Şimdi Ara

Askerlikle ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler,ygsye girdim güzelde bir puan aldım ve şu an lysye hazırlanıyorum.Askerlik yoklamasından kaçak görünüyormuşum.Sınavı kazansam kendi kendine tecil olur mu?Ya da benim mi gidip tecil ettirmem gerek?Bir akıl verir misiniz?

• UPPPPPPPP
  • Askerlik şubesiyle konuşmanı öneririm. Buradan çok yardım alamazsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınavı kazanmayla tecilin bir alakası yok niye lise diplomasiyla gidip tecil ettirmiyorsun sorumsuzluk sende kardesim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

Sınavı kazanmayla tecilin bir alakası yok niye lise diplomasiyla gidip tecil ettirmiyorsun sorumsuzluk sende kardesim

Ne alaka? Ben bir sene mezuna kaldım. Sonra üniyi kazandım. Kendi kendine tecil oldu. NE kağıt geldi ne bir şey.
  • yaş kaç
  • Yaş 21.uniyi kayıt yaptırana kadar bi sorun filan olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yoklama kaçağıysan %100 ceza ödeyeceksin. Eğer cezanın artmasını istemiyorsan bir an önce git askerlik şubesine, tecil ettir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WexaR -- 27 Mart 2016; 17:49:03 >
  • Sınavı kazanıp okula kayıt yaptırman gerekiyor ki tecil edilsin kardeşim.
  • Tecil etme şansım varmı ki? Henüz ünite kayıt olmadım.

• Benim eve de zamanında posta gelmişti kaçaksın diye. Gerçi ben o dönem hâlâ örgün lise öğrencisiydim. Gittim hemen hallettiler şubede ceza filan da ödemedim. Sonra ki yıl üniye girdim zaten 2020e kadar tecilliyim

• Onur Köse kullanıcısına yanıt
    Liseden mezun olduktan sonra 2yıl tecil edebilme hakkın oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WexaR -- 27 Mart 2016; 17:53:55 >
  • Ben liseden 18 de mezun oldum 20yasindayım su anda varmı hala tecil hakkımızda?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.