Anladım.Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.Fiyatı baya tuzluymuş :) Snitz forum kurarım bende artık herhalde.
cok bahalı bır sistem sansına kusss
Pahalı olmasının yanında gayet kullanışlı bir sistem. Kaliteli de bir yandan ama sanırım yine bizim için en iyisi smf phpbb falan
quote:
Orjinalden alıntı: mizahci
Pahalı olmasının yanında gayet kullanışlı bir sistem. Kaliteli de bir yandan ama sanırım yine bizim için en iyisi smf phpbb falan
doru diyon.En fazla webwiz i kullanırız biz.asp playground bize birkaç gömlek üstün :)
quote:
Orjinalden alıntı: Razercode
quote:
Orjinalden alıntı: mizahci
doru diyon.En fazla webwiz i kullanırız biz.asp playground bize birkaç gömlek üstün :)
Şimdiki smf phpbb3 falan yaklaştı zaten vbulletine, asp.. vb. sistemlere gerek yok artık o koca gömleği giymeye He tutarda forum çok büyür, bizde alttaki copyrightı kaldırmak istersek o zaman verir parasını alırız
1 sene sonra konuyu hortlatıyorum O fiyata 2 adet vBulletin satın alınır. Bu durumda yeniden sistem kuracak arkadaşlara söylüyorum. Bana kalırsa vBulletin kurmak daha mantıklı olur... vBulletin scprip'i nedense daha çok hoşuma gidiyor..
ben smf kullanıyorum. düzenlemesi daha basit. kodlarla çok kolay oynayabilirsiniz. üstelik sık sık güncelleniyor ve oldukça güvenli. şu an 300bin üyeli smf forum var ve gayet sağlıklı çalışmakta.
asp forumların tadi bi başka ama fiyat çok
tam 4 yıl oldu. kimse de fiyatı yazmamış arkadaş baktım şimdi 300–400 dolar
Vbulletinden daha mı iyidir bu? ip.board var birde..
Arkadaşlar Bende Forum Kurmak İstiyorum İşim İle Alakalı ne Önerirsiniz Fotoğraf Labaturaım var Baskı Ve Panoramik Çalışmalar Üzerine Fotoğrafçıları Bir araya Toplayabileceğim Bir Forum Ne Önerirsiniz
valla ben mybb kullanıyorum daha önce SMF kullanan biri olarak 2 forum sistemide gayet iyi fakat ben mybb kodlarıyla çok kolay oynayabildiğim için seviyorum fakat her değişiklikten önce yedek alıyorum yoksa sıkıntı
quote:
Orijinalden alıntı: alemburda34
valla ben mybb kullanıyorum daha önce SMF kullanan biri olarak 2 forum sistemide gayet iyi fakat ben mybb kodlarıyla çok kolay oynayabildiğim için seviyorum fakat her değişiklikten önce yedek alıyorum yoksa sıkıntı
su aktif bir forumun varmı hocam incelemem için?
Hortlatmak gibi olmasın ama vBulletin en iyi en kullanışlı , yeni başlayanlar için en kolay sistem.
Farketmez hocam bilgi paylaştığınız sürece konuya mesaj atabilirsiniz. Bir hort'ta benden gelsin.
bende yakın bir zamanda forum açmak istiyorum şuan hali hazırda teknoloji ve oyun içerikli blog sitem var bu işi forum düzeyindede yapmak istiyorum ama forumu ileriki zamanlarda baya büyütmeyi planlıyorum sizce natro kurumsal hosting paketi bu plan için uygun mudur? ve hangi yazılım ile çalışmamı tavsiye edersiniz? c# asp bigim var as 3 e de hakimim web dilleri arasında
Wordpress site için var mı forum altyapısı önerisi olan