Şimdi Ara

askerlik hakkında kafası karışık mezunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Askerliği ertelemeyi unutmayın bu konuda kafamda baya soru işareti vardı ve ayrıntılara önem veren biri olarak buralardan yeterli bilgiyi bulamadım, yapmanız gereken nüfus cüzdanı ve diplomanızın ikişer tane fotokopisini alıp size en yakın askerlik şubesine gitmek yakında celp dönemi olacağından şubeler yoğunlaşacak en kısa sürede gidin benimkisi 20 dakika falan sürdü askerlerle falan işiniz yok zaten memurlar yapıyor işlemleri, siz 5 6 tane imza atıyorsunuz o kadar muayene olayı falan yok ben de e-devletten kolaya kaçarak yapmak istedim ama olmadı lise mezunları e-devletten yapamıyormuş zaten. Bu konuyu açmamın sebebi ise internette ve burada bu konu hakkında yeterli bilgi yok ve e-devletten yapabilirsiniz gibi yanlış bilgiler var dediğim gibi memurun dediğine göre lise mezunları e-devletten yapamıyor benimki de olmamıştı zaten.
    edit: bu arada dediklerim 2000 doğumlu olup 2.kez mezuna kalan 19 yaşındaki arkadaşlar için geçerli tabi ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rivenordisco -- 31 Ekim 2019; 19:33:44 >

• up görmeyenler görsün.
  • Ellerine saglik hocam arkadaslar icin faydali olur umarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yararli konu up. 2001 liyim bana daha 1 sene var değil mi hocam?
    Edit: Editi okumamisim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunceyhan -- 4 Kasım 2019; 21:33:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.