Şimdi Ara

Asosyal Olmak! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
4.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bir kaç aydir ciddi asosyalim ,,, psikolojik sorunlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: punkx93

Asosyal olmak yalnız olmaktır.Telefonuna yalnızca operatör mesajı gelen kişidir asosyal.

Asosyal olmak başarısız olmaktır.Hiçbir zaman doğru düzgün arkadaşları olmamış ve toplum tarafından bir şekilde dışlanmış ve gelecek yaşamında da muhtemelen dışlanmaya maruz kalacak kişiye denir asosyal.Asosyal olunmaz asosyal doğulur.Hiçbir zaman başarılı olamamak ve hep bir üzüntüyle yaşamaktır asosyal olmak.Telefonun hiçbir zaman çalmamasıdır asosyal olmak.

Asosyal olmak facebook'a girildiğinde hiçbir bildirim veya arkadaşlık isteğiyle karşılaşmamaktır.Asosyal olmak arkadaşlık tekliflerinin geri çevrilmesidir.Asosyal olmak hiç bir zaman çıkma tekliflerinin kabul olunmamasıdır.Asosyal olmak donanım habere girip tipim nasıl konularını inceleyip kendi tipinden az çok birşeyler bulmaktır.Herkes sevgilisiyle ya da arkadaşlarıyla gezerken asosyal oturur evde pinekler..Asosyaller kambur yürür.Çünkü artık dünyanın o küçücük omuzlarına yaptığı baskıdan yorgun düşmüştür.Asosyal bunu yazan kişidir asosyal olması gerekiyor.Asosyal olmak asosyal olduğunu kabullenememektir.Sanki o haksız olan kişiymiş gibi gösterilir asosyal olmak.Asosyal olmak dünya dışı varlıklar hakkında doktora yapacak kadar fazla bilgiye sahip olmak ve kendini bu dünyadan biri hissetmemektir.

Asosyal olmayanlar .... çocuğudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasikomen -- 1 Aralık 2011; 2:23:35 >

• Ben asosyalim ama gizliden gizliye sosyalistim Herkez beni asosyal biliyor ama ben herkezden daha sosyalim
  • beni yanlış anlamayın da asosyal nasıl olunur ? insanlarla konuşamıyorum demiş birisi ? nasıl konuşamıyor onu çözemedim. slm, naber desen zaten muhabbet açılıyor kendiliğinden. ayrıca arkadaşlarınız neden sizi aramıyor ya da telinize mesaj atmıyorlar. onlara hakaret küfür mü ettiniz ? benim iş yerinde bi arkadaş var. kimseyle fazla konuşmaz. biz onu trip yapıyor. hava atmaya falan çalışıyor diye düşünüyoduk. yanlış mı düşündük ? çözemedim. asosyal nasıl olunmuş.
  • Asosyal olmak kötü bir şey değildir askine yararlar çoktur yaşadığın yerdeki it kopuklardan uzak durmanı sağlar seni aldatacak içinden kin besleyecek v.s olaylardan korur cep telefonu yada pc kullanan asosyal yada sosyalda değildir. her şey bir yana iyi insanlar asosyal olur ha sosyal adam bakarki bu asosyalikte iş var bende olayim der götürür işi sonra asosyal olan kişi ruh hastası olur bu evreden sonra asıl asosyal olan kişi gercek asosyal olur tr deki bütün insanların asıl sorunu budur bizler asosyal olmayı bile bir b...k sanıyoruz durum bundan kaynaklanıyor...
  • Yahu şu gerçeği anlayın artık:

Asosyal insan demek insanlarla iletişim kurmayı sevmeyen insan demektir. Yani yok sadece operatörden mesaj geliyormuş, yok arkadaşı yokmuş vb. bunları takmaz. Sürekli insanlarla konuşmayı isteyip bir türlü beceremeyenler sadece utangaçtır. Ya da bir yere çağırılıp da gitmemek (eğer sonra niye gitmedim diye pişman olunuyorsa) ise üşengeçlik/tembelliktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0RK -- 1 Aralık 2011; 3:53:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Yahu şu gerçeği anlayın artık:

Asosyal insan demek insanlarla iletişim kurmayı sevmeyen insan demektir. Yani yok sadece operatörden mesaj geliyormuş, yok arkadaşı yokmuş vb. bunları takmaz. Sürekli insanlarla konuşmayı isteyip bir türlü beceremeyenler sadece utangaçtır. Ya da bir yere çağırılıp da gitmemek (eğer sonra niye gitmedim diye pişman olunuyorsa) ise üşengeçlik/tembelliktir.

senin dediğin anti sosyallik sen de bunu anla.asosyal insan isteyip de sosyal olamayan dışlanan insandır.
  • ilk paragraf değilde 2. paragraf tamam
  • vay asosyal olduğumu birdaha anladım
  • Türkiyenin en sosyal okullarindan biri kabul edilen Yeditepede okuyorum. Buradaki insanlar da ringdeyken telefondan facebooka bakiyor, geceleri yurttan cikmiyor anca hafta sonlari bir seyler yapiyorlar. Yani o sosyallik dedigin seyi buyutme...

Hic bir zaman bir insanin diger insanla konusmaktan cekinmesini anlayamamisimdir, benim gibi bir isitme kaybin olsa anlarim da bende hem isitme kaybi var hem de oyle cekingenlik yok. Oyle surekli takilmasini, her aksam muhabbet etmesini vs sevmem ama arada bir arkadaslarimi ziyaret ederim ya da onlar gelir.

Cekinme niye cekiniyorsun? Dovecekler mi? İsiracaklar mi? Bir pot kirarsan 80 milyon insan ahahahha bu herif gecen gun bunu yapti diyeceklerini mi saniyorsun? Yaptigin seylerin Arkadas cevrende bile aylarca konusulacagini mi saniyorsun? Ben sana soyleyeyim insanlar cabuk unutur ya da umurlarinda olmaz, kasiyer kizla konusmaya cekineni gordum yahu!! Ne cekiniyorsun kasiyer kiz senin cekinceni ya da baskinligini umursuyor mu saniyorsun?

• Asosyol olmanın iki nedeni vardır birincisi maddi durum diğeride ailenin seni yetiştirme tarzı.Maddi durumu ele alırsak insanın parasız olması hayatında engeldir ne zaman paranız varsa tasasızca harcarsınız mutlu olursunuz ama ailenin durumu kötü ise senin cebine para koysalar dahi senin sosyal olman zordur senin arkadaşlarının yanında para harcayabilecek durumda olabilirsin ama bu seferde diğer sorunlar göze çarpar örneğin herkesin her buluşmada farklı farklı kıyafeleri ayakkabıları falan varsa ve sen bunlarla kendini kıyaslıyorsan buda seni asosyalliğe iter bunun çözümü çalışıp adam gibi para kazanmaktan geçer.Ailenin yetiştirme tarzı ise senin önüne sürekli engeller koyup korkak birisi olarak büyütmesindendir.Koyduğu engeller yüzünden insanın özgüvenide gidiyor çevresine bakış açısı değişiyor.Sen bisiklet istiyorsun sana diyor çarparsın düşersin kolun kırılır onu istiyorsun bunu istiyorsun ama bakıyorsun hep seni senin mutlu olmandan ziyade kendilerinin mutlu olmasına ihtiyaç duydukları için gereğinden fazla dükünüyorsun.Hayatı düşe kalka ite kaka öğrenmenizi engelliyorlar.Ee bunların sonucunda da korkar birisi olarak çıkıyorsun.Korkak birisi oluncada okuldan eve eve gelincede o ailenin sırf sen gözünün önünde ol diye aldığı bilgisayarın başında tam mutluluğun arkadaşlığın ne demek olduğunu öğreneceğin vakit hayatın bktan mesgalelelrle geçip gidiyor.Bir bakıyorsunuz herkes kendi arkadaşını bulmuş iyi yada kötü ama senin çevrende senin gibiler dışında kimse yok.Onlarda senin gibi oldukları için onlarda dışarıya adım atmaya korkar.herneyse fazla uzatmaya hiç gerek yok aslında insanlar kendileriyle yüzleşse ne demek istediğimi anlarlar herneyse.
    açın şebnem ferah durma fırtına korkarak yaşıyorsun adlı şarkılarını dinleyin belki birkaç şey kaparsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aristomaxos

Asosyol olmanın iki nedeni vardır birincisi maddi durum diğeride ailenin seni yetiştirme tarzı.Maddi durumu ele alırsak insanın parasız olması hayatında engeldir ne zaman paranız varsa tasasızca harcarsınız mutlu olursunuz ama ailenin durumu kötü ise senin cebine para koysalar dahi senin sosyal olman zordur senin arkadaşlarının yanında para harcayabilecek durumda olabilirsin ama bu seferde diğer sorunlar göze çarpar örneğin herkesin her buluşmada farklı farklı kıyafeleri ayakkabıları falan varsa ve sen bunlarla kendini kıyaslıyorsan buda seni asosyalliğe iter bunun çözümü çalışıp adam gibi para kazanmaktan geçer.Ailenin yetiştirme tarzı ise senin önüne sürekli engeller koyup korkak birisi olarak büyütmesindendir.Koyduğu engeller yüzünden insanın özgüvenide gidiyor çevresine bakış açısı değişiyor.Sen bisiklet istiyorsun sana diyor çarparsın düşersin kolun kırılır onu istiyorsun bunu istiyorsun ama bakıyorsun hep seni senin mutlu olmandan ziyade kendilerinin mutlu olmasına ihtiyaç duydukları için gereğinden fazla dükünüyorsun.Hayatı düşe kalka ite kaka öğrenmenizi engelliyorlar.Ee bunların sonucunda da korkar birisi olarak çıkıyorsun.Korkak birisi oluncada okuldan eve eve gelincede o ailenin sırf sen gözünün önünde ol diye aldığı bilgisayarın başında tam mutluluğun arkadaşlığın ne demek olduğunu öğreneceğin vakit hayatın bktan mesgalelelrle geçip gidiyor.Bir bakıyorsunuz herkes kendi arkadaşını bulmuş iyi yada kötü ama senin çevrende senin gibiler dışında kimse yok.Onlarda senin gibi oldukları için onlarda dışarıya adım atmaya korkar.herneyse fazla uzatmaya hiç gerek yok aslında insanlar kendileriyle yüzleşse ne demek istediğimi anlarlar herneyse.
    açın şebnem ferah durma fırtına korkarak yaşıyorsun adlı şarkılarını dinleyin belki birkaç şey kaparsınız.

kesinlikle doğru bir çok çocuk ailenin aşırı üstüne düşmesinden dolayı bazı şeyleri yaşaymamakta bende böleydim taki lise sona kadar
    yıl sonu yapıcaktık dedim gidicem yok olmaz tinercisi var yankesicisi var gece gece gidemezsin dediler bende bağır çağır gittim gittim ve
    kendime iyilik ettim o akşam arkadaşlarımla güzel anılarım oldu aile yüzğnden bir çok çocuk hayatlarını yaşayamamakta

• Sosyalim.Mutluyum.
  • Bende durum biraz farklı bazen ortamlarda en aktif ben oluyorum bazende kimseyle muhattap olmuyorum asosyal oluyorum ortasını bulamadım sanırım 4*4 heryeönde iyi anlaşacağım kişilerle arkadaşlık etmek istiyorum.Oda zor bulunuyor.
    sosyal ortamlara girmekse hergün bi faliyetdeyim hiçbişeyden eksik kalmam yalnız takılsamda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

Hobi edin diyorsunuz da ben hiçbir müzik aletini çalamayan,hiçbir sporda başarı gösteremeyen biriyim,ne de konuşma yeteneğim var.Gel de sosyal ol böyleyken.

Boşver dostum fazla kasma zamanla düzelir, kafanı dinlemeye bak sen.
  • Kixbox'a git kanka hem sosyalleşirsin biraz hemde elini kaldırma becerini geliştirirsin
  • madem asosyalsiniz hepberaber sosyalleşin kardeşim gidin buluşun bi yerde çoşun eglenin ortamlara akın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.