Şimdi Ara

Assassin's Creed Brotherhood OYNAYANLAR YORUMLARINIZ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
2
Favori
37.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

Son çıkan Da Vinci dlc'sini benimle paylaşabilecek arkadaşıma 5 TL gönderebilirim Turkcell den . .

aynı şekilde bende 5 tl gönderirim farketmez turkcell avea vodafone
  • Haritada L yazan yerler Da Vinci Machines değilmi? ben onun için gitmiyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnakresss

Haritada L yazan yerler Da Vinci Machines değilmi? ben onun için gitmiyordum.

L=Leonardo, yeterince açık değil mi? Leonardo Machines görevlerini bitirmediysen önce onları bitir, onlar bitince Leonardo'yla her buluştuğunda istediğin silahı veya aleti alabilirsin. Bazı aletler ana görevleri bitirdikçe açılıyor, yani arada sırada ana görev yapmadan sürekli Leonardo'yla buluşma, yanlış anlar. :))) (Bkz. Leonardo's Missing DLC)
  • Arkadaşlar oyunu bitirdim. Ancak bir sorum olacak. Oyunu bitirmeyen arkadaşlar bakmasın.
    SPOILER!!!! SPOILER!!!! SPOILER!!!!
    Oyunun sonunda malum Lucy'yi öldürdük ama niye öldürdüğümüzü anlayamadım. Birde oyunun sonunda neler oldu pek anlayamadım. Onuda anlatırsanız sevinirim.
    SPOILER!!!! SPOILER!!!! SPOILER!!!!
  • Arkadaşlar ben hiç Assassin's Creed oynamadım sanırım senaryolu bir oyun yani 1. oyundan başlamak lazım değil mi? 1 ve 2. oyunlar 12'şer euro. Daha ucuzunu bulamam heralde, alıp başlayayım mı? İlk 2 oyunun 2. el fiyatları nedir araştırmaya değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arielortega77

Arkadaşlar ben hiç Assassin's Creed oynamadım sanırım senaryolu bir oyun yani 1. oyundan başlamak lazım değil mi? 1 ve 2. oyunlar 12'şer euro. Daha ucuzunu bulamam heralde, alıp başlayayım mı? İlk 2 oyunun 2. el fiyatları nedir araştırmaya değer mi?

1.oyunda başlama derim yoksa Assassins Creed serisinden soğursun.Serinin en kötü oyunu.
    2.den başla,bana göre serinin en iyi oyunu ve Brotherhood ile senaryosu bağlantılı.
  • 1 al sin ama once digerleri bitirsin
  • Hadi yaw Bende dün gece Zavvi'den 1. yi aldım 2 stokta yoktu dedim 1.yi bitirene kadar 2.yi bulurum elbet..
  • bulursun:)
  • Yeni DLC yi satın aldım ve bitirdim çok kısa olmuş yav.
  • Oyunun finalı çok saçma hiçbişey anlamadım ?
  • ben oynamadım bile anlatında anlayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk_DH

quote:

Arkadaşlar ben hiç Assassin's Creed oynamadım sanırım senaryolu bir oyun yani 1. oyundan başlamak lazım değil mi? 1 ve 2. oyunlar 12'şer euro. Daha ucuzunu bulamam heralde, alıp başlayayım mı? İlk 2 oyunun 2. el fiyatları nedir araştırmaya değer mi?

1.oyunda başlama derim yoksa Assassins Creed serisinden soğursun.Serinin en kötü oyunu.
    2.den başla,bana göre serinin en iyi oyunu ve Brotherhood ile senaryosu bağlantılı.

Arkadaşla aynı düşünüyorum bende.Seriyi oynamadım ve 2. oyundan başlamayı düşünüyorum sonrada 3.oyunu alırım.Ama ingilizce yok denecek kadar az.Oyunu önerir misiniz ?

• Oyun psp'de nasil? MP'si varmi?
  • ingilizce azsa oyundan alcağınız zevk seviyesi %30 flndır
    ac1 oynadığım en iyi konulu oyunlardan biri
    ac2 fena değil konusu biraz baymış,hayatın anlamını fln anlatmaya çalışmışlar sonunda salakça bişi olmuş
    ac2 brotherhood hala bulamadım 2.el kafayı yicem az kaldı

• 1'in siparişini verdim bile. 1 elimdeyken 2 den başlamak anlamsız olacağı için 1 den başlayacağım umarım severim oyunu gerçi 11 euro birşey değil.
  • quote:

1'in siparişini verdim bile. 1 elimdeyken 2 den başlamak anlamsız olacağı için 1 den başlayacağım umarım severim oyunu gerçi 11 euro birşey değil.

korsana hayır afferim böyle devam
  • İngilizce olmasa bile az buz anlarsın hikayeyi.Tabi detaylarını anlayamazsın ama 2.oyunda ailemizin intikamını almaya çalıştığımızı anlarsın.2.oyundada kardeşlik kurmak istediğimizi anlarsın.
    Ancak o animuslar,piece of edenler,truthlar falan filan kafa karıştıran şeyler.
  • iyiydi hoştu ama yeter. Daha Fazla Ezio görmek istemiyorum, harita + grafik olarak bariz upgrade edilmiş brotherhood, bir önceki oyuna göre ama oyuna başladıktan yarım saat sonra yeni oyun mu eski oyun mu ben unuttum. Birbirini tekrarlayan görevler vs...
    Yeni Assasin's Creed'in günümüzde geçeceği söylentisi var, beklemedeyiz.
  • umarim oyle olur
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.