arkadaşlar yeni ekran kartı almayı düşünüyorum. pcı express slot var anakartta. ddr5 ekran kartları bu anakartta sorun çıkarır mı? veya sorunsuz çalışır mı?
Pci Express slotuna sahip tüm kartları sorunsuzca kullanabilirsin,fakat powersupply dahil sistemin geri kalanını yazarsan hangi ekran kartının sistemine uygun olacağını düşünebiliriz.
öncelikle çok teşekkür ederim. 2gb ddr2 ram 450 watt psu(yanlış hatırlamıyosam ve yüksek ihtimalle) intel e7500 c2d 2.93 işllemci var.
cevap yok mu?
quote:
Orijinalden alıntı: besimist
cevap yok mu?
Bütçeniz nedir?
Arkadaşım pci-ex kartları takarsın ama x4 modunda çalışır bir miktar performans kaybı olabilir...
5770i alıcam yai asrock u da zamanla değiştirmeyi düşünüyorum.
slm besimist ben de sana yakın bir sistem kullanmıştım.asrock 775 dual vsta + e7400+ hd 4830 +2gb ddr2 ram+ 600 watt ocz power ile sorunsuz kullandım.5770i sorunsuz kullanacağından eminimayrıca o kdr da performans kaybı olmuyor.aynı sistemi bir ara x48ds5 anakartla kullandım ve arada ki fark 6-7 fps civarıydı.tabiki bu fark oynadığınız oyuna göre değişir..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme