Şimdi Ara

Asgari ucret alan kizlarin hayati yaşaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: OrQuN , Meticulous , sssemih24 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
40. Sırada  bugün en iyi #15
Sayfa: 1
Giriş
  • Asgari ucret alan kızlara bakiyorum lüks pizzaciya gidip pizza+şarap yapiyorlar. Her gun disarda bir yerlere giderek para harciyorlar cafelere falan da gitmiyorlar en az 500-1000tl birakacaklari yerler. 500-1000tl gibi rakamlar asgari ucrete oranla dışarda sadece keyfine harcamak icin yuksek paralar. Bunlarin sonucta kiyafet, makyaj, parfum v.b harcamalari da var. Hadi aile evinde kalanı anlarım belki ailesi extradan para veriyordur. Bunlarin 2-3 kiz eve cikip kira ödeyip ev masraflari olan versiyonlari da var. Birde dikkat ediyorum bu tarz yasayanlarin geneli avm v.b zor yerlerde değil çok rahat ofis isi v.b bir yerlerde calisiyorlar gun icinde belki 2 saat calisiyordur bilemiyorum. Yorulmuyorlar bile ki akşam dışarı çıkacak enerjileri kalıyor.

Asgari ucret alan erkekler böyle

Asgari ucret alan kizlarin hayati yaşaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 14 Aralık 2024; 13:25:44 >

• Olay bu, anlayamadığımız esrarengiz bir boyutun paralel evrenin kanıtı, siz sadece sade asgari ücret mi aldığını zannediyorsunuz o fahişenin? Çalıştığı iş yerinin kontenjanlı gizli ajanı olarak başka faaliyetler yürüttüğü için ek desteği olabilir, asker pipisi seviyor olabilir, belki de AK bir şekilde çalıp çırpıyordur ruhumuz duymazdı eskiden...

İnternet ile tanıştığım ilk yıllarda bankaların bile müşterilere farklı faiz oranları sunduğunu duymuştum, annemin babamın çalıştığı okullarda hilkat garibesi ne tipler vardı yönetici "takılırdı" ağızları çatallıydı onların bu küstah tarafını besleyen neler var neler, en az 5 kat fazla maaş alırlar...

Devrim niçin yapılır? Bunu bile yeni yeni kavrıyoruz, kardeşimin meslektaşlarını görünce derinlik sarhoşluğu yaşıyorum, mesela son Suriye tatsızlığındaki (tatsızlık derler kendileri hoşlarına gitmeyen olaylar için) Türk desteğinden sonra kamuda çalışıp AK Parti'ye oy vermeyenlerin düştüğü Quantumsal durumu aklınız alabiliyor mu? Beynim zonkluyor, birilerini görüyorsunuz varlıklarındaki "itici ezici" güç bile o kadar pis ki, profesyonelce kullanıyorlar evrimsizliklerini çirkinliklerini bile...

• 30k civarı maaş alıyorum. Tüm maaşı yatırımlara basıyorum neredeyse.
  • çoğunun ulaşım masrafı yok. bi erkeğe aldırır bıraktırırlar. o dediğin şarap+pizzaların hesaplarını çoğunlukla kendisi ödemez, ödetir birine. makyaj malzemelerine kadar başkasına aldırır. evinin kirasını faturalarını ve mutfak masraflarını da babalarının hesabından hallederler yani genelde aldıkları maaş komple ceplerine kalır.

• 3 ihtimal var 3ünü de ayrı ayrı gördüm:
    1) Ailesi tarafından ölümüne fonlanan model (hobi olarak çalışıyor)
    2) Kredi kartı batağındaki model, 100-200 binlik kartları doldurup olmayan parayı harcarlar
    3) Ve en çok rastlanan model, paralı asker, birinin manevi veya cinsel ihtiyaclarını giderdikleri için cepleri hiç boş kalmaz

Bunların haricinde dediklerini yapacak asgari ücretli yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi William0 -- 14 Aralık 2024; 15:31:48 >
  • 70-80 bin alan adam da o fotoğraftaki gibi yaşıyor işin garip tarafı
  • Bir enayi bulmuştur kendine onun parasını yiyordur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.