Normalde 2018'e kadar tecilim var askerlik şubesişnden aldığım belgede öyle yazıyor. 2 tane üniversiteye kaydım var biri aöf diğer maeü'de.
Aöf'ün son harcını yatırmadım ben öğrenci belgesi alamıyorum ama kayıtlıyım okula para yatırınca yine sınavlara girebilirim. Diğer örgün ünivden de kaydımı sildiricem haftaya ama sildirdikten sonra bi sorun çıkar mı?
Yeni kayıt olacağım okul askerlikle ilgili belge istiyor askerlik şubesine gittiğimde bana "tecilli" belgesi verirler mi okula götürmem için? Yoksa geçen sene verdikleri o 2018'e kadar tecilli belgesini götürsem olur mu?
AÖF dursun sildirmene hiç gerek yok bir şey teşkil etmiyor + askerliğin orada sakin sakin durur örgün öğretimi sildirmen gerekli.
Aristoxenus
kullanıcısına yanıt
Zaten AÖF öğrenci belgesiyle gidip tecil ettirmiştim ben. Bir sorun olmaz yani değil mi? Okul benden askerlik durum belgesi isteyecek ya hani askerlik şubesine gittiğimde beni almasınlar askere :)
Elinde hala varsa 2018'e kadar gösteren almana gerek yok bir daha gidip
Aristoxenus
kullanıcısına yanıt
Tamam kardeşim sağol teşekkür ederim
Çünkü tarihi geçmiş bir belge değil 2018'e kadar tecilli diyorsa ve de illa yeni tarihli olacak olsa onuda belirtirlerdi
Aristoxenus
kullanıcısına yanıt
Askerlik görevini tamamlamamış ise, bağlı bulunduğu askerlik şubesinden "askerlik yönünden bir sakınca yoktur" (kayıt tarihinden sonraki tarihi kadar) ibareli askerlik durum belgesi veya sevk tehirinin yapılmış olduğunu belirten belge
Yazıyor kardeşim valla tırsmaktan anlayamıyorum okuduğumu ne diyor? :D
Tamam işte yani belgenin tarihini demiyor elinde 2018 e kadar tecilli bir kağıdın varsa aten 2018 de değiliz yani tecilin var , Kayıt tarihinden sonraki diyor yani mesela Ekimin 1'ine kadar oluyorsa tamamdır :D 2014 Ekim'de bitiyor mesela yırttın :D
quote:
Orijinalden alıntı: Aristoxenus
Tamam işte yani belgenin tarihini demiyor elinde 2018 e kadar tecilli bir kağıdın varsa aten 2018 de değiliz yani tecilin var , Kayıt tarihinden sonraki diyor yani mesela Ekimin 1'ine kadar oluyorsa tamamdır :D 2014 Ekim'de bitiyor mesela yırttın :D
kayıt sildirmirmeden önce askerlik şubesine gittim askerlik belgesi aldım 2019 a kadar tecilli olduğum yazıyor kayıt sildirmek için dilekçeyi verdim üniversiteme
kaydı sildirdiğimde askerlikle ilgili bir sorun çıkar mı ? yeni üniversiteme eylülde kayıt olcam
Aristoxenus
kullanıcısına yanıt
Oh be tamam o zaman ben o belgeyi alır giderim kayıt olmaya :D çok teşekkürler :D
lalelim
kullanıcısına yanıt
Yok hocam 2019 diyorsun :)) öyle bir ihtimal yok diyor ki kayıt gününden sonraki tarihe kadar yani ekime kadar bile olsa yeter
Hocam 95 lilerin ek bişey yapmasına gerek var mı yaş 19 oluyor bi sene kayıp verdik yani
bende 95 liyim hocam hiç bir şey yaptırmadım ne tecil ne muayne bu sene gitcem üniye kayıt sırasında okuldan bir evrak verirler diyorlar onu askerlik şubesine götürsün orda onu işleme koyarlar dediler nasıl oluyor ? ben otomatikman okul tarafndan bilgilendiriliyor diye biliyordum
quote:
Orijinalden alıntı: öziii
bende 95 liyim hocam hiç bir şey yaptırmadım ne tecil ne muayne bu sene gitcem üniye kayıt sırasında okuldan bir evrak verirler diyorlar onu askerlik şubesine götürsün orda onu işleme koyarlar dediler nasıl oluyor ? ben otomatikman okul tarafndan bilgilendiriliyor diye biliyordum
eğer kayıt sırasında askerlikle ilgili problem cıkmazsa sorun yok geri kalanı okulun işi senin şubeye filan gitmene gerek yok otomatik tecil ediliyor askerlik
fa362F
kullanıcısına yanıt
Bu arada Kavram MYO'nun sitesinde (1993 ve sonrası doğumlular için bu belge istenmez) yazıyor. Büyük ihtimalle çoğunda öyledir.
Bende öyle tahmin ediyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme