Opel Astra 1.6 16V otomatik vites aracım var. 20 gün önce satın aldım. Bugün malumunuz istanbulda hava soğuk ve kar yağışlı. Sabah aracı çalıştırıp bir süre motorun ısınmasını bekliyim dedim. Ancak abartı düzeyde beyaz bir duman çıkmaya başladı. Ve neredeyse tüm sokak duman altı oldu. Ben de acemi olduğum için bi anlam veremedim. Stop edip kaputu açtım herhangi bir sizdirma vs. var mı acaba diye. Herhangi birşey yoktu. Ben de bıraktım aracı.
Bu arada fikir olması açısından dün servise bakıma gitmişti araç.servisten çıktıktan yaklaşık 1 km sonra yağ ışığı yandı ve aracı duman bastı. Hemen servisi aradım. Gelip baktılar ve taktıkları yeni yağ filtresinin dişlerinin fabrikasyon hatalı olduğunu söyleyip değiştirdiler. Tabi bu arada bütün yağ aktı gitti. Yeni filtre ve yeni yağ takviyesinden sonra sorun çözüldü.
Bugün yaşadığım olay havanın çok soğuk olmasından mı yoksa dün tamamen yeni yağ konulmasindan mı ötürü bilemedim.
Kimse cevap vermeyecek sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme