bu aralar hep isten dolayi yada ozel programlardan dolayi eve gece 1 den once giremiyorum. oyuna ara verdim. ruyalarima girecek diye korkuyorum :)
şuan aklıma geldi,bu oyunu oynarken cuma öğle vaktiydi,cuma namazına gittim ,neyse oturduk saf tuttuk hocayı dinliyoruz daha namaz başlamadı.Birden devamlı gittiğim ancak daha önce hiç aklıma gelmeyen bir şekilde camiinin iç dekorasyonunu incelemeye başladım ,pencerelerde nerelere tutunabılırım,ordan zıplayıp tutunabılecegım demir varmı,üst kata cıkarsam ordan nasıl karsıya zıplarım tarzı düşünceler girdi aklıma:)) şeytan bu ya camiide bile aklıma Assasins sokuyo ,Bir an kafayı yedim sandım,tövbe tövbe diyip saf tuttum cemmat ile,umarım ALLAH kabul eder,Namazı bitirip hızlı adımlarla evin yolunu tutmuştum
quote:
Orijinalden alıntı: bluecafeblue
quote:
Orijinalden alıntı: EFD
hahahahaa...
gercekten oyun damardan işliyo...
bu aralar hep isten dolayi yada ozel programlardan dolayi eve gece 1 den once giremiyorum. oyuna ara verdim. ruyalarima girecek diye korkuyorum :)
şuan aklıma geldi,bu oyunu oynarken cuma öğle vaktiydi,cuma namazına gittim ,neyse oturduk saf tuttuk hocayı dinliyoruz daha namaz başlamadı.Birden devamlı gittiğim ancak daha önce hiç aklıma gelmeyen bir şekilde camiinin iç dekorasyonunu incelemeye başladım ,pencerelerde nerelere tutunabılırım,ordan zıplayıp tutunabılecegım demir varmı,üst kata cıkarsam ordan nasıl karsıya zıplarım tarzı düşünceler girdi aklıma:)) şeytan bu ya camiide bile aklıma Assasins sokuyo ,Bir an kafayı yedim sandım,tövbe tövbe diyip saf tuttum cemmat ile,umarım ALLAH kabul eder,Namazı bitirip hızlı adımlarla evin yolunu tutmuştum
oyun çok etkileyici gerçekten, geçemediğim bölüm varsa sürekli aklıma takılıyor
quote:
Orijinalden alıntı: apeksss
quote:
quote:
hahahahaa...
bugünde cuma ama daha AC2 gelmedi,geçen ay call of juarez siparişi vermiştim zavviden 22 tl'ye geliyordu.Neyse ptt memuru zile bastı posta dedi,bekle allah bekle gelen giden yok,kargo görevlisi gibi yukarı 5.kata çıkıcak sandım ama yanılmışım,gelmeyince gidip bakayım dedim ne oluyor ne iş diye.Bir baktim ki ne göreyim,ne postacı var nede imzalayacğım herhangi bir evrak,apartmanın giriş merdivenlerine bırakmış zarfı defolmuş gitmiş.Allahtan mahallenin paleleri bulmadılarda Call of Juarezimi kazasız belasız almıştım.Şimdi ayrıl ayrılabilirsen bakalım evden :)))
quote:
quote:
quote:
quote:
hahahahaa...
bugünde cuma ama daha AC2 gelmedi,geçen ay call of juarez siparişi vermiştim zavviden 22 tl'ye geliyordu.Neyse ptt memuru zile bastı posta dedi,bekle allah bekle gelen giden yok,kargo görevlisi gibi yukarı 5.kata çıkıcak sandım ama yanılmışım,gelmeyince gidip bakayım dedim ne oluyor ne iş diye.Bir baktim ki ne göreyim,ne postacı var nede imzalayacğım herhangi bir evrak,apartmanın giriş merdivenlerine bırakmış zarfı defolmuş gitmiş.Allahtan mahallenin paleleri bulmadılarda Call of Juarezimi kazasız belasız almıştım.Şimdi ayrıl ayrılabilirsen bakalım evden :)))
Call of juarez güzel bir oyunmu oynada bizede bir fikir ver
quote:
Orijinalden alıntı: çapari
quote:
quote:
quote:
quote:
hahahahaa...
Call of juarez güzel bir oyunmu oynada bizede bir fikir ver
valla kısaca şöyle söyliyim ,assasins ve god of war'dan sonra oynaması zor ve sıkıcı,özellikle silah kontrolu ve aynı anda ilerleme pad ile çok zor,konu sürükleyici ,bitirdim de oyunu ama ıh ıhhh yok yani,bitirip hemen sattım zaten :)
Assassin's Creed 1 oynayip da bunalan biri olarak bu oyuna cok onyargi ile yaklasmistim aslinda. Bir arkadasim sirf mimarileri incelemek icin dahi oyun alinir demisti. Italya hadisesi beni cezbettigi icin oyunu aldim. Iyi ki de almisim. Bazi bolumler disinda oyun muhtesem. Oyunun baslari muthis bayik ama sonradan bir toparlaniyor pir toparlaniyor. Oynamayanlara kesinlikle denemelerini tavsiye ediyorum. Cok keyifli olmus catilardan denize atlamak baliklama falan :) Sehiri adam edip koseyi donuyorsunuz ama oyun bitiyor paralar cepte kaliyor oyle.. Denemeyenler kesin denemeli. Oyun sonunda Codex Page'ler eksik kaliyor, Floransa ve Romagna'da baya bir codex var. Oralara bakmayi unutmayin.
hahaha bak bu da iyiymişşş
Arkadaşlar selam;
Ben bu oyuna başladım çok da heves ederek aldım. O koltuğa oturduk geçmişe ışınlandık. Erkekler belli olsn dedi kavgaya da giriştik... Sonrasında aptal aptal sokaklarda dolanıyorm. ne yapmam lazım görevim ne benim.. kaldım öylece.. bi yardım etseniz...
quote:
Orijinalden alıntı: ivangennaro
Arkadaşlar selam;
Ben bu oyuna başladım çok da heves ederek aldım. O koltuğa oturduk geçmişe ışınlandık. Erkekler belli olsn dedi kavgaya da giriştik... Sonrasında aptal aptal sokaklarda dolanıyorm. ne yapmam lazım görevim ne benim.. kaldım öylece.. bi yardım etseniz...
Hocam AC1 oynadıysan buda onun modernize edilmiş olarak devamı,ha yok oynamadım diyorsan işin gerçekten zor,burdan tarif etmesi zor ama sana verilen görevler zaten haritanda işaretli,ilk başlangıc bölümlerinde önemli olan seni arayan elemanlara yakalanmadan görevleri bitirmek,yada farkettirmeden sotede o elemanlara dalabilirsin.Olmadı youtube senın bilgi kaynağın:) istanbuldaysan gelip bitiriyim oyunu:))))
quote:
Arkadaşlar selam;
merhaba o kavgadan sonra arkadaşınızı takip etmeniz gerekiyor..bi yarışma yapıcaksınız çatıda, sizi eğiticek...bide mesela takıldığınız yerde haritada ünlem işareti olarak verir görevinizi..eğer sarı yada kırmızı hedef işareti varsada onu takip edin..
@ bluecafeblue
Valla hocam AC1 oynamadım, youtube'dan izledim kavgadan sonra elemanı takip ediyolar... ben kaçırdım o kısmı :)
@ milou
Üstat şimdi kavgadaki arkadaşı tekrardan bulamaz mıyım. Yukrda da yazdığım gibi kaybettim ben onu:) Takip etmedim, sokaklarda boş bol dolanıyorum, paso para çalıyorum kadınları yumrukluyorum :)
quote:
@ bluecafeblue
Valla hocam AC1 oynamadım, youtube'dan izledim kavgadan sonra elemanı takip ediyolar... ben kaçırdım o kısmı :)
@ milou
Üstat şimdi kavgadaki arkadaşı tekrardan bulamaz mıyım. Yukrda da yazdığım gibi kaybettim ben onu:) Takip etmedim, sokaklarda boş bol dolanıyorum, paso para çalıyorum kadınları yumrukluyorum :)
Kadına el kaldırmak olmaz :))) şaka biryana,harıtada bir ev,bir işaret yokmu,senı harıta yönlendırıcek,yoksa bastakı kavgadan sonra amcaoglunu ızlemen gerekıyor,kaybetsende haritada işaretlidir o,çatıda bır yerdedir harıtada,onu bulmadan oyun ilerlemez..
@ bluecafeblue
altta sağda dairesel bir harita var. bir ortasında bir de kenarında bir işaret var. ben yer değiştirdikçe kenardaki işaretin daire üzerindeki yeri değişiyo sadece. merkezdeki hep merkezde kalıyo :) kendimi aptal gibi hissettim.
quote:
@ bluecafeblue
@ milou
valla benden tavsiye yanlış anlama ama AC1 oynamadan AC2 oynamak, emeklemeyi bilmeden koşmak demektir,neden dersen AC1 in artılarını eksilerini bilmeden AC2 oynamak biraz zor olur.Dilediğin kadar AC2 oynama özgürlüğüne sahipsin ama ana konuyu bilmediğin için yollarda deli dana gibi koşturuyorsun ki bu senin kendi tabiirin yanlış anlamanı istemem :))
quote:
@ bluecafeblue
altta sağda dairesel bir harita var. bir ortasında bir de kenarında bir işaret var. ben yer değiştirdikçe kenardaki işaretin daire üzerindeki yeri değişiyo sadece. merkezdeki hep merkezde kalıyo :) kendimi aptal gibi hissettim.
kenardaki işareti dairenin merkesine alana kadar o işrete yaklaş,yaklaştıkça o işarete zaten amca oğlunu görüceksin,hatırladıgım kadarıyla eleman çatıda biryerde seni bekliyor olucak..onunla beraber bir kuleye tırmanıcaksın,ordanda manitasını görücek ezio,onun yanına akıcak,sabahlara kadar icraat var burda,ondan sonra kızın babası sizi odada basıcak,ezio kaçıcak camdan ve mevzuu seriiye bağlayıp devam edicek :))
quote:
quote:
@ bluecafeblue
kenardaki işareti dairenin merkesine alana kadar o işrete yaklaş,yaklaştıkça o işarete zaten amca oğlunu görüceksin,hatırladıgım kadarıyla eleman çatıda biryerde seni bekliyor olucak..onunla beraber bir kuleye tırmanıcaksın,ordanda manitasını görücek ezio,onun yanına akıcak,sabahlara kadar icraat var burda,ondan sonra kızın babası sizi odada basıcak,ezio kaçıcak camdan ve mevzuu seriiye bağlayıp devam edicek :))
Tamamdır hocam, çok teşekkürler.
AC1'i oynamak istemiyorum, çalıştığım için işten güçten vakit kalmıyor zaten. Herkes kötülüyo, özellikle de tekrar mevzuundan dolayı.
Ac 1 berbat bir oyundur. Ac2 ise muhtesem bir oyundur. Yalniz inanilmaz da zor bir oyun kendileri.. Oyunun ilk kisimlari cok bayiyor. Nereden aldim bu oyunu diyebilirsin. Ama sonrasi gayet guzel. Haritada Unlem isareti cikacak her gorev icin. Zaten gorevi tamamlayamazsan desenkronize oluyorsun. Gorevi bastan baslatman gerekiyor. Alttaki haritada gitmen gereken noktaya yaklastikca metre olarak mesafeyi de gosteriyor. Oradan da takip edebilirsin. Bazen tam noktanin ustune gelirsin ama bir sey bulamazsin. Bina duruyordur orada kapi da acilmiyordur. Muhtemelen catiya cikman gerekir.
Sanirim sen simdi Ezio'nun abisi ile yarisa tutusacaksin. Ilk catiya varan kazanicak. Baya bir zorlanacaksin ama alisirsan oyunun devami cok guzel. Sehirlerde bol bol catilardan suya atlayip yuzersin falan keyifli oluyor oyun baya :)
alistiktan sonra zor degil ya 3 günde bitirmistim bu oyunu
@ g.adr AC1 ile ilgili hep aynı şeyleri duydum. Artık youtube yardımıyla AC2'yi bitirmeyi deniycem başka çaresi yok.