Şimdi Ara

Askerlikte sevk sonrası tekrar tecilde uygulanan prosedür nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 5 yıl tecilim varken başvuru yapıp tecilimi bozdum. Sağlık ocağına geçirdiğim hastalıkları ve şikayetlerimi anlatınca 7 ayrı polikiliğe sevk verdi. Hastane süreci sayıdan dolayı o kadar meşakkatli ki göz için o çalışma saati dışında, kulak 2 ay sonrasına işitme testi veriyor gibisinden ve sonrasında da başka bir yetkili 7 ayrı polikliniğin aynı gün içinde onaylamak lazım sevk tarihinden ötürü dedi (gerçeklik payı ne kadar bilmiyorum). Sonrasında süreci tamamlamak çok uzayacağını anlayınca halihazırda okuduğum için öğrenci belgem ile tekrar tecil ettirdim. Sorum şu ki e-Devlet'te şu an tecilli gözüküyor tekrar başvuru ekranına geldiğimde "başvur" değil "başvuruyu güncelle" diyor. Akciğer ve diğer şikayetlerimden herhangi biri muaf edecek seviyede değil ama önemliydi. Şu an başvuru güncelleme ekranında hastalık şikayetlerimi silip tekrar başvurursam sağlık ocağının sevk durumundan devam eder mi? Yoksa direkt sıfırdan randevu almış gibi mi olur? Daha önce başına gelmiş olan varsa yardımcı olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D5F4B545E -- 26 Eylül 2024; 20:56:23 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.