etmeyin, birikimleriniz ve bilgileriniz güvende. Ancak eğer, hem müşteri / T.C. kimlik numaranızı hatırlama, hem de En Özet ekranını şifre girmeden gösterme özelliklerini aktive ettiyseniz, En Özet ekranındaki hesap bakiye, son işlem ve bekleyen işlem bilgileriniz başkaları tarafından gözlemlenebilir. Ama yine merak etmeyin, çünkü sadece gözlem yapılabilir, hiçbir bankacılık işlemi yapılamaz.

Arkadaşlar En Özet ekranını şifre girmeden gösterme özelliğini nasıl aktifleştiriliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampanyaavcı -- 12 Şubat 2018; 17:36:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maczone

Enpara'nın bir güvenlik eksikliğini kapatmak için destek olmak isterseniz aşağıdaki forum konusunu ziyaret edip destek olabilirsiniz. Teşekkürler.

https://forum.donanimhaber.com/enpara-kredi-kartlarina-sanal-kart-destegi-gelmeli--131333593

bu konuda banka sektöründe iyi mevkide bir arkadaşım ile görüştüm sanal kart çıkartmanın tahmin edildigi gibi 2 dk iş olmadıgını bankalara maddi yük getirdigini ücretsiz eft havale hizmeti veren hesap işletim ücreti almayan bir bankanın sanal kart çıkartma ihtimalinin düşük oldugunu finansbankın aidatlı kartlarında sanal kart özelligi oldugunu söyledi ben aracıyım onun yalancısıyım eger durum dedigi gibiyse çok uzun bir süre sanal kart gelme ihtimali yok gibi

• Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt
    O özellik kalktı maalesef, BDDK’nın yönetmeliğine takıldı.

• Bilgilendirme Orta paket (SMS/e-posta) Nasıl Kullanabillirim ?

Kind Regards.
  • Enpara iyi hoş güzelde finansbak atmleri gerçekten bakımsız yani dokunuyorsun algılamıyor ve temasıda beğenmemişdim. Teb gibi yapsalar daha iyi olacak ama teb son kazığını unutmamak lazım. Enparadan memnunum ama son zamanlarda kampanyaları pek yok.

• Enpara kredi kartı kullanan arkadaşlara sorum ; nasıl alışverişlerde puan falan bol veriyor mu ? Cimri mi davranıyorlar yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

Bana ne SMS ne mail hiçbirşey gelmedi. Zaten BKM ile de en ufak bir ilişkim yok. Hiç kullanmadım. Bir anda enpara hesap dökümüne düştü. BKM sanal pos ile çekilmiş. Hemen karta baktım cüzdanda duruyor. Muhtemelen bir açık bularak, kartımı kendi kartı gibi BKM'ye tanımladı. Kim bilir kaç kişiye daha yaptılar.

Sonuç ne oldu ? İtiraz etmişsinizdir mutlaka.
    Büfeden alışveriş yaparken nasıl kopyalanmış olabilr ki ? görmediniz mi cihazı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 26 Şubat 2018; 12:18:26 >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir sonuç çıkmadı. Büyük bir pişkinlikle sistemde açık olmadığını, itirazımın reddedildiğini belirten metin göndermişler.
    Standart pos cihazının içine entegre sistem, farketmek mümkün değil. Enpara'da da ekmeklerine yağ süren güvenlik açıkları olduğu için adamlar için çocuk oyuncağı.
  • O zaman ne olur ne olmaz internet alışverişleri / havale limitlerini hep düşük tutmak lazım.Ben havale limitlerini düşük tutarım fakat sürekli aramak zorunda kalmak pek hoş değil yani "hemen ulaşıyor olsam da "
  • Her bankanın sıkıntıları var yani Cebtetep desen onda da bir takım sıkıntılar var Enpara da güvenlik sorunu falan var..Bilmiyorum yani tek kart alıp rahatına bakma gibi bir şey mümkün olamayacak sanki
  • Birikim hesabı açanlar ve ayın enparalısı olanlar faiz oranı 10.50 oldu

• Degerli musterimiz, 27.250 TL'ye kadar ihtiyac krediniz Enpara.com'da hazir! Kredinizi 48 aya varan taksit secenekleriyle hemen kullanmak icin cep subemizden bir ihtiyac kredisi basvurusu yapmaniz yeterli! Umariz ihtiyaclariniz icin size destek olabiliriz.

Boyle bir msj geldi kredi cikmama gibi bi durumu varmi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: sametbaggio

Degerli musterimiz, 27.250 TL'ye kadar ihtiyac krediniz Enpara.com'da hazir! Kredinizi 48 aya varan taksit secenekleriyle hemen kullanmak icin cep subemizden bir ihtiyac kredisi basvurusu yapmaniz yeterli! Umariz ihtiyaclariniz icin size destek olabiliriz.

Ön onaylı limit o kadar.

Çıkıp çıkmayacağı başvuru sonrası belli oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametbaggio

Degerli musterimiz, 27.250 TL'ye kadar ihtiyac krediniz Enpara.com'da hazir! Kredinizi 48 aya varan taksit secenekleriyle hemen kullanmak icin cep subemizden bir ihtiyac kredisi basvurusu yapmaniz yeterli! Umariz ihtiyaclariniz icin size destek olabiliriz.

büyük ihtimalle onaylanır
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.