Şimdi Ara

Aşısızlara PCR testi zorunluluğu kalktı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
1
Favori
9.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğru söylüyorsun özellikle tampon bölge olduğumuz hususunda. Ancak atladığın bir nokta var. Tüm bu yaşananlar büyük bir planın parçasıydı İsrail'in kurulma süreci sandığın kadar afaki gelişmedi. Bir tarihçi kadar yüzeysel bakıyorsun hadiselere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinemaya giden var mı pcr soruyorlar mı hala?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt

Sizi forumda iyi kötü tanıyoruz. Zeki birisiniz. Fakat bu sefer yanlış taraftasınız.

Tüm dünyadaki Covid uygulamalarındaki mantık hatalarını göremeyişinize şaşırdım.

Olur öyle.. İnsanın basireti bağlanır bazen.

Oktay Sinanoğlu'nu veya Jacques Attali'nin dünya nüfusu hakkında söylediklerini araştırmanızı öneririm.

• Siyasal İslam dünyanın en leş sistemidir. Yazık kaç kişi ölecek bunların basiretsizliği yüzünden.

• Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt
    sadece mal dediğini mi hatirliyorsun ? bu hafizayla doğruyu yanlışı da ayırt ettin ve bir de insanlara vaaz veriyorsun. yazdıklarını tesadüfen okudum ve okurken sinirim kalktı. sen nasıl sinovac olan herkese hakaret edersin. sen özür de dilemelisin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yavaş yavaş devlet yetkililerinin Covid nedeniyle oluşan sağlık masraflarından kaçınmaya başladığını görmek güzel. Önce izolasyon/karantina süresi düşürüldü ve temaslı aşılılara kaldırıldı; ki bunun aslında devletin ödediği rapor ücretinden kurtulmak amacıyla yapıldığı çok bariz belli. Ardından bu PCR testi zorunluluğu kalktı ve böylece büyük bir yük daha gitti. Ben bundan sonraki adımın Covid servislerinin kapanması olacağını bekliyorum. Beklemekten ziyade başından beri böyle olmasını istiyorum açıkçası. Aşı olan olsun olmayan başının çaresine baksın. Aşıların hastaneye yatışı ve yoğun bakım servisine girme ihtimalini çok büyük oranda düşürdüğünü biliyoruz. Böyle bir durumdayken aşı olan insanların aşı olmayanların hastane masraflarının karşılanması için vergi veriyor oluşu çok büyük bir adaletsizlik.

• LuccaBro L kullanıcısına yanıt

Yarıya kadar çok iyi gidiyordun da, yarıdan sonrası epey saçma oldu.

Covid servisleri komple kapatılsın. Covidin tedavisi falan yok.

Ama aşısızlar sisteme yük olduğu için değil, aşılılar yük olduğu için kapatılsın.

Hem ortak vergilerimizden tanesi 25 euro olduğu söylenen aşıdan 4-5 doz olacaksın, hem de utanmadan hasta olup sisteme ikinci kez yük olacaksın. Oh ne güzel memleket.

Kapatılsın abi. Hemen şimdi kapatılsın.

Herkes aşı tercihini özgürce yapsın ve sonuçlarına katlansın.

Şu covid konusunda milletin vergilerini sömürmeye kimsenin hakkı yok.

Ha unutmadan, aşı paraları da aşı olanlara çatır çatır ödetilmeli.

• LaciRomantik kullanıcısına yanıt

hayır hiçbir şey sorulmuyor direk girebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevizadehaniff -- 17 Ocak 2022; 10:25:30 >
  • en başta yapılması gereken yeni yapıldı sal kuralları gitsinn

• Gerek yok zaten Aşı olanların da test yaptırması gerekiyordu. Ya herkese olmalı ya da kimseye test yapılmamalı

• Yabancı ülkelerde virüs bitene kadar aşı pcr yasaklanmalı. Elle tutulur bir gelişme yoksa kobay gibi olmaya da gerek yoktur. Umut taciri firmalara uçuk servet kazandırmaya gerek yoktur..

İlk önce %100 etkili bir şey icat etsinler de sonrasına bakarız

• @thanatosus

Saçmalık o zaman Djakoviç gibi bünyesi güçlü sporculara neden aşı zorunluluğu getiriyorlar? Adam yıllardır sapa sağlam zaten bünyesi güçlü kolay atlatmaya da ihtiyacı yok.

3 doz olup ölen var, hiç aşı olmadan sağa sağlam olan da var. Nereden baksak saçma aşı fanatikliği

• SeniorGrandMaster kullanıcısına yanıt

Yok. Diğerlerini direkt bir kişiye söylemedim. Bir kitleye söyledim. Ve hakkı ile, hakedilmiş ifadelerdir. Arkasındayım yani.

Doğrudan şahsa söylediğim tek hakaret "mal" idi. Arkadaşıma söylediğimi ifade etmişim. O konuda da suratına da söylediğimi ve güldüğünü belirtmişim.

Kalanı doğrudan bir şahsa değildir. Ve kendi şahsi fikrimdir. Fikrimi beyan ettim. Birinin etmesi gerekiyordu. Yöneticiler çizmeye karar verirse çizer. Ama doğrudan şahsa olmadığı için en kötü ihtimalle uyarı alırım sanıyorum.

• Windows95 kullanıcısına yanıt

Aşı olanların sisteme yük olduğu tezini elinde hiç bir pozitif kanıt olmadan savunan birisi ile tartışmaya giremem kusura bakmayın. O kafa seviyesine ulaşmak çok zor ben beceremem o kafaya ulaşmayı. Size bol zihin açıklığı diliyorum.

• Genelge ve bakanlıkla çıkan en saçma dayatmaydı, bakalım daha neleri göreceğiz, yine aynı şekilde iptal edildi, çok mantıklı bir açıklama ile belirti göstermeyenlerden test istemiyorlar, inanılır gibi değil kimin aklına geldi bu çarpıcı fikir, şimdiye kadar belirti göstermeyenlerden zorunlu pcr testi istediniz ve insanları zor duruma soktunuz bunlar ne olacak??

• 1 ay once bu yuzden memlete gidemeyip aşi oldum. Hak mi şimdi bu

• TV'de gece gündüz yapılan hipnozu burada bizlere tekrar etmeyi kendine misyon edinen Luccabro isimli üye beni engellemiş.

Ah güzel halkım ah.
    Radasyonlu çayın sağlığa faydalı olduğuna "devlet tarafından" ikna edilmeye çalışılmış, okullarda öğretmenlere verilen talimatla süt tozu içirilmiş, FDA onaylı margarin yemiş, "BİLİM adamlarının" bulduğu ve sağlık bakanlığından onaylı olan monosodyum glutamatın, NBŞ'nin, ve aspartamın lezzetine doyamamış güzel halkım benim.
    Çok güzel uyuyorsun, uyandırmaya kıyamam.

Ah bir de uyanmışlara çemkirmesen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows95 -- 17 Ocak 2022; 14:20:49 >
  • gun kullanıcısına yanıt

Umarım korona bütün saflığıyla sana el sallar

• reiis R kullanıcısına yanıt
    Umarım aileni çevreni ve sevdiklerini korona olmadan atlatırsınız.

Aramızdaki fark bu işte ben sizi sevdiğim için korumak istiyorum siz kendinizden ve herkesten nefret ediyorsunuz. Halbuki sevmeyi öğrenmeli ve sevmeyi başarabilmelisiniz bu sizi kendinizi ve etrafınızı korumaya iter.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şu aşı karşıtı adamların çocuklarına ya da torunlarına belirli çocuk aşılarını yapmayacaksın bak nasıl aşı aşı diye bağırırlar. Gerçi çoluk çocuğa yazık ya atalarının köhne beyinleri yüzünden olan kendilerine olur.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.