Şimdi Ara

ASP Hızlı üyelik sistemi oluşturma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

https://www.sikayetvar.com/

daki üyelik sistemi gibi bir üyelik sistemini siteme entegre etmek istiyorum, bakarsanız gayet hızlı ve kullanışlı olduğunu göreceksiniz.
    1. Bu şekilde yeni sayfa açmadan aynı sayfa üzerinden hangi program ile üyelik sistemi yapılıyor, java ve CSS ile mi???

2. ASP ile bu şekilde elinde üyelik sistemi olan varsa çok duacı olurum :)

3. üyelik sisteminde şifrenin güvenli-az güvenli-çok güvenli olarak renklendirmelerini nasıl yapıyoruz, bilen var mıdır?

4. Üyelik sisteminde e-posta yazısının üzerine tıklayınca yazı kayboluyor ve e-postanı yazıyorsun kutucuğa, yazıyı kutucuğa yazıp üstünde tıklayınca kaybolmasını nasıl sağlıyoruz dreamviewer ile?

5. Yine sikayetvar.com da anasayfada bulunan istatistikler bölümünü nasıl yaparız ? (sitedeki online sayısı, totalde yazılan yorum sayısı, teşekkür sayısı vs vs gibi)

Çok soru oldu ancak birçok arkadaşa yararlı olacağını düşünüyorum, çok teşekkürler :)

resimleri ekte gönderiyorum, bakabilirsiniz. ASP Hızlı üyelik sistemi oluşturma
     ASP Hızlı üyelik sistemi oluşturma

• Asp.nette bi bölüm vardı twxtboxlara kontrol ekleyebiliyorsunuz. Şart olarakmozwl karakter büyük küçük harf ve uzunluga göre güçlü çok güçlü şartı koyabilirsiniz. Ayrıca Javascript ile de yapılabilir hazır kodlar vardır internette

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o grafiği javasciptin hazır bir tane kütüphane gibi bişeyi vardı onunla yapabilirsin ben yapmıştım ona benzer bişey :)

googlea javascript bar chart gibi şeyler yaz çıkıyor.
  • Sayfa yenilemeden işlemler yapma konusunda jQuery çok sık kullanılıyor diye duymuştum.

Ben bu konuyu öğrenmeye çalışırken şu kanaldaki videodan yardım almıştım.

Link :https://www.youtube.com/playlist?list=PLFtLsSgifot_DjucRhnLAWMCToeZXGSXB

jQuery ile alert benzeri bir yapı yaparak veya .net içerisindeki üyelik formunu partial view olarak yapıp jQuery ile dinamik olarak göstermeyi deneyebilirsin.
  • yorgun şair kullanıcısına yanıt
    Chartjs diye bir site var ücrtesiz çeşitli chartlar sağlıyor. Json şeklindeki datayı gösterip kullanabiliyorsunuz. Çok basit. Benzer bir sürü site var chart js kullanımı daha kolay.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlarınız için çok teşekkürler. Sonradan Wordpress ile bir site oluşturdum, gayet te güzel oldu. Bu bahsettiğim hızlı üyelik sistemini ve yine ekte resmini gönderdiğim hızlı istatistik göstermeyi Wordpress te eklenti olarak nasıl kullanabilirim, veya var mı böyle bir eklenti bilen var mıdır?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.