Şimdi Ara

[ARŞİV] RUST

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
8.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten bir konusu var, buradan devam. Rust [ANA KONU]:
    https://forum.donanimhaber.com/rust-ana-konu--86274529

Gençler çok ilgimi çekti şu oyun,steamde sale'a girmiş bi ara sanırım ama o zamanlar haberim yoktu hatta 5 dolar civarı bi fiyata düşmüş ve benim sonradan haberim oldu oyunun varlığından.Şu an 20 dolar oyun.Steam dışında bi yerde bulamadım oyunu,betası var falan diyolardı fakat onu da bulamadım hep surveylere yönlendiren kar amaçlı şeylerdi.Bilginiz varsa aydınlatırsanız sevinirim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• oyun şu anda alpha sürümü satılıyor zaten
  • Steam dışında bi yerden satılıyor mu? Betası çıktı diye görmüştüm de.
  • 5 dolara nezaman düştü
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    Emin değilim bi arkadaş söylemişti steamde sale'a girmişti diye ben görmedim
  • Alınmalı mı ? DayZ i aldım şimdilik ama DayZ grubumuz ile bir kaç gün oynadık ara verdik biraz da oyunun boşluğundan dolayı. Rust alsam DayZ ilerleyene kadar idare eder mi ? DayZ den daha dolu görünüyor şimdilik
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

Alınmalı mı ? DayZ i aldım şimdilik ama DayZ grubumuz ile bir kaç gün oynadık ara verdik biraz da oyunun boşluğundan dolayı. Rust alsam DayZ ilerleyene kadar idare eder mi ? DayZ den daha dolu görünüyor şimdilik

dayz de rusttaki özelliklere sahip olacak ilerde. yani rustı şimdi alırsanız dayzye göre daha çok zevk verir. ama ikiside tam sürüm olunca bence dayz daha güzel olacak. zaten rustın şuan zevkli olmasının nedeni minecraft gibi kaynak toplayıp bişeyler inşa edebilmek. dayzde olmadığı için bu özellik rust şimdilik daha güzel görünüyo

bence 20$ fazla. ilerde nasıl olacağını bilmiyorum oyunun ama eğer çok fazla şey vaat etmiyosa rust, şimdilik bu fiyata alınmamalı. dayz de şuan 30$ etmiyo ama tam sürümde hem fiyat aratacağından hemde güzelleşeceğinden veriyoruz. bilmiyorum rust nasıl olur, oyüzden araştırın bakın yapımcı ne diyo oyunla ilgili, ona göre alın veya benim gibi 10$ olmasını bekleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 4 Ocak 2014; 14:44:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

Orijinalden alıntı: designr

Alınmalı mı ? DayZ i aldım şimdilik ama DayZ grubumuz ile bir kaç gün oynadık ara verdik biraz da oyunun boşluğundan dolayı. Rust alsam DayZ ilerleyene kadar idare eder mi ? DayZ den daha dolu görünüyor şimdilik

dayz de rusttaki özelliklere sahip olacak ilerde. yani rustı şimdi alırsanız dayzye göre daha çok zevk verir. ama ikiside tam sürüm olunca bence dayz daha güzel olacak. zaten rustın şuan zevkli olmasının nedeni minecraft gibi kaynak toplayıp bişeyler inşa edebilmek. dayzde olmadığı için bu özellik rust şimdilik daha güzel görünüyo

bence 20$ fazla. ilerde nasıl olacağını bilmiyorum oyunun ama eğer çok fazla şey vaat etmiyosa rust, şimdilik bu fiyata alınmamalı. dayz de şuan 30$ etmiyo ama tam sürümde hem fiyat aratacağından hemde güzelleşeceğinden veriyoruz. bilmiyorum rust nasıl olur, oyüzden araştırın bakın yapımcı ne diyo oyunla ilgili, ona göre alın veya benim gibi 10$ olmasını bekleyin

rustta aynı fiyat politikasına sahip olacak o yüzden şimdi alsam mı diyorum.

edit: kafa karışıklığı yaratılmasın oyun 5dolara düşmedi. daha hiç indirim görmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi designr -- 4 Ocak 2014; 15:21:42 >

• designr kullanıcısına yanıt
    Arkadaş beni keklemiş o zaman
  • Gereksiz oyun, full sürümü çıkmadan eksik oyun satışını da yeni adet edindi bu yapımcılar. 2 seneye tam sürüme döner artık. Böyle oyunları bedava yaparsın tam sürüme geçince detaylı özellikleri kullanmak için fiyat koyarsın öyle oynar millet. Verilen paraya yazık şimdilik.
  • Rust bence DayZ'den daha iyi. Ev yapımı Minecraft'tan bile daha gerçekçi. İlerde DayZ'ye build özelliği geleceğini sanmam, gelebilir. Rust'a 20 yeni silah, 2 oyun modu, araba yapımı, tank panzer gibi teknolojik silahlar, asfalt dökebilme ve en önemlisi de tarım geleceği duyurulmuş. Yani Rust oldukça güzel olacak. DayZ ise donanımsal olarak gelişecek. Rust'ı oynayan 52 bin oyuncu var. DayZ ise 38 bin. DayZ 1,5 yıllık bir oyunken Rust bir kaç aylık bir oyun. Yine de Rust'ın gelişimi çok daha göz önünde. DayZ daha çok pvp özellikleri üstüne yoğunlaşmış. Rust ise PvP yabana atılmadan craft özelliklerine yoğunlaşılmış. Bence kesinlikle Rust. Tabi DayZ'de ayrı bi deneyim.
  • Fresh new Classic Rust EU server,pvp/pve ,7/24 Active Admins,events,airdrops (once a week) TURK ADMINLER
    Eu based server 40-60 ping
    No Admin Abuse
    No lags
    sleepers:on
    facepunch:on
    server backup:every day
    few Wipes ( only when necessary )

The first airdrop will be dropped when server has 25 players online

Kebab server

just push f1 and type:

net.connect 85.114.128.54:28050

[ARŞİV] RUST

• Arkadaşlar var mı server önerisi olacak ? Böyle lag olmayan , hacker çoluk çocuk fazla olmayan birde kapanmayacak ?
  • Ben yeni server açtım hepinizi beklerim yardıma ihtiyacınız olursada yardım ederim ip: 46.4.33.22:28045
  • Uykusuz Rust Turkiye 03.07.2014 LimitedC4 +30Drop PVP 0Dura Active Admins

C4 craft yok sadece loot ve droplardan gelmekte Anti-Cheat Hacker koruması 7/24 Aktif Admin Hizmeti +30 Otomatik Drop ve oyuncu sayısına bağlı olarak rastgele drop atılmakta Çeşitli Eventler bulunmakta

Oyunda F1 e basıp net.connect 31.214.240.120:28500 yazarak servere bağlanabilirsiniz

[ARŞİV] RUST

• bilgisayarım HP Pavilion DV6 1125 et
    Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T6600 @ 2.20GHz x 2 ‎(2.20Ghz)‎
    3.0 GB
    ATI Mobility Radeon HD 4650 1.0 GB ‎(PS3.0/VS3.0)‎
    Rust'ı bilgisayarım kaldırır mı ?
  • oyunda hala hile devam ediyormu?

25TL ye buldum arkadas cagiriyor alıp almamakta kararsızım

degermi??
  • Arkadaşlar oyun şuan 31 lira ne diyorsunuz değermi ?
  • hile devam ediyor armored metal olsa bile evi patlatmak çok kolay. hala daha makyaj updatelerle uğraşıp duruyorlar. saçma sapan bağlanamama sorununu hala gideremediler kimi oyuncuları anlaşılamaz şekilde 3sn sonra kendiliğinden atıyor. evi armored metal yapsan bile herif 30 tane blocktan üst üste koyuyor tepeden atlıyor evin üstüne. 1 okadar blok koyamamalı 2 okadar yüksekten aşağı atladığında ölmeli. hem armored metali yapmanın maliyetlerini iyice zorlaştırıyorsun hemde hala saçma buglarla evi savunmasız bırakmaya devam ediyorsun. burdan şu anlaşılıyor oyun yapımcıları evin patlamasını kasıtlı teşvik ediyor ona ince bir ayar getiremiyor. hal böyle olunca böyle bir oyunda saatlerinizi günlerinizi demiyorum bakın aylarınızı heba etmenin bir anlamı kalmıyor. bunu 2 ay harcayıpta anladığınızda vaktinize acımayın sonra. ev hiç patlamasın demiyorum gene patlasın ama gidipte toprağa ev yapanınki patlasın tahtadan metale çevirmeyeninki patlasın. herkes mecburmu 7/24 oyunda nöbetçi gibi evini korumaya. zaten oyuncu olarak okadar madde toplayarak binbir zahmete girerek onları birşeylere dönüştürüp en zırhlı şekilde evini dikerek göstermiş adam yazık değilmi bukadar emeğe çabaya. oyun bu açıdan bakıldığında çok tırt benim gözümde. kabul oyuna ilk girdiğiniz andan itibaren kendine çeken bir yapısı var ama tamamen göz boyama hepsi oyunda dengeler gerçek anlamda otutrulamamış.

• değmez
    bir yığın survive oyun varken degmez
    yapımcılarında is yok. yeterince gelistirilmedi.
    hile hurda gani
    gelisime cok musait oyun ama oldugu yerde sayıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.