Şimdi Ara

Assassin's Creed 2 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
0
Favori
12.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ivangennaro ; arkadaslar birhayli yazmislar umarim cozumu bulmussundur. Sag alttaki harita herseyin. Onu takip ederek "" ! "" isaretine dogru ilerlemeye calis. Unem isaretine ulas, gerisi akar zaten :)
  • BENIM UFAK BIR SPORUNUM VAR YA DNA DAN GECMIS BOLUMLERI OYNAMAK ISTIORM BU TURLU OYNAYAMIYORUM SORUN NEDIR ACABA BROVSE DIOR ORDA BROVSE TUSU HANGISIDIR?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GenozHealzU

BENIM UFAK BIR SPORUNUM VAR YA DNA DAN GECMIS BOLUMLERI OYNAMAK ISTIORM BU TURLU OYNAYAMIYORUM SORUN NEDIR ACABA BROVSE DIOR ORDA BROVSE TUSU HANGISIDIR?

geçmiş bölüm derken tam anlamadım..assasins 2 de geçmiş bölüm yok..harita geçiş noktalarından şehirden,şehire geçebiliyorsunuz...yan görevleri atlasanız bile dönüp sırasıyla biterbiliyorsunuz oyunda..hatta finalden (oyun bittikten)sonra bile keyfine yan görevleride yapayım derseniz oyun ona da açık...
  • Gecmis bolum oynama var optionsdan DNA ya gir ps3 den bahsediorm yalniz ama benide L tusuna basmami istiyor ileri tusu biliyorum ama tepki vermiyor siz gidriyseniz nasil girdiginizi soylersenz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivangennaro

@ g.adr
    AC1 ile ilgili hep aynı şeyleri duydum.
    Artık youtube yardımıyla AC2'yi bitirmeyi deniycem başka çaresi yok.

Tşkler yardımlarınız için

ben de az yardim almadim youtube'dan cunku baya zor yerler var ilerleyen bolumlerde bilhassa. Iyi oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: g.adr

quote:

@ g.adr

ben de az yardim almadim youtube'dan cunku baya zor yerler var ilerleyen bolumlerde bilhassa. Iyi oyunlar.

Oyunun zevki zorlugunu aşmak yardım alınca pek zevki kalmaz
  • ingilizce olmadan oyunun keyfi cikmaz sahsen ayni film izler gibi surukluyor oyun beni AC serisi
  • oyunun bittiğini nasıl anlicam acaba ? bir kadın çıktı sonra gezegenler felan ordan sonra uzunca bir yazı yazdı ve villa ya geldim ve görev yok gibi duruo bittimi acaba oyun ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantq

oyunun bittiğini nasıl anlicam acaba ? bir kadın çıktı sonra gezegenler felan ordan sonra uzunca bir yazı yazdı ve villa ya geldim ve görev yok gibi duruo bittimi acaba oyun ??

tebrikler oyunu bitirmişsin:)...ama istersen,köylere geri dönüp hem tomb görevlerini tamamlayabilirsin ( bitirimişsindir belki ama bitirmediysen tavsiye ederim..çok keyif aldım o bölümlerde) bide yan bölümler olarak halkın senden ricaları oluyor..aldatılan bi kadın kocasını biraz tartaklamanı veya birini sessizce takip edip işini bitirmek gibi görevler..ama oyun bitmiş..yeniden tebrikler..buarada assassins creed 2 zamanında az talep oldu sanırım..çünkü ben takaslamak istediğimde bi yığın teklif gelmişti..god of war 3 dahil buna...saw la takas yaptım..ne yalan söyliyim başladım 15 dakka oynadım devam edemedim..ama belli olmaz ilerleyen günlerde severim belki..iyi akşamlar..

• Ben oyunları fiyatları düştükten sonra alıp biraz geriden takip ediyorum ,"Assassin's creed"i dün akşam bitirdim.AC2 için 4haziranda çıkacak "complete edition" olduğunu gördüm,almak için bunu beklemekte fayda var sanırım??
  • selamlar,

arkadaslar ben su oyunun basindan beri pesinde olsdugumuz adami venedik de oldurdum. Sonra da codex pag lerin eksik dendi. tum haritada codex page lerin yeri belli oldu. Bunu topladiktan sonra oyun bitiyo mu acaba? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EFD

selamlar,

arkadaslar ben su oyunun basindan beri pesinde olsdugumuz adami venedik de oldurdum. Sonra da codex pag lerin eksik dendi. tum haritada codex page lerin yeri belli oldu. Bunu topladiktan sonra oyun bitiyo mu acaba? :)

merhaba...spoiler olmasın diye çok ayrıntılı konuşmayım ama öldürmeniz gereken son adamla bi kaça kere kapışıyorsunuz..o da kilisenin mahzeni gibi bi yerinde...codexlere gelince hepsi haritada gözüküyor ama şundan dolayı gözükmüyor olabilir (kulelere çıkıp kartal gözüyle bakmanız gerekebiliyor,o zaman haritada görünüyor) ben bi kaçkere oyunde şöyle dediğimi biliyorum..bu adam kesin son adam:)...eğer son adamı öldürüp codexleride topladıysanız (codexlerde şart diye biliyorum) oyun bitiyor...

• teşekkür ederim yardımınız için gerçekten çok güzel oyunmuş herkese tavsiye ederim
  • Arkadaşlar sonunda oyun mantığını kaptım.
    28 yaşında PES dışında PS oyunu oynamamamış ve PES dışındaki ilk oyunu AC2 olan biri olarak yavaş oldu ama olsun :)

Mükemmel bir oyun.
    Heleki çatılarda dolaşmak, en tepeden yere atlamak falan bitiriyo beni:)
    Babamı hapse attılar, tepeye çıktım yanına...
    Orda bıraktım mesai bitse de eve gitsem diye bekliyorum
  • quote:

Arkadaşlar sonunda oyun mantığını kaptım.
    28 yaşında PES dışında PS oyunu oynamamamış ve PES dışındaki ilk oyunu AC2 olan biri olarak yavaş oldu ama olsun :)

Mükemmel bir oyun.

babamı hapse attılar yazmışın gerçek sandım,dedim ne dio bu çocuk babası hapiste burda oyun peşinde sonrada aklıma geldi kuleye çıkıyo babasıyla konuşup gerekli elemanları takip edip iş bitirmesi falan..asıl daha ilerleyen bölümleri gör ondan sonra işe bile gitmeyceksin sen :))

• quote:

Orijinalden alıntı: bluecafeblue

quote:

Mükemmel bir oyun.

babamı hapse attılar yazmışın gerçek sandım,dedim ne dio bu çocuk babası hapiste burda oyun peşinde sonrada aklıma geldi kuleye çıkıyo babasıyla konuşup gerekli elemanları takip edip iş bitirmesi falan..asıl daha ilerleyen bölümleri gör ondan sonra işe bile gitmeyceksin sen :))

öyle gözüküyo valla.
    bugün de işten bir saat erken çıkıp yarın sabaha bağlarsam epey bi yol almış olucam :))

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bluecafeblue

quote:

Mükemmel bir oyun.

öyle gözüküyo valla.
    bugün de işten bir saat erken çıkıp yarın sabaha bağlarsam epey bi yol almış olucam :))

Millet rdr peşinde koştugu bu günlerde siz AC2 böle takılıyorsanız oyun hakketen mükemmel demekki

• Bugün edindim oyunu,2 saat kadar oynadım.İyi ki almışım süperİlk oyundan sonra oyun bayağı bir geliştirilmiş her açıdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldat88

Bugün edindim oyunu,2 saat kadar oynadım.İyi ki almışım süperİlk oyundan sonra oyun bayağı bir geliştirilmiş her açıdan

15 gündür zavviden AC2'im gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: çapari

quote:

Orijinalden alıntı: g.adr

quote:

@ g.adr

Oyunun zevki zorlugunu aşmak yardım alınca pek zevki kalmaz

dostum doğru diyosun ama kimi oyunlarda yardım şart bunu bilerek yapıyolar bence demons souls die bir oyun var biliyosundur idda ediyorum kralı bu oyunu yardım almadan oynayamaz eğer kendine güveeniyosan oyna derim

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.