Şimdi Ara

Askerlik kilo sınırı (375. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.513
Cevap
122
Favori
1.007.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok teşekkürler hocam, bu bilgi teyitli değil mi? 105 kilo altına düşerim aralık ayına kadar diye düşünüyorum.

• mrmontag M kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam rapor cuma günü çıkacak muhtemelen 33c yazacaktır bu e66.0 ve e66.8 durumu kafamı çok karıştırdı

sizde benzer bir süreçten geçmiş miydiniz? sizde de mi e66'dan sonra gelen sayılar farklı? muafiyet alıp e66 sonu farklı olan biri bile yazsa içim rahat edecek ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 25 Eylül 2024; 10:3:16 >
  • Merhaba bu gün 4 işlemimi yaptırdım evrakta 37b yazıyor boy 168 kg108 sonuç ne olur 37b nedir

• DaenerysStormborn kullanıcısına yanıt

Benimkiler de farklı, bugün bunu sormak için askerlik şubesini aradım ve raporu aldığım hastaneye yönlendirdiler. Durumu anlattım, biz sadece 33C olup olmadığına bakıyoruz ve son senenizde bir sıkıntı yaşamazsınız dediler, yani SYY TANILARI yazan kısmı esas alıyorlar. ICD10 TANILARI yazan kısmın bir önemi yok ve belli ki hekimden hekime konulan icd10 tanısı değişebiliyor. Gereksiz bir detay kısacası, kafanızı takmanıza gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrmontag -- 25 Eylül 2024; 14:10:47 >

ne kadar teşekkür etsem az.  

• Merhaba arkadaşlar askerlikle ilgili sormak istediğim sorular var ben şuanda ilaç kullanıyorum ve kilom askerlik sınırlarının üstünde şimdi ben aile hekimine gittiğimde psikiyatri ve dahiliyeye sevk etse ilk yıl psikiyatriden erteleme verilse kilodanda doktor erteleme yazsa ilk yıl raporda kararda psikiyatriden erteleme verildiği için 2.yilda kilodan muayene devam eder mi bunu sormak istemiştim teşekürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usturahasan -- 27 Eylül 2024; 21:40:24 >

Selamlar bu raporlardaki SYY TANILARI kısmı nerede yazıyor benim raporda göremedim bir ekran görüntüsü iletebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: C842

Selamlar bu raporlardaki SYY TANILARI kısmı nerede yazıyor benim raporda göremedim bir ekran görüntüsü iletebilir misiniz?

Mobilden girdiğim için enabız'da görememiştim pc üzerinden rapor pdf'ini indirince gözüktü 33C olarak

• Arkadaşlar merhaba,

Bedelli askerliğe 2023 Aralık ayında başvurdum ve Kasım ayında askere gidiyorum. O zaman doktor kontrolünde 108 kiloydum ama şu an 120 kiloyum ve durmadan kilo alıyorum :) boyum 1.85. Bu hafta askerlik şubeye gideceğim, Normal şartlarda muaf olmam gerekiyor, direk muaf olur muyum yoksa ertelenir mi? Teşekkürler

• Merhabalar, fikir vermesi acisindan askerlik muaynesi deneyimimi paylasiyorum. İlk kez askerlik muaynesi yaptiriyorum.

İlk olarak saglik ocagina gittim, kan vs verdim daha sonra boy kilo tansiyon ölcümü yaptilar. Boy 1.80, kilo 115 çıktı ama tarti bozuktu. Ben kilomu 120 olarak yazdirdim. Daha sonra doktor sisteme girerken dedi ki askeri hastaneye sevk ediyor, askere gitmek istiyor musun dedi. Ben de hayir diyince sevk etti beni ve askeri hastaneye yolladi.

Askeri hastanede dahiliye bölümüne sevk kagidim ile gittim. Doktorun asistani ilk olarak evraklara bakti daha sonra bir kere daha boy-kilo ölcümü yapti. Boy 1.80, kilo ise 127 olarak cikti. Kagida boyumu ve kilomu yazdi. Daha sonra doktorun yanina gittim. Doktorun yaninda toplam 20 saniye kalmamisimdir. Sana cürük veriyoruz dedi sadece. Baska hic bir seye bakmadi direkt curuk yazdi.

Evraki alip saglik kuruluna verdim. Dediler ki ayin 17 sinde evrakın heyete imzaya gidecek. Ondan sonra da 7-10 gun icinde E-devlete duser. Senin yapacagin bir sey yok, hatta gelmene de gerek yok.

Sürec bôyleydi arkadaslar. İlk muaynede 20 saniyede cürük aldim. Sorulariniz varsa cevaplayabilirim.

• Ahmetbey0658 A kullanıcısına yanıt

Hangi hastane hangi İl ?

• Furkovic kullanıcısına yanıt

Van askeri hastane

• herkese iyi akşamlar. boyum 1.78 kilom 108. 1 yıl erteleme alır mıyım?

hocam gelişme var mı? ikinci kontrole gittin mi? aynı boy kilodayız ve benim de aralıkta ikinci kontrol

• hakim66 H kullanıcısına yanıt

İkinci kontrolde de erteleme verdiler. Hastaneden hastaneye göre uygulama değişiyor, herkes kafasına göre takılıyor. Ne yapalım artık seneye kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrmontag -- 24 Ekim 2024; 22:15:48 >

Hocam itirazda bulunma hakkiniz yok mu?

• Ahmetbey0658 A kullanıcısına yanıt

İtiraz edebilirdim ama psikolojik olarak yoruldum ve pek ümidim yoktu açıkçası o yüzden hiç uğraşmamaya karar verdim. Sonuçta verdikleri karar mevzuata uygun, normali 3 sene, ilk ve ikinci kontrolde muaf alanlar şanslı olanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrmontag -- 25 Ekim 2024; 12:25:9 >
  • Ghetto Bird kullanıcısına yanıt
    15 yaşında 1.80 boy ve 105 kilo şu an durum nedir
    Gittin mi askere?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 25 Ekim 2024; 13:1:42 >
  • samtual kullanıcısına yanıt

Hocam adam 31 yaşında olmuş, zaman ne çabuk geçiyor  

• Muaf olmuşlara sorum olacak: Eğer bir kişi ilk veya ikinci seferde muaf olduysa, bu kişi zaman içinde kilo sınırının altına inerse ve sonra bir şekilde "ihbar" edilirse onun askerlik süreci yeniden mi başlayacakmış? Zamanında bunun hakkında epey yazıp çizmişler, bu günümüzde hâlâ yapılan bir şey mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eeeeeeeeeeeeeee -- 26 Ekim 2024; 22:23:42 >
  • 
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.