Şimdi Ara

ARTES Q818 TINY 8' QUADCORE 1GB RAM 16GB [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
2
Favori
11.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artes`in 8'' boyutundaki yeni tableti Artes Q818.

Bu tabletin tasarımı İpad mini'ye çok benziyor.

Kalınlığı 7.5mm. Ağırlığı 341gram. Tabletin alt kısmında 2 adet hoparlor bulunmakta. Ultra ince bir kasaya sahip. Tabletin arkası alüminyumdan oluşmakda. Artes Q818'e premium hava katıyor ve rakiplerinden ayrılıyor.

Fiziksel ses düğmesi bulunmuyor. Onun yerine sanal ses açma kapama düğmeleri bulunmakta. Tabletin elde duruşu oldukça iyi , tek elle tutulabiliyor.

Artes Q818 Ips ekrana sahip ve bugüne kadar karşılaştığım ıps ekranlardan dahada güzel. Görüş açıları her yönden çok iyi. 1024x768 piksel çözünürlüğe sahip ve 4:3 formatında.

Tabletin İşlemcisi Cortex A7 1.2Ghz Quadcore (Allwinner A31S) ve 1Gb ram bulunmakta. Tablette 8 çekirdekli PowerVR SGX544MP grafik işlemcisi bulunuyor. Artes Q818 16Gb depolama alanına ve 32Gb'a kadar destekleyen micro sd slotuna sahip. Tablette bluetoth Hdmı çıkış ve Gsensör bulunmakta.

Tabletin arka kısmında 5 megapiksel kamera ve önde 0.3 megapiksel görüntülü görüşme yapabilmek için kamera bulunuyor.

Tablette 4000 mAH Lion Polimer batarya bulunmakta ve kesintisiz 4 saat kadar oyun performansı sunuyor. Tablet microusb girişi üzerinden şarz olmakta ve tam dolum 3saat kadar sürmekte. Tabletin yanında verilen şarz aleti Konnoc marka ve oldukça kaliteli.

Tabletin ses yüksekliği oldukça iyi ve kaliteli müzik dinleyebiliyorsunuz. Ayarlar kısmında bazı ekran seçenekleri bulunuyor. Smart color ve Intelligent Backlight bunlar tabletinizin pilini daha verimli kullanmanızı sağlıyor.

Tabletin ekran renkleri oldukça doğal ve gerçeğe çok yakın bir deneyim sunuyor. Tabletin içerisinde kurulu olarak gelen 4k video player bulunuyor. Bu programda Pop-up seçeneği ile videoları yeni pencerede oynatabiliyorsunuz.

Tabletin kamerasına tekrar gelirsek otofokus yapabilen Fullhd 30fps video kayıt imkanı sunan otomatik pozlama kontrolüne sahip olan ve saniyede 10 resim çekebilen 5megapiksellik kamera bulunuyor.

Bu tablette kullanılan kamera sensörü OV 5647 bize panorama çekimi yapabilme imkanı sağlarken efekt pozlama ve beyaz dengesi ayarlarını değiştirmemize imkan sağlıyor. Genel video ve fotoğraf kalitesi oldukça şaşırtıcı. Rakiplerinden oldukça yukarıda.

Tablet kutudan çıktığında Android 4.1 jellybean ile geliyor ve Artesin sitesindeki sürücüler bölümünde yayınlanan yeni 4.2.2 romuna yükseltmeniz gerekiyor. Bu işlem yaklaşık olarak 5 - 6 dakika sürüyor. Cihazın çalışma ısısı ve dokunmatik hassasiyeti oldukça iyi.

Bu tablet için söyleyebileceklerimi sıralayacak olursam ;

1 - Artes Q818 çok güzel bir tasarıma sahip. Ekranı diğer Ips ekranlara göre çok daha iyi.(Demekki Ips ekranında iyisi kötüsü var) Parlaklığı ve görüntüleme açısı rakiplerinden yukarıda.

2 - Oyun deneyimi oldukça iyi dokunmatiğe verdiği tepki çok seri.

3 - Tablet hızlı kapanıp açılıyor. Takılma donma yada menüler arası geçişlerde lag gözlemlemedim.

4 - Kamerası ışık olduğu derece iyi. Batarya performansı 4saat

Diğer incelemesini yaptığım tabletler için Blog Sayfama göz atabilirsiniz

Tabletin Kamerasının Fotoğraf ve video çekim seçenekleri oldukça fazla :

ARTES Q818 TINY 8' QUADCORE 1GB RAM 16GB [ANA KONU]  ARTES Q818 TINY 8' QUADCORE 1GB RAM 16GB [ANA KONU]  ARTES Q818 TINY 8' QUADCORE 1GB RAM 16GB [ANA KONU]  ARTES Q818 TINY 8' QUADCORE 1GB RAM 16GB [ANA KONU]

ARTES Q818 TINY 8' QUADCORE 1GB RAM 16GB [ANA KONU]  ARTES Q818 TINY 8' QUADCORE 1GB RAM 16GB [ANA KONU]  ARTES Q818 TINY 8' QUADCORE 1GB RAM 16GB [ANA KONU]  ARTES Q818 TINY 8' QUADCORE 1GB RAM 16GB [ANA KONU]

Tabletin kamerasından örnekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 16 Mayıs 2014; 0:45:03 >

• --//Artes Q818 Kullanıcıları\\--

TGzgnr

PhysicalEducation

mitto

solamnus

sargon34

guitarman

eser_83

abdullahmabel

yohannn

eteksen

Resul Sever

Fast_Tortuga

YaBuZ

ssunder

mvpeko

Artes Q818 4.2.2 Android Update Rehberi.

http://www.artescorp.com/uploads/Artes_Q818_Tiny_Firmware_Update.pdf

-------------------------- RooT Yöntemi -----------------------------

@Resul Sever'in katkılarıyla.

İlk olarak usb hata ayıklama modunu açıyoruz.

- Öncelikle tableti sisteme tanıtmalım. Pdanet gibi bir uygulamayı kurabiliriz. Pdanet Linkhttp://junefabrics.com/android/download.php . Biz bu sürücüyü tableti tanıtmak için kullanıyoruz.

USB Port bağlı ve Hata ayıklama modu açık olarak programı açıyoruz. Windows tableti tanıdığında zaten programı otomatik olarak aşağı alacaktır.
    Şimdi ise ZhuoDaShi adlı çince programı indiriyoruz. İndirmek içintıklayın.
    Programı açalım. Her ne kadar arayüz Çince olsa da solda bir yerde ROOT yazısını göreceksiniz. Yazının sağındaki garip karakterlere tıkladığınızda sonraki ekrana geçer.

Yazılar çince fakat next next gibi geçebiliriz. Cihazın ismini görecektir ROOT yazzan yazının sağında ki çince kısma basarak devam edelim üst kısımda 3 simge olan kısım gelecek ve üstteki butona basalım alttakine değil. Bir internet sitesi gibi bir yer açılacak.

Şimdi ise cihazı tamamen kapatıp açalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 2 Haziran 2014; 23:41:06 >

• Ekran kalitesi olarak 812 ile aynı mı? bana sanki parlak degil de soluk bir ekran görüntüsüne sahip gibi geldi. Q812 yi vatanda görmüştüm, ipad mini çok daha canlı duruyordu onun yanında.
  • deepzelan kullanıcısına yanıt
    Tablette kullanılan Ips ekranın kalitesi çok iyi. Parlaklığı çok yüksek. 1 2 güne videoları eklediğimde demek istediğimi daha iyi anlayabilirsin. Tablet ile ilgili merak ettiğin başka birşey varsa videoya ekleyebilirim
  • İpad mini ile arasında 100 küsür fark var n11.de. Az para değil yani bu da. Aynı fiyat olsalar ipad alırım heralde ama ben q812 yi canlı gördüğüm için onunla mukayese etmek istemiştim.
  • deepzelan kullanıcısına yanıt
    Anladım. Elimde Q812 olsaydı 2sini yanyana fotoğraflayabilirdim ancak şuan böyle bir imkanım yok. İpad meselesine gelecek olursak. Ben asla apple ürünlerini tercih etmezdim. Elini kolunu bağlıyor insanın ios. Tabiki bu benim tercihim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim dostum. Bu aralar iyi bir indirim olursa alınır o zaman 818 tiny
  • http://www.gold.com.tr/inca-respect-4-nesil-10-1inc-tablet-pc_u
    Benzer fiyata inca var. 2gb. Ram ve 3g baglantili. Ama entegre degil, vinn modemi direk baglayabiliyorsunuz. Tabi usb girisi varsa. İslemci cortex a9, kagit uzerinde daha iyi gibi duruyor.
    Yine nexus 7 var benzer fiyatta.
    Asus memopad 10.1 var tegra3lu.
    Birde ipad mini var.
    Alternatifler bunlar. Yine de guzel cihaz iyi gunlerde kullanin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tablete yüklediğim tüm oyunları açtı. Takılmadan donmadan akıcı bir şekilde oynadım. Yarın harika bir video ekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 7 Aralık 2013; 19:55:07 >
  • elimde Q812 var benimde eğer satabilirsem Q818 almayı düşünüyorum bende
  • Alesta1818 kullanıcısına yanıt
    Buz gibi havada fırından taze taze video ekledim

• quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Buz gibi havada fırından taze taze video ekledim

hocam sormayı ayıp siz dün bu videoyu istanbuldamı çektiniz ?? kar yağarken gördümde

• tda 1562q kullanıcısına yanıt
    Video zonguldakta çekildi :)
  • Tabletin Kamera Performansı oldukça iyi

ARTES Q818 TINY 8' QUADCORE 1GB RAM 16GB [ANA KONU]  ARTES Q818 TINY 8' QUADCORE 1GB RAM 16GB [ANA KONU]

ARTES Q818 TINY 8' QUADCORE 1GB RAM 16GB [ANA KONU]  ARTES Q818 TINY 8' QUADCORE 1GB RAM 16GB [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 11 Aralık 2013; 16:26:27 >

• Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    arkadaki müzik nedir?
  • PeerNet* kullanıcısına yanıt
    Hoşuna gittiyse link atabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Hoşuna gittiyse link atabilirim

Tabi hocam
  • PeerNet* kullanıcısına yanıt
    https://soundcloud.com/herobust adresindeki Turn Ape isimli mix
  • Ilk android tabletim D821 modeliydi.. 4400 mAh bataryası ile 5 saati rahat çıkartıyordu ve stabil bir tableti.. Orjini Onda markaydı sanırım..
    Bu yeni modelde 4000 mAh batarya kullanılmış.. Ips ekran ve quad core işlemci ile standart bir kullanımda bataryası ne kadar dayanıyor? Ve bu modelin orjini de Onda marka mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.