Bu oyunu Bad Company 2 ile birlikte cok ucuza 2. el almistim 3-4 gün önce PS3`e..Oyuna 20 dakika bile katlanamadim Allah`tan Ucharchted 1-2 serisi ile degistirdim..Begenen begenir,begenmeyen begenmez olabilir,ama oyun hakkatten cok SIKICI ve de bunaltici olmus..Yani oyun o kadar yavas ve agir isliyor ki insanin sinirleri bozuluyor..Aksiyon sahneleri bile bir felaket..Bu kadar övülen ve de abartilan bir oyundu gittik aldik sonuc: Koca bir fiyasko..Oyun belki ilerleyen sahnelerde güzeldir dedim oynamaya calistim 3-4 kere kapattim actim "hadi bidaha deniyim belki iyiye gider" ama sonuc hep ayni...Eger sizde kendinizi 80-90 yasinda hissediyor ve de inanilmaz yavas ve de agir bir oyun ariyorum diyorsaniz tam size göre.. Uncharted 1 oyununu 12 saat hic SIKILMADAN ve de birakmadan oynadim iyiki degistirmisim :)
oyunu yeni aldığım anca yazıyorum. bir yerde takıldım
oyunun başında genelevdeki kadın verdiği emaneti leonardo da vinci'ye götür diyor. bende giderken kuş bakışı noktalara uğrayım öle gideyim dedim. sonra bir baktım harita küçülmüş. leonardonun tarafına gidemiyorum. diğer tarafa geçmeme izin vermiyor. sizce neden yapabilir bunu?
leonardo nun oldugu tarafa gecmeme gibi bir durumun olmaması lazım. görevler arasında da, zaman kısıtlamalı görvler hariç istediğin gibi takılabilirsin. kulelere tırmanıp, harita açma da dahil. zaten oyunun güzel yönü bu.
elki başka bir görev almışsındır farkında olmadan. Aklıma bir bu geldi. Sorunu anlayamadım kusura bakma...
Arkadaşlar oyunu yeni aldım ve aklıma takılan birşey var. Bazı kalabalık mekanlarda(meydanlar gibi) oyun ara ara takılıyor. Bu normal mi yoksa diskte veya cihazda bir sorun olabilir mi?
@GhostBalaclava normal
ben oyunu bitirdim ama eski görevleri nasıl oynuyorduk ya dna'dan giriyorum ama açamıyorum bir türlü
banada aynısı olmuştu eminönüne gittiğimde heryer camii kaynıyorya bianda aklıma direk ac1 ve ac2 geldi tırmanabilir yerler aradım ve harbidn de tırmanılabilir oyundaki özelliklere sahip olsak ama minareye çıkmak zor çnkü tutuncak biyer bulamadım ahahaha oyun beni işlemiş oyunu bitirince geriye 4 trophy kalmıştı messer sandman için çok uraştım hep3 adama atabiliyodm kumu en sonunda biyerde kendimi sıkıştırdım bam 4 üne o geldi sonra 100 feather topladım yaklaşık bi 4 saatimi aldı kanserlik bişi bunları toplamak sonra ordan da trophy geldi annemize götrdk auditore cape geldi sonra her şehre gittim ordan da show your colors trophy geldi ve en sonunda bam master assassin platinum kazandım
ben AC1'i memory block 4'te sıkılıp bırakmıstım ama AC2 gercekten bambaska oyun olmus, herkese tavsiye ederim. Ayrıca oyun piyasasına baktıgımızda oynanacak aslında kalite yapım çok fazla yok o yüzden bu oyunu kesin edinin ve oynayın.
quote:
Orijinalden alıntı: GhostBalaclava
Arkadaşlar oyunu yeni aldım ve aklıma takılan birşey var. Bazı kalabalık mekanlarda(meydanlar gibi) oyun ara ara takılıyor. Bu normal mi yoksa diskte veya cihazda bir sorun olabilir mi?
Selamlar,
Oyunu oynarken hiç takılmadı. ya harddiskin dolmuştur (ki bence u çok zor bi ihtimal) ya da CD çizik falan olabilir....
oyun 2. el ise böyle durumlarla karşılaşılabiliyor...
quote:
Orijinalden alıntı: EFD
quote:
Orijinalden alıntı: GhostBalaclava
Selamlar,
Oyunu oynarken hiç takılmadı. ya harddiskin dolmuştur (ki bence u çok zor bi ihtimal) ya da CD çizik falan olabilir....
oyun 2. el ise böyle durumlarla karşılaşılabiliyor...
Hocam diske tekrar baktım, çizik vs yok. Harddiskte de yaklaşık 10 gblık boş yer var. Oyun sanırım 2. eldi, yani jelatini vs. yoktu ama daha önce de 2. el oyunlar almıştım. Böyle bir sorunla karşılaşmamıştım.
bence direk aldığın yerde aynı oyunla değiştir...
çünkü oyun ileriki aşamalarda takılırsa daha fazla gıcık olursun...
tam kendini kaptırmışken bir anda donsa, kendi adıma söyleyeyim, joypad i kırarım valla :)
Arkadaşlar bir sorunum var, lütfen yardımcı olun.
Haritada "To the mountains" adında bir simge var. Bu simgeyle çakışan bir d e "memory start" simgesi var üstüste. Ben bu simgelerin yanına gittiğimde, "memory start" dimgesi haritada daha alt taraftaki başka bir şehrin simgesinin üstüne kayıyor. Onun yanına gittiğimdeyse, yine eski yerine dönüyor.
Oyunda ilerleyebilmem için bu memory start'a girmem lazım ama olmuyor bir türlü. Lütfen yardım edin.
simdi tam olarak hatırlayamadım. sanırım toscana daydı değil mi?
Evet hocam, Toscana'nın biraz dışında.
Yardım edecek biri yok mu?
Sorun çözüldü.
Oyunda zorluk seviyesini seçebiliyor muyuz? Bana çok kolay geldi.
arkadaşlar ben oyunu pal disc ile bitirip sattım yaklasık 7 ay once ve oyunu tekrar aldım gene pal fakat eskı save i kullanamıyorum save kopyalanamıyor ne yhapmam gerek
selam ghostbalaclava, çözüldüğüne sevindim :)
eren35fb , aynı sorun başka bir arkadaşımda da olmuştu ve sony ye mail atmıştı. aynı bölgenin oyunu olsa dahi, çoğu macera oyunlarında (spor ve araba oyunları kapsam dışıymış) illa aynı cd nin olması gerekyor muş...
aptalca ama öyle
quote:
Orijinalden alıntı: berksus
Oyunda zorluk seviyesini seçebiliyor muyuz? Bana çok kolay geldi.