Şimdi Ara

Assassin's Creed 2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
0
Favori
12.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk oyunu oynamamıştım ama ikinci oyunu dün bitirdim. gerçekten süper bir oyun. benim trophy kasmakla işim olmaz ama trophy almakta kolay gibi görünüyor. Trophylerle hiç uğraşmadım ama yine de yüzde 61 trophy kazanmışım azıcık kasan platinum trophy de alır yani..
  • arkadaslar bir sorum olucak. Özcan hazır bahsini etmişken, bu aldıgımız tropy ler bize birşey kazandırıyor mu ? bien var mı acaba?
  • hiç bir getirisi yok şuanda sadece görüntü ve arkadaşlarının trrophy başarılarını karşılaştırsın filan
  • Sağol Crow...

o zaman kasmaya gerek yok anlaşılan :)
  • TYSON80: hiç durma hemen al derim.

Jolly_RogeR: oyun toplamda kaç saat sürüyordur bilmem ama gow3 den uzun sürdüğü kesin. oynanabilecek en güzel rpg oyunlarından biri bence.

twoshad :iki oyunuda oynadım. gow3 ü bitirdim ac2yi bitirmek üzereyim. bence takas etmelisin ben ac2 den daha çok zevk aldığımı söyliyebilirim. çünkü ac2 de bazı zamanlar strateji geliştirmeniz gerekiyo. ama gow3 de biraz daha çözme mantığıyla gidiliyo. ve oyunun istediği şeylerin kesin yapman gerekiyo. ac2 de seçenek çok görevlerde.
  • Arkadaslar anladiginiz gibi DUSUNMEYINN ALIN...

inanilmaz bi oyun. Virtue ye kesinlikle katiliyorum.

Dun oynamaya basladim. sadece barca-inter maci icin apadim. bu inanilmaz maci izlerken bile alimda oyun vardı :)
  • TOMB GÖREVLERİ..bunlara bayılıyorum..devamlı tepelere çıkmak zorundayız..bide ilk tomb raider oyunlarını anımsattı..çıkcağımız yerlerin ufak demolarını gösteriyor...3 tane alabildim..harita olayını tam çözebilmiş diğilim..codecleri arayıp bulmak gerekiyor..hazinelerden vazgeçtim karşıma çıkarsa alıyorum..ama tüyleri bulmak isterdim çünkü tüyleri buldukça kardeşimizin sırrı ortaya çıkıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milou -- 29 Nisan 2010; 13:54:38 >
  • milou dogrusun... tomb lar cidden cok eglenceli...

ben ne tuy ne de hazine pesinde gidiyorum. karsima cikinca affetmiyorum o kadar :)

ben en son dragon age origins i bitirmistim O oyundan alismistim, onune gelenle isi pisirebiliyodun :) bu oyunda her yerde hayat kadını olmasına ragmen (bu arada deli gibi laf atıyolar oyunda yanlarından gecerken. cok komik laflar ediyolar resmen komedi :) ) hicbiriyle isi pisiremiyoruz. Oyunun tek eksisi bu

Hahahaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: milou

TOMB GÖREVLERİ..bunlara bayılıyorum..devamlı tepelere çıkmak zorundayız..bide ilk tomb raider oyunlarını anımsattı..çıkcağımız yerlerin ufak demolarını gösteriyor...3 tane alabildim..harita olayını tam çözebilmiş diğilim..codecleri arayıp bulmak gerekiyor..hazinelerden vazgeçtim karşıma çıkarsa alıyorum..ama tüyleri bulmak isterdim çünkü tüyleri buldukça kardeşimizin sırrı ortaya çıkıyormuş.

codeclerin hepsini almak zorundasın ben almadım oyunun sonlarındayım leonardo benden bütün codecleri istiyo yoksa oyun devam etmiyo şimdi onnla uraşıorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViяTuË

TYSON80: hiç durma hemen al derim.

Jolly_RogeR: oyun toplamda kaç saat sürüyordur bilmem ama gow3 den uzun sürdüğü kesin. oynanabilecek en güzel rpg oyunlarından biri bence.

twoshad :iki oyunuda oynadım. gow3 ü bitirdim ac2yi bitirmek üzereyim. bence takas etmelisin ben ac2 den daha çok zevk aldığımı söyliyebilirim. çünkü ac2 de bazı zamanlar strateji geliştirmeniz gerekiyo. ama gow3 de biraz daha çözme mantığıyla gidiliyo. ve oyunun istediği şeylerin kesin yapman gerekiyo. ac2 de seçenek çok görevlerde.

Hocam bu infamous tarzı bir oyun değil değilmi? İnfamous u hiç beğenmemiştim yani anlatılanlardan dolayı biraz o oyuna benzediğini çıkardımda o yüzden soruyorum

• selamlar,

infamous u oynamadıgım için ben maalesef yardımcı olamiycam.

bu arada deli gibi oynuyorum... Oyun ilerledikçe daha da hırslanıyosun resmen :)
  • Assassin's Creed 1 de trophy var mıydı :)
  • yoktu diye hatırlıyorum. ama nerden baksan 2 yıl oldu bitireli :)
  • Assassin's Creed 1 de trophy yok...infamousuda ancak yarısına kadar oynayabildim:)..taibiki zevkler renkler değişebiliyor..bana kızıcak olan vardır ama killzone 2 de bitiremedim:)..benim sevdiğim bi oyunu başka bi arkadaş sevmeyebiliyor...dead space hayatımın oyunlarından biridir ama çok oynayan yoktur..
  • AC 2 görevleri anlamak için lisan bilmenize gerek varmı yoksa görevleri anlayabiliyormusnuz. Shoptoda baya uygun almayı düşünüyorum
    dil bilmeyenin oynamasına engel deilse alıcam demodaki grafikler inanılmaz güzeldi.
  • AC 2 görevleri anlamak için lisan bilmenize gerek yok ama rönesans hakkında pek çok bilgi veriyor...ressamlar ve resimleri,binalar vs..benimde ingilizce pek yeterli olmadığından dolayı keşke bilseydim diyorum...görevlere gelince ingilizcesini anlamasan bile, görev yerini haritada ünlemle gösteriyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: çapari

AC 2 görevleri anlamak için lisan bilmenize gerek varmı yoksa görevleri anlayabiliyormusnuz. Shoptoda baya uygun almayı düşünüyorum
    dil bilmeyenin oynamasına engel deilse alıcam demodaki grafikler inanılmaz güzeldi.

Altyazıları açın zaten az çok anlarsınız..Gidişat hikaye falan..Anlayamazsanız ana konuda yardımcı olurlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Chatelier

quote:

Orijinalden alıntı: çapari

AC 2 görevleri anlamak için lisan bilmenize gerek varmı yoksa görevleri anlayabiliyormusnuz. Shoptoda baya uygun almayı düşünüyorum

Altyazıları açın zaten az çok anlarsınız..Gidişat hikaye falan..Anlayamazsanız ana konuda yardımcı olurlar

rpg tarzı hiç oynamadımda ondan tşk ederim.
  • bence de lisan bilgisi sart degil.

ancak her oyunda oldugu gibi ambiansı tam yasamak icin lisan bilinse cok daha iyi olur...
  • arkadaşlar tomb görevlerini yapan varmı? varsa eğer..bi yerde çok fena takıldım..çok seri tuş kombinasyonu gerektiriyor sanırım..takıldığım yer..Visitazione's Secret ..hani youtubeden baktığım halde olmuyor..kolu çekiyorum gayet güzel atlıyorum tepelere..ama bi yer var sökemedim..duvardan koşarak çıkarken sağa doğru çekip yine atlamamız lazım..bazen oluyor bazen olmuyor..zamana karşı olduğu için ve aynı duvar 4 5 kere denk geldiği için birinde mutlaka hata yapıyorum..geçen varsa söyleyebilirmi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.