Şimdi Ara

Assassin's Creed Brotherhood OYNAYANLAR YORUMLARINIZ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
2
Favori
37.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kyran

5. sekanstayım hemen her tüm hazine kutularını bularak, yan görevleri, suikast görevlerini ifa ederek ilerliyorum. Şu an sadece 1 kontenjan suikastçi eksiğim olmakla birlikte 3 suikastçim (1'i bayan) özel bir törenle Assassin rütbesine yükseldiler.

Diyeceğim şu ki hemen hemen her yan görevi yaparak ilerlemek daha iyi. Böylece zevki daha iyi çıkmakla birlikte, daha uzun sürüyor. Roma'nın yeniden inşaı ise yüzde 98 seviyesinde. Borgia'nın kontrolünde bir bölge olmakla birlikte, Leonardo'nun icatları da hayli etkileyici.

sen nerdesin anlamadım ama acaba hani şu ac2 sonunda elimize geçen bu oyunun başında amcasının elinden alınan yanlış bilmiyorsam (yesak elma) deniyor aldınmı onu ?şu suikasçi olayını anlamadım bende 7-8 tane var ama sanki çağardığım zaman hepsi gelmiyor senin kast ettiğin 3 suikasçım var demen yani yardıma gelen sayısımı ?çünkü haritada yerleri belli gidip kurtardığım katılıyor ezio'ya

• Leonardo'nun görevleri hayli zor ama çok iyi. Yalnız şu uçan gülle görevi biraz zordu. Ben de tüm yan görevleri yapa yapa gidiyorum. Her gün farklı bir oyun modu izleyebiliyorum. Bir gün sırf hazine topluyorum mesela, bir gün sırf assasin'leri görevlere yolluyorum v.s.

@gökhann1907

Kusura bakma ama o kadar garip sorular soruyorsun ki oyunu aslında oynamadığını bizi kafaladığını filan düşünmeye başlayacağım neredeyse. Suikastçıları çağırdığın zaman zaten şukadarı geldi demiyor hiçbir zaman. Özellikle 6'dan fazla suikastçın varsa L2'ye bastığında ok yağmuru oluyor, hedeflerin ölüyor, onları görmüyorsun bile. Oyunu aldığından emin misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gökhann 1907

sen nerdesin anlamadım ama acaba hani şu ac2 sonunda elimize geçen bu oyunun başında amcasının elinden alınan yanlış bilmiyorsam (yesak elma) deniyor aldınmı onu ?şu suikasçi olayını anlamadım bende 7-8 tane var ama sanki çağardığım zaman hepsi gelmiyor senin kast ettiğin 3 suikasçım var demen yani yardıma gelen sayısımı ?çünkü haritada yerleri belli gidip kurtardığım katılıyor ezio'ya

Sayın gökhann 1907, yardımcılarınızı dış görevlere gönderdiğinizde, elinizde yedek olarak bulunanları çağırabiliyorsunuz. Bir çağrışta elinizdeki o andaki sayıya göre yardımcı geliyor. Hepsini çağırmak isterseniz L2 tuşunu basılı tutmalısınız.

Şimdi bulunduğum seviyeyi size şöyle bir özet geçersem, Borgia'nın hakimiyetinde sadece tek bölge kaldı. Bununla birlikte yardımcıların kontejanında sadece 1 eksik var. Level 9 olup 3500 XP kazanan 3 yardımcım ise özel bir seramoni ile kıyafetlerini giyerek ASSASSIN mevkine yükseldiler.

• kusara bakmadımda oyun var oynuyorum ama şu ingilizce noksanlığı sana garip gelen soruları sorduruyor bana biraz daha anlamak için

hala inanmıyorsan oyunu aldığıma psn gok-haann ekle oynayalım multide

@gökhann1907

Kusura bakma ama o kadar garip sorular soruyorsun ki oyunu aslında oynamadığını bizi kafaladığını filan düşünmeye başlayacağım neredeyse. Suikastçıları çağırdığın zaman zaten şukadarı geldi demiyor hiçbir zaman. Özellikle 6'dan fazla suikastçın varsa L2'ye bastığında ok yağmuru oluyor, hedeflerin ölüyor, onları görmüyorsun bile. Oyunu aldığından emin misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gökhann 1907 -- 15 Aralık 2010; 14:37:29 >
  • sorularımı cevaplayan herkeze teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gökhann 1907 -- 8 Aralık 2010; 22:08:48 >
  • Arkadaşlar oyunun sonu hakkımda bazı sorularım var bitiren arkadaşlar varsa spoiler yapmadan pm atabileceğim birisi var mı?
  • Bu arada Ac 3 resmi olarak duyruldu işte ilk teaser.

Assassin's Creed Brotherhood  OYNAYANLAR YORUMLARINIZ

Oyun mısırda firavunlar zamanında geçecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygecesefa -- 9 Aralık 2010; 21:12:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygecesefa
    Bu arada Ac 3 resmi olarak duyruldu işte ilk teaser.

Assassin's Creed Brotherhood  OYNAYANLAR YORUMLARINIZ

Oyun mısırda firavunlar zamanında geçecek.

Hocam Uncharted'la karıştırıyor olmayasın. Kaynak gösterebilir misin?
  • Orjinal teaser olduğu elamanın belindeki kuşaktan vede kartaldanda belli oluyor.Sanırım yeni oyunda birde eğiltilmiş kartalımız olucak avcıların ki gibi... AC BH nin bazı gıcık bölümleri yüzünden baya bi soyudum oyundan ama 3. oyundan çok şey bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygecesefa
    Orjinal teaser olduğu elamanın belindeki kuşaktan vede kartaldanda belli oluyor.Sanırım yeni oyunda birde eğiltilmiş kartalımız olucak avcıların ki gibi... AC BH nin bazı gıcık bölümleri yüzünden baya bi soyudum oyundan ama 3. oyundan çok şey bekliyorum..

Hocam zamanında forumda bahsi geçmişti. Bu bir oyunla değil, Çizgi romanla ilgiliydi sanırım. AC3'ün geliştirildiğini biliyoruz. Ancak resmi bir açıklama henüz yok.
  • Ubisoft, bir oyunun nasıl yapılacağını bu seri ile başarılı şekilde ortaya koyuyor. Fakat umarım bu yeni geliştirdikleri oyunda grafik bakımından daha da gelişme gösterirler.
  • Allah belanı versin Ubi bıktım yerlerde sürünen fpsten, Ac2 bile daha iyiydi.
    Şu haritayı da bir açıyorum her yer simge ona da sinir olmaya başladım iyice.
  • Beyler, single oynamaktan multiplayera hiç vakit ayıramamıştım. Bu akşam multiplayera gireyim dedim. Ancak oynanışı bir türlü anlayamadım. Hangi tuşlar ile neyi yapabiliyoruz? Oyunda ki diğer kişiler beni kolaylıkla bulup öldürüyor. Ben onları bulamıyorum.
    Multiplayerın nasıl oynandığını anlatabilecek birisi var mı?
  • Bu aralar AC dışında başka birşey oynamıyorum, Online olarak oynamak isteyen varsa ekleyebilirler beni

PSN:Ruqain

bunun dışında sizde yazarsanız PSNleri bende eklerim, hep beraber oynarız.
  • benim psn gok-haann eklersen denk geldimi oynarız
    quote:

Orijinalden alıntı: Lirva

Bu aralar AC dışında başka birşey oynamıyorum, Online olarak oynamak isteyen varsa ekleyebilirler beni

PSN:Ruqain

bunun dışında sizde yazarsanız PSNleri bende eklerim, hep beraber oynarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Allah belanı versin Ubi bıktım yerlerde sürünen fpsten, Ac2 bile daha iyiydi.
    Şu haritayı da bir açıyorum her yer simge ona da sinir olmaya başladım iyice.

Simgelerin hangisinin görünmesini istiyorsan onu FILTER seçeneğini kullanarak belirleyebilirsin. Dilediğini kapatıp açabilirsin. Yerlerde sürünen FPS gibi bir şeye ben rastlamadım. Ne tür bir monitörde oynuyorsun? Ekranının tazeleme hızıyla alakalı da olabilir.
  • oyunun multısı 50 lv ıle sınırlı.... 50 lv deyım.... abılıty challange larıyla ugraşıyorum.... artık lv olmadıgına gore oynıyacak bırılerıne ıhtıyacım var.... psn:SummitTR
    oynıyanlar eklerse sevınırım...
  • hdblack35....

alttakı bar çok onemlı.. o bar parladıgında. dusmanın senın gorus alanında,sende onun gorus alanındasın.. eger o bar parlarken sen koşarsan.....farkedılırsın...... ve sende kaçmaya başlar... farkedıldıgın uzere '' slıent'' ve ' ıgnorgıco'' gıbı ek puan alamassın...sana dedıgım bar adamın yerının tespıt edebılmen ıcın olandı... bır de usttekı bır bar var.. senın sessızlıgını belırıtıyor.... eger o bar boşalırsa... hedefıın senın uzerınde kırmızı bır ısık goruyor ve. senı tespıt edebılıryor....'' senın avcın senı kovalarken.. sis bombası atıp.... yuvarlakla onu sersemletebılırsın.. ve senın avcına otamatıkman başka hedef verır sen ondan kurtulmuş olursun.... alltakı mavı barın parlayıp parlamadıgına çok dıkkat et hele '' advanced wanted'' da cunku advanced wanted'' ın barı bıraz yanılıtcı alışırsın....advanced wanted bu yonuyle enn sewdıgım mod....her lv atladıgında abılıty açılır... bırde challange lar var abılıty açmak ıcın...

• Sonlara doğru görev ve bölüm tasarımı saçmalamaya, özensiz görünmeye başladı iyice. Özellikle 8. sekansdaki bazı görevler felaket, çoğu şey düşünülmeden hazırlanmış.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.