Şimdi Ara

Aşırı Isınma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Uzun süredir aynı bilgisayarı kullanıyorum. Zamanında toplamıştık ve yıllardır hiç bir sorun olmadan götürdü bizi. Hala hızı konusunda bir sıkıntım yok ancak ekran kartının aşırı ısınma sorunu mevcut. Başlarda anlayamadım neden olduğunu ama sonra dereceleri gösteren programa baktım sorun ekran kartında.

Dereceleri gösteren ekran alıntısını atıyorum buraya. Bu dereceler sadece opera browser açıkken olan değerler. Haliyle oyun vs. oynarken artıyor ve kapanıyor. Nerede sıkıntı var ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinir
    im.
     Aşırı Isınma

• quote:

Orijinalden alıntı: AllahımGoool

Arkadaşlar merhaba. Uzun süredir aynı bilgisayarı kullanıyorum. Zamanında toplamıştık ve yıllardır hiç bir sorun olmadan götürdü bizi. Hala hızı konusunda bir sıkıntım yok ancak ekran kartının aşırı ısınma sorunu mevcut. Başlarda anlayamadım neden olduğunu ama sonra dereceleri gösteren programa baktım sorun ekran kartında.

Dereceleri gösteren ekran alıntısını atıyorum buraya. Bu dereceler sadece opera browser açıkken olan değerler. Haliyle oyun vs. oynarken artıyor ve kapanıyor. Nerede sıkıntı var ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinir
    im.
     Aşırı Isınma

HW Monitör isimli programdan resim atarmısınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Baran18

Tabi hocam buyurun
     Aşırı Isınma
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Baran18

Tabi hocam buyurun
     Aşırı Isınma

İşlemciniz ve diğer parçalar gayet normal sorun ekran kartında termal macun yenilemesi yapın sonuç değişmezse size bir kart önerelim

• Baran18 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler termal macunu yeniledim gözle görülür bir düşüş var. Oyunlarda vs. kapamaya devam edebilir gibi şu durumda bile ama yine de 10-11 derecelik bi düşüş yine iyi :)
     Aşırı Isınma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AllahımGoool -- 12 Temmuz 2014; 18:24:15 >
  • quote:

Çok teşekkürler termal macunu yeniledim gözle görülür bir düşüş var. Oyunlarda vs. kapamaya devam edebilir gibi şu durumda bile ama yine de 10-11 derecelik bi düşüş yine iyi :)
     Aşırı Isınma

Yakin zamanda degistirin o karti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.