Şimdi Ara

Artifact Power ile uğraşmaya artık değecek mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artifact Power farmlamaya devam mı yoksa gerek hala var mı buna?

• Aynı şeyi bugün ben de düşündüm ama karar veremedim. Yeni expansion a kadar adam akıllı oynanacaksak mecburen uğraşmak zorundayız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

Aynı şeyi bugün ben de düşündüm ama karar veremedim. Yeni expansion a kadar adam akıllı oynanacaksak mecburen uğraşmak zorundayız

Valla işin açıkçası 120 level yaparken işe yarar diye farmlıyordum
  • kasılan level arasında çok ciddi farma gerek duyuluyorsa, ekstra çabaya gerek yok bence.
  • AP farmlık bir durum kaldı mı ki?
    relic rankları için evet tamam da bence şuan tüm traitleri açsak stat seviyesini alsak yeter bence :)
    o kadar deli gibi farm olmasa da olur
  • Alıp oynayasım var yeni pakete kadar ama üstte de dediğim gibi artifact puanı muhabbeti aklıma gelince canım sıkıldı. Ne yapayım alıp oynayayım mı aylarca bekleyeyim mi :D

• Wow sonrasında getireceği bir şey için şimdiden farmlamana izin vermez ki yeni başlayan geri durumda kalmasın diye. Her xaman böyle oldu ortalama seviyede ilerlemek her zaman mantıklı bu aralar çoğu kişi yeni yeni 75 traitte, uğraşan eden 78-79 falan en fazla

• 75 e geldikten sonra çok önemi kalmıyor diye düşünüyorum. (Netherlight'ta son talent açıldıktan sonra)
  • çok uğraşmaya gerek yok daha fazla bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.