Hasagiç'i alsak daha iyi olmaz mı beyler. Adam Türk statüsünde. Hem iyi bir kaleci almış oluruz hem de yabancı kontejyanını sol beke kullanırız.
quote:Orijinalden alıntı: Noix~ Halen sol bek alınacağını düşünen var mı yahu? Hakan ve Çağlar oynayacaklar sol bekte. hakan baltadan umutlu değilim açıkçası. Çağlar da çok istikrarsız .Çok sakatlanıyor. Solbek sadece öneridir. Ama hasagiç önerisi iyi yani.
Hasagiç'i alsak iyi olmaz. Lig için şimdilik sol bek alınmayabilir. Hakan, Fatih hocanın gelişiyle performansını yükseltebilir. Zaten düzelmezse olacakları kendi de biliyor.
quote:Orijinalden alıntı: Kénan Hasagiç'i alsak iyi olmaz. Lig için şimdilik sol bek alınmayabilir. Hakan, Fatih hocanın gelişiyle performansını yükseltebilir. Zaten düzelmezse olacakları kendi de biliyor. Hocam yorumlar gsli forumda attığın mesajlara gs ile ilgili profil resimlerin asy Takım logon Gs ama o imza ney anlamadım
quote:Orijinalden alıntı: JessieJ quote:Orijinalden alıntı: Kénan Hasagiç'i alsak iyi olmaz. Lig için şimdilik sol bek alınmayabilir. Hakan, Fatih hocanın gelişiyle performansını yükseltebilir. Zaten düzelmezse olacakları kendi de biliyor. Hocam yorumlar gsli forumda attığın mesajlara gs ile ilgili profil resimlerin asy Takım logon Gs ama o imza ney anlamadım D.N: Bu bir iddiadır, görünüşe aldanmayınız.
quote:Orijinalden alıntı: webaslan quote:Orijinalden alıntı: JessieJ quote:Orijinalden alıntı: Kénan Hasagiç'i alsak iyi olmaz. Lig için şimdilik sol bek alınmayabilir. Hakan, Fatih hocanın gelişiyle performansını yükseltebilir. Zaten düzelmezse olacakları kendi de biliyor. Hocam yorumlar gsli forumda attığın mesajlara gs ile ilgili profil resimlerin asy Takım logon Gs ama o imza ney anlamadım D.N: Bu bir iddiadır, görünüşe aldanmayınız. İşte hangi kısım gerçetten iddaa