Şimdi Ara

Assasin's Creed Unity ACU.exe Çalışmayı Durdurdu Acil yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun ilk çıktığı zaman uPlay den satın almıştım.

Donanımım;

Ekran Kartım: GTX 560 TI
    Anakart: Asus P8H67
    Kingston Hyperx DDR3 1333 mhz
    İşlemci: i7 2600

Oyun ilk çıktığı zamanlar oynuyordum fakat ekran kartımın belleği 1 gb olduğu için oyunun minimum ayarlara almama rağmen kasıyordu. Daha sonra bundan 4 5 hafta önce ekran kartım yandı ve yeni ekran kartı satın aldım o da GTX 1060 3GB. Oynayamadığım için tekrardan indirdim yeni erkan kartını aldığım zaman. Oyunu açtım Tapınakçılarla olan ilk görevi tamamladım. Bishop konuşurken normalde konuşması bittikten sonra küçük Arno'nun zamanına gitmem gerekirken, Bishop'un konuşması bittikten sonra ki loading ekranında exe hatası alıyorum.

Arkadaşlar Bu konuyu açmadan önce forumların hepsini araştırdım yabancı kaynaklara baktım, Ubisoft'a ticket attım. Neredeyse her çözümü denedim fakat bir çare bulamadım. Benim bu exe hatamı çözecek herhangi biri olursa cidden çok sevinirim. Bu hatayı neredeyse 2 haftadan beri çözmeye çalışıyorum bir çare bulamadım ne yaptıysam. Hataya yardımcı olan herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Bu arada Ubisoft'a attığım ticketlardan gelen cevaplarda şunlardı;
    1-Oyunun dosyalarını doğrula.
    2-Cloud save game i sil.
    3-Windows'u update et.
    4-Ekran kartı driverını baştan yükle.
    5-Bilgisayarımın C++ 2010 2005 vb. alakalı bütün updatelerini kaldırdım ve supportun microsoftun sitesinden attığı C++ update ettim.

Ticket sürecim hala devam ediyor fakat bana sürekli 4 5 gün içerisinde geri dönüş yapıldığı için bende farklı çözüm yolları aramaya başladım sizin forumunuza girerek yardım aradım. başka forum sitelerindeki konulara baktım fakat gene bir çare yok arkadaşlar Bana bir yardımcı olun.

NOT: Forumda yeniyim bu sorunun bu konuda yer almasını mantıklı buldum. Eğer yanlış yere açtıysam Admin taşısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Termalci -- 23 Eylül 2017; 21:46:13 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.