Şimdi Ara

ashes of al'ar :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Z.K

quote:

Orijinalden alıntı: ToughGui

al'arı kalbimize gömdük artık höcü

http://i.imgur.com/yNNmZ.jpg

Female daha iyiydi be

tauren male iyidir, candır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kril

Ben hayalimdeki mountu aldım. Şans işi değil emek işi.

ashes of al'ar :(

bari bi şeye benzese... tavuk gibi
  • Nedense kimsenin hayali rep kasip goldla alinan mountlar degil :D ben ilk basladigmda hayalimde undead 40 lvl mor renk olan mount vardi alinca surekli sagda solda kosturnustum
  • quote:

üstündeki fıstık güzelmiş

• quote:

Sakalına kurban ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcardle

dün bize de düştü, elim ayağım titredi görünce, need e tıklarken gözlerim yaşardı, ama kaç attım bilmiyorum gelmedi bana, heyecandan kaç roll le kaybettiğime bile bakmamışım

abi ben kendimi o kadar kaptırmısımkı mounta roll attıkdan sonra çantama bakıyorum hangi baga düstü diye :D hatta bi ara allah allah niye gelmedi yazıcakdımda sonra düştü jeton baskasının kazandıgı
  • Hazır mountla ilgili bi konu trollerin oraya exalted olunca kaç raptor alıyoduk
  • sololaması basit , tek olunca boss abilitylerinin yarısını bile kullanmıyor. 3 gün öncede ben aldım darısı başiniza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NLİ

sololaması basit , tek olunca boss abilitylerinin yarısını bile kullanmıyor. 3 gün öncede ben aldım darısı başiniza.

Ya ben hunter olarak geçen niyetlendim, denemeden önce açtım bi' rehber okudum, 85 defa dismiss yap ve pet değiştir olayı vardı "askerim ha bu ne be" diyip vazcaydın.
    Freemen, nasıl sololadığını aklında kaldığınca anlatabilir misin?
    Glyphler, petler falan sıkıntı değil; sadece şimdiki hâliyle sololamak için ne yapmalıyım onu merak ediyorum.
  • quote:

quote:

sololaması basit , tek olunca boss abilitylerinin yarısını bile kullanmıyor. 3 gün öncede ben aldım darısı başiniza.

Ya ben hunter olarak geçen niyetlendim, denemeden önce açtım bi' rehber okudum, 85 defa dismiss yap ve pet değiştir olayı vardı "askerim ha bu ne be" diyip vazcaydın.
    Glyphler, petler falan sıkıntı değil; sadece şimdiki hâliyle sololamak için ne yapmalıyım onu merak ediyorum.

dk veya lock oynasaydın bikaç tüyo verirdim ama hunteri freemen e sorucaksın , oda dunemaulde zaten o gaza getirdi beni :)

• quote:

Her sınıf tek başına alamaz.
  • Ya videosuna baktım, okuduğum kadar kompleks bişi yapmıyor herif. Üstelik dpsi de çöp. Çarşamba'ya sıfırlansın deniycem ya.
  • Ben shadow phoenixi çok beğendim bu arada, yeni gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilyAK

quote:

Her sınıf tek başına alamaz.

Evet tek alamaz raidde olması lazım :))) bu arada ben tek sololadım kanıtı

http://eu.battle.net/wow/en/character/dunemaul/Idzaki/simple

• quote:

quote:

quote:

dk veya lock oynasaydın bikaç tüyo verirdim ama hunteri freemen e sorucaksın , oda dunemaulde zaten o gaza getirdi beni :)

Alıntıları Göster
    dk lar nasıl sololadığıyla ilgili bi kaç taktik verebilir misiniz?

ben denedim beceremedim devamlı mc

bide nette ilksololayan adamın videosunu seyretmiştim adam odadan filan çıkıp kitelıyodu, tam da hatırlamıyorum ama odanın kapısı kapalı filan

• ashes of al ar'ı 3 roll ile kaybettim ama ashes of al'ar dan daha guzel bir mount olan pureblood fire hawk ı rr ile kazandım :D buda bir şans işte :D
  • Feral druid çok rahat sololuyor. Gel gör ki hiç düşüremedim. Lanet olsun
  • firehawk ı lvl 90'da hc keserek farma baglarlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.