< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU] (88. sayfa)
-
-
Oyun içerisinde belirli bir seviye ilerledikten sonra görev ekranında çıkıyor. İlk ek paket ana oyunun geçtiği haritada geçiyor, ikinci ek paketin açılışı ana haritada başlayıp ardından başka haritalara geçiyor. Direk ek paketlere başlayabilmek için de belirli bir level skalasında olmak gerekiyordu diye hatırlıyorum.
-
Teşekkür ederim sanırım görev sayfasının alt kısmındaki turuncu yazıyla yazılmış olan görev dlc görevi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
deluxe almaya karar verdim hocam ama 3 tane daha oyun hediye edecek epic games. aldiktan sonra odessey hediye edilirse diye korkuyorum :) 17 sine kadar süremiz var indirim ve kupon icin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun iyi hoş ama bitmiyor. 40 saat e yakın oynadım hala ana senaryonun yarısındayım. Sadece ana senaryo gideyim bari diyorum lvl bir yerde yan görev yapmaya mecbur bırakıyor. Artık kale baskınları yağma muhabbetini bıraktım soru işaretlerine yaklaşmıyorum. Adamlar çok uzun oyun yapmış taktir edilesi.
Hocam keşke odise valhalladan sonra çıksaydı
passattan clioya binmiş gibi oldum
-
Valhalla da iyi duruyor ama oynamadan bilemem. Valhallanın mekanlar görsel olarak çok daha hoş duruyor.
Odisenin getir götürünü yapar balon bir oyun
260 saatle ikinci defa bitirdim dün ve çok net seri içinde ki en iyi oyunlardan biri olduğunu söyleyebilirim. Hatta AC2 den sonraki en iyisi bile diyebilirim. Muhteşem bir Yunan dünyası, harika ve aktif bir savaş sistemi, sizi sürekli oyunda tutan oldukça güzel loot mekaniği ve her biri oldukça ilginç görevleri ile çok çok sevdiğim bir oyun oldu. Hakeza hikayesi de oldukça güzeldi. Sadece AC olarakta değil genel oyun dünyasında da bence Ubi'nin yaptığı iyi işlerden biri. Origins - Odyssey - Valhalla üçlüsünden ise yine en iyisi. Ana oyun toplamda 100 saat, ek paketleri ise toplamda 50 saatlik oynanış sunuyor ve işin güzel tarafı da sıkmıyor sizi ya atmosferinden ya da görevlerinden bir şekilde oyunda tutabiliyor. RPG mekanikleri ise Origins'e göre çok çok daha iyi ve gerçekten söylendiği gibi kendi Odyssey'inizi yazıyorsunuz oyunda. Yani ne diyeyim ki hani daha önce bu konuya yazdım mı bilmiyorum ama kesinlikle ek paketleri ile vs alın ve oynayın.
Animus'un yaptığı TR yama için konuşacak olursam ise ana oyunun yaması oldukça güzel iken ek paketlerin yaması da pek kötü olmuş. Pek çok yerde hata var ve akıcılığı da bozabiliyor hani meh işte gibi. Sanırım o yamalar ya başka birinden alındı ya da o zamanki polemiklerden dolayı hızlı çıkarmak zorunda kaldılar. Yine de alınıp kullanılabilir.
-
İnşallah ben de bir gün oynayacağım.
-
Hikaye olarak Valhalla daha zengin diyebilirim.Bu biraz anlatılan kültürün sizin ilginizi çekip çekmeyeceği ilede alakalı tabi.
-
Ultimate edition alırsam bütün dlcleri veriyor mu? Yoksa standart oyun + season pass mı almak lazım? Birde en uygun nasıl alabilirim. Eski bir oyun için 150 tl falan vermek istemiyorum.
Geçenlerdeki ubisoft forward kampanyasını kaçırdım maalesef.
Ultimate en üst sürüm oluyor. Ana oyun + Season pass + Kozmetik hediyeler içeriyor. Ana oyun + Season pass veya Gold Edition almanız yeterli olacaktır. Gold edition şuan için steam'de 112 TL. İkinci el kısmında %20-25 indirimli satan satıcılar mevcut. Oradan değerlendirebilirsiniz.
-
Gold Edition daha mantıklı. Eğer bu oyunu oynamak yerine, ikâme edebileceğiniz başka oyun varsa Epic indirimi bekleyin. Ubisoft'un yakın tarihte yeniden benzer bir indirim yapacağını sanmıyorum.
150 lira bence de şu vakitte fazla.
-
ya cidden çok iyi oyun lafım yok.
ama net 200+ saat istiyor tamamen bitirebilmek için.
bu kadar zamanı gömemeyecek olanlar pas geçebilir.
-
Net 200 ve üstü saat gerçekten fazla. Bu oyunda benim gibi yan görevlerle fazla haşır neşir olan arkadaşlara tavsiyem: olmayın.
Oyundan alacağınız hazzın %97'sini atıyorum 100 saatte alıyorsanız kalan %3 için 100 saat daha oynamaya gerek yoktur. Başka oyuna geçin, zaman değerli. Hatta deyerli.
-
Bir süre sonra Soru İşareti's Creed: Odyssey'e dönüyor oyun. %100 bitirdim ama artık son 30-40 saatlerde tam bir robot gibi tepkisiz oynuyordum otomatiğe bağlamış şekilde. Hala serinin en iyisi Unity bende.
Ubisoftun AC'yi mahvetmesinin en büyük sebebi: Koca harita yapıp içini çin malı doldurması.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 30 Haziran 2021; 14:13:48 > -
Merhaba arkadaşlar. Oyunun ultimate sürümüne sahibim. Bildiğiniz gibi ana oyuna ek 2 dlc ve 1 genişletme paketi sunuyor. Bunları hangi sırayla oynamamı önerirsiniz? Tales ile başlayan genişletme paketini ana oyunla mı götüreyim yoksa sonraya mı bırakayım? Spoiler yememek için konuyu okumadım malesef.
Ana oyun - Legacy of the First Blade - The Fate of Atlantis sıralaması ile oynayabilirsiniz. First Blade ek paketi oyunu Origins'e bağlıyor, Fate of Atlantis ise ana oyunun devamı.
The Secrets of Greece görevleri ise farketmiyor. Ben örneğin en son onları oynamıştım. Arada güzel görevler çıkması dışında oyunun normal yan görevleri kıvamındalar.
-
Ben henüz origins ve valhallayı da oynamadım. O zaman ek paketten sonra origin oynarım. Teşekkürler hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X