Şimdi Ara

Artık yeni müşteri sayılmak için 1 Ay geçmesi yeterli mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet eskiden (eskiden derken mesela 2019 yılın'da) yeni müşteri sayılmak için eski operatörümüzün kampanyalarından faydalanabilmek için 90 gün yani 3 ay geçmesi gerekiyor idi, ancak Türk Telekom Sefy'e baktım 30 gün yani 1 Ay geçtikten sonra yeni müşteri kampanyaların'dan faydalanılabiliyormuş. Eskiden aynı sayfaya girdiğimde 90 gün şartı vardı artık 30 günemi düşürüldü? Tüm operatörlerde nasıl oluyor şimdi eğer öyle oldu ise muhteşem olmuş!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-842350F0A -- 5 Ocak 2020; 14:52:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• turkcell faturasız 30 gündü. faturalıda gün yoktu beklemeden geçebiliyordun. telekomda 90 gündü.

• Yanlış anlamışsınız sizin dediğiniz bu şekilde Diyelim selfy e no taşıyarak geçiş yaptınız istediğiniz paketi 30 gün içinde seçme şansınız var. Yeni müşteri sayılmak ve kampanyalardan uygun fiyatlı yararlanmak için diğer operatörde 90 gün kalma şartı var.
    Örnek bi tarife linki veriyorum kontrol edebilirsiniz.
    www.selfy.com.tr
    Selfy Yaz Fırsatı Paketi | Faturasız Paketler | Selfy
    https://www.selfy.com.tr/faturasiz-paketler/selfy-yaz-firsati-paketi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deryadeniz907 -- 5 Ocak 2020; 19:4:27 >

• TT'nin bu 90 gün kuralı çok saçma. Şimdi çok iyi hizmet vermen gerekir ki, insanların başka operatörde 3 ay beklemeye tahammül etmesi gereksin.

En düşük pazar payına sahipsin, neredeyse en düşük kalitede hizmet veriyorsun ama mevcut müşterinin tekrar sana gelip yeni müşteri fiyatlarından yararlanması için 90 gün geçmesini istiyorsun. Hani böyle bir hareket kendini ağırdan satan Turkcell'den beklenir.

Hadi onuda geç, uygulamada geçebileceğim tarifelere bakınıyorum, yeni müşteriye sunulan fiyatla benim alabileceğim fiyat arasında dünya fark var. (Prime ekstra 20gb 110 lira istiyor, yeni müşteriye 79 lira.) Ula zaten doğru düzgün 15GB üzeri tarife satamıyorsun, sattıkların 35-40 lira, neyin kafasındasın.

Saçmalık üzerine saçmalık yani.

Özellikle bu iki konuyu şiddetle düzeltmesi gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 5 Ocak 2020; 20:46:39 >
  • deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt
    www.selfy.com.tr
    Selfy Yaz Fırsatı Paketi | Faturasız Paketler | Selfy

• quote:

Orijinalden alıntı: Faruk Gürbüz Dalsarar

Denemesi bedava geçin bakalım anlarsınız 90 günmü 30 günmü. Attığınız link değil sadece bütün paketlerde aynı yazı var. Bu telekomda 30 gündür türkcellde 90 gündür. Bunun açılımına gelecek olursak mesela turkcelden telekoma no taşıdınız telekomda 30 gün yeni müşteri sayılırsınız yani telekoma geçince 30 gün içinde bi paketi seçebilirsiniz ama 31. Gün eski müşteri syılacağınız için yüksek fiyatlı paket alabilirsin. Türkcell de ise mesela telekomdan türkcelle no taşıdın. 90 gün yeni müşteri sayılırsın. Biraz daha anlayıpta yorum yapsanız kafa karışıklığı olmaz.

Edit: bu açıklamaya rağmen halen daha ben yanlışsam o zaman mo taşıyarak öğrenebilirsiniz 30 günmü 90 günmü

Edit: Paketten yararlanacak numara eğer daha önce TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş. numarası ise, numaranın tekrar TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş.'ye taşındığı tarih ile numaranın TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş.'den taşınmış olduğu tarih arasında en az 90 gün geçmiş olmalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deryadeniz907 -- 6 Ocak 2020; 10:29:2 >

• taşıma kampanyalarından faydalanmak için, diğer operatörde
    TT 30 gün
    TCell 30 gün
    VD hemen geri gelip faydalanabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Turkcellden bekleme yapmana gerek yok. Hemen gidip dönebilirsin faturalı da. Telekom da 90 gün saçmalığı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: november27

taşıma kampanyalarından faydalanmak için, diğer operatörde
    TT 30 gün
    TCell 30 gün
    VD hemen geri gelip faydalanabilirsin
    Telekom'un bütün paketlerinde Bu yazı var Nasıl 30 gün oluyor.
    Paketten yararlanacak numara eğer daha önce TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş. numarası ise, numaranın tekrar TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş.'ye taşındığı tarih ile numaranın TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş.'den taşınmış olduğu tarih arasında en az 90 gün geçmiş olmalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deryadeniz907 -- 7 Ocak 2020; 1:47:6 >
  • deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt
    Telekom Faturalı da o bile yok 30 lira yeni üye kaydını ödedikten sonra
  • Aynen bek de denedim oldu
    90 güne gerek kalmadı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni alınan sıfır hat da 90 gün bekleme olayı var

Numara taşımada yok

Ben yıllardır turkcell im tahht bitince tt ye geçiorum hat acılıyo 1 gün sonra turkcell geri dönüyorum sıkıntı yok

Turkcell de yenı musteri de sayılıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.