Şimdi Ara

Asas 72 Skilini alamıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Asas 72 skilini alamıyorum bütün itemler tamam görev tamamlanmış gözüküyor ama skili vermiyor. Üstümde 1 adet stamp of dexterity, 6 adet magic jewel powder ( görev 3 tane istiyor), 1 gb de para var (görev 10m para istiyor) ,

Skili almanın bir yolu var mı yoksa görev bugdamı acaba bilgisi olan cevap verirse şimdiden teşekkürler.

• LJ(lvl jump) yapılan karakterlerde bazı görevler buga giriyormuş belki oda onlardandır.

para miktarını biraz fazla tut belki olur. Oyun doyumsuz istedikçe istiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

LJ(lvl jump) yapılan karakterlerde bazı görevler buga giriyormuş belki oda onlardandır.

Cevap için teşekkürler.

Krakterim lvl jump değil 81 lvlim.

Başka bir çözümü olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: melantis_x

quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

LJ(lvl jump) yapılan karakterlerde bazı görevler buga giriyormuş belki oda onlardandır.

Cevap için teşekkürler.

Krakterim lvl jump değil 81 lvlim.

Başka bir çözümü olan?

çevrendekilere sorsana açtıran varmıymış yakın zaman içinde...
    Muhtemelen bugda asas skill damageleriyle oynama yaptılar 300 MB lık patch ile belki ondada oynama olacagı için böyle bir işe başvurmuşlardır.
  • Bugda değil, görev verilebiliyor-du, 1 hafta öncesine kadar.
  • gerekenlerı ıyı kontrol et ısımlere bak bazen dalgınlıl olabılıor bende 2 gun ugrastydm hersey tamam dıe halbukı yanlıs seylerı toplamısım benzer sımgelı esyalardan falan fılan yanı :)
  • Skili vermiyor diye bende 75 lvl skilini aldım aynı şeyleri istiyordu hemen verdi. Anlamadım bu işten birşey.
  • Item isteyen görevlere istediğinden fazlasıyla girme knight bu bug olur bişey olur hepsi gider item gelmez, skill gelmez, ticket atarsın cevap gelmez. Gelirsede item bu kadar istemiş o kadarını geri veririz derler, madur olursun.
  • aynı sorun bendede var ! lj değil çar! itemler tam sıkıntısız ama bugda kalmış! alınmıyo görev !
  • İstediklerinden fazla goturmeniz gerekiyor mesela priest 76skilinde bir tane lesath gerekirken ustunde 5tane ile veriyorsun birini aliyor sadece gorevi yapiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lesath tan mıydı shauladan mıydı tam hatırlamıyorum 1 tane istiyor gözüküyor fakat 5 tane götürünce görevi veriyordu. buna dikkat et. yok olmazsa bugdadır o zaman.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.