Şimdi Ara

Askerlik Tecili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 20 yaşında liseden mezun olmuştum. O yıla kadar sanırım hep okul otomatik tecil ediyordu. Kağıt filan gelmedi. 1 yılda deshaneye gittik olmadı açıköğretim tuttu 4 yıl anca şimdi açık için tecil kağıdı istiyor benden. Tecil işlemi her zaman olabiliyor mu. Yarın fln gitsem edebilir miyim. Sıkıntı yaşar mıyım ? Hangi belgeleri götürmem gerekiyor şubeye ? Teşekkürler...

• :) Korkutma kardeşim ya zaten hani lise bitirenlere 3 yıl mı ne tecil hakkı tanıyorlar benim lise bitti. Yoklama kağıdı gelmedi tabi yinede gidip sormam lazımdı hata bende onun içinde sanırım para cezası var. Öte yandan az bi araştırdım 22 yaşlarında gidipde yinede hiç sorun yaşamayanda var aklım karışık.. Sen biliyor musun peki tecil her zaman olabiliyor mu tarih bakımından belli zamanı varmı ?
  • Arkadaşım tecil tarihi var. 31 aralık 2bin bilmem kaç hep böyledir tecil ettirmezsen sayıma beklenirsin. Tecil ettirmek istersende para cezasını yersin ama ettirirsin. Bildirmen gerekiyordu. ama sorun yok çok para değil 69 yada 79 olsa gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan894

Arkadaşım tecil tarihi var. 31 aralık 2bin bilmem kaç hep böyledir tecil ettirmezsen sayıma beklenirsin. Tecil ettirmek istersende para cezasını yersin ama ettirirsin. Bildirmen gerekiyordu. ama sorun yok çok para değil 69 yada 79 olsa gerek

Peki benim açıköğretim için hemen yarın filan gitmem gerekiyor dosyada istiyorlar tecil kağıdını. Gidebilirim en azından işlemler için değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hekame

quote:

Arkadaşım tecil tarihi var. 31 aralık 2bin bilmem kaç hep böyledir tecil ettirmezsen sayıma beklenirsin. Tecil ettirmek istersende para cezasını yersin ama ettirirsin. Bildirmen gerekiyordu. ama sorun yok çok para değil 69 yada 79 olsa gerek

Peki benim açıköğretim için hemen yarın filan gitmem gerekiyor dosyada istiyorlar tecil kağıdını. Gidebilirim en azından işlemler için değil mi ?

Şundan emin ol ki kimseyi zorla askere alamazlar. Vicdani red geçerlidir. Kişi özgürdür fakat askerini yapmayan devlet kurumlarına giremez olay bu. Yarın git tecilini al. Otomatik tecil diye bir şey yok Üniversiteye başlamadığın sürece

• quote:

Orijinalden alıntı: serkandnc

quote:

:) Korkutma kardeşim ya zaten hani lise bitirenlere 3 yıl mı ne tecil hakkı tanıyorlar benim lise bitti. Yoklama kağıdı gelmedi tabi yinede gidip sormam lazımdı hata bende onun içinde sanırım para cezası var. Öte yandan az bi araştırdım 22 yaşlarında gidipde yinede hiç sorun yaşamayanda var aklım karışık.. Sen biliyor musun peki tecil her zaman olabiliyor mu tarih bakımından belli zamanı varmı ?

hocam sokağa çıkma derim ben =D

:D Kardeşim gerçekten bilgin varsa yaz. Dalga geçme zaten gerginim :)
  • kardeşim 94 lü ilkokul mezunu hazirandamı ne yoklaması varmış gitmedi, nasıl tecil ettirebilir açık liseye felan yazılabilir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    askerlik tecil
    2 yıl önce açıldı
    Askerlik
    4 ay önce açıldı
    Askerlik
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Şundan emin ol ki kimseyi zorla askere alamazlar. Vicdani red geçerlidir. Kişi özgürdür fakat askerini yapmayan devlet kurumlarına giremez olay bu. Yarın git tecilini al. Otomatik tecil diye bir şey yok Üniversiteye başlamadığın sürece

Evet. Okul bitince yaparız da okul bitmeden gidersek bir daha okuyacağımı sanmam. Lise diplamosu kimlik bide açıköğretim kazandığıma dair bi çıktı yeter herhalde ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.