Şimdi Ara

Assassin's Creed Valhalla Türkçe Yama Çalışması [jepalion & reasoN] [Video Eklendi] [%15] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
563
Cevap
25
Favori
62.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
227 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hızınıza güveniyorum. Umarım kısa zamanda çıkar. 2 sene bir yama beklemek istemiyorum artık. İngilizce oynayabilirim fakat kendi dilinde oynamak gerçekten ayrı bir zevk veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: r0ket

hızlı çeviri olacaksa destek veririm ancak animus 2 yılda çıkarıyor bizimki 1 yıl derseniz kusura bakmayın translate yolu görünür. hiç kimse translate varken 2-3 aydan fazla beklemez yamayı. bunlar ışığında kolay gelsin diyorum.  

Unity den sonra Hype yaptığım yeni ac oyunu Valhalla. Viking dönemi çok güzel olacak gibi. Özellikle hidden blade gelmesi bile çok çok güzel oldu benim için. 😂

Ama kelime sayısına bakarak 2 3 ayda bitmesi çok zor. Üstelik şuanda 2 çevirmen var :) 4 5 ayda bitmesi bile çok çok muhteşem olur. Bende tabi ki ücretli çevrilip 1.5 senede çıkan bir yama beklemek istemeyen birisiyim. Bu yamaninda mümkün olan en kısa sürede çıkması için çevirmenler her şeyi yapacaktır.

2 3 günde yayınlanan translate çeviri ile bence oyun zevkinizi baltalamayin derim ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu yolda başarılar dilerim ekibe. Anlaşılır kaliteli çeviriler ile oyun oynamanın verdiği zevkin ne olduğunu translateci arkadaşlar eninde sonunda anlayacaklardır. Ekibinizi de fazla büyütmeyin derim ben çünkü ekip büyüdükçe kontrol zorlaşıyor ve çeviri ile alakalı da bir takım hatalar olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obasar84 -- 9 Kasım 2020; 0:39:2 >
  • Bi ara qnoops ceviri gruplarinin korkulu rüyasiydi şimdi de sen   elinize emeginize sağlık şimdiden, sabirsizlikla gelismelerin takipcisiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azminiz var çeviri için başarılar diliyorum ve 2'nizede kolay gelsin diyorum kolay bir iş değil çok büyük sabır işi

• kolay gelsin

• Çeviri ekipleri çevirmek istese de bazı oyunlar bazı ekiplerle özdeşleştiğinden 'etik olmadığı' gerekçesiyle o çeviriye girişmiyor. Zaten bir elin parmağı kadar ekip ayakta kalmışken olması gereken bu tabii ki lâkin sizin gibi bağımsız çevirmenlerin çıkıp böyle büyük projelere el atması lazım ki rekabet ortamı oluşsun. Tam da öyle bir projeye kalkışmışsınız, ikinize de kolaylıklar diliyorum. Şimdiden size ve diğer destek vereceklerin emeğine sağlık.

• Çeviriyi bekliyorum, elinize sağlık. Dilerseniz bağış da yapabilirim.

• hocam düşünceleriniz güzelde en az 7 ,8 ay yamayı beklemekte zor geliyor sizde haklısınız ama gpt %100 Türkçe yama bir hafta içinde çıkarsa büyük çoğunluk oynar ki bende mafiayı gpt çevirisi ile oynadım hiç o kadar kötü değildi tabi bir insan çevirisi gibi kusursuzda değildi ama burada önemli olan maalesef hayat kısa kimse beklemeye dayanamaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brokenwings -- 9 Kasım 2020; 14:4:59 >
  • Kolay gelsin merakla bekliyorum. Umarım hiçbir sıkıntı yaşamadan sorunsuz bir şekilde bitirirsiniz.  

• Arkadaşlar oyunun dil dosyalarını açmayı başardık, şimdilik oyunda yaklaşık olarak 60K satır bulunuyor.

Önümüzdeki günlerde tahmini olarak ne zaman bitirebileceğimizi paylaşacağız, bu yüzden translate yamaya başvurmanıza gerek kalmayabilir. Güzel haberler vereceğimizi düşünüyoruz, beklemede kalın!

Proje hakkında daha fazla detay öğrenmek isterseniz, Discord sunucumuza hepinizi bekliyoruz.

Discord Sunucumuza Katılmak İçin Tıklayın

https://discord.com/invite/WP9BNb9rYr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0xGannicus -- 9 Kasım 2020; 0:45:29 >

• @reasoncs Hocam kolay gelsin, çalışmanızda başarılar, yama ücretsiz mi olacak acaba ?

• Kolay gelsin hocam. Umarım kısa sürede bitirirsiniz. Daha önceki kaliteli işlerinizi biliyorum, yamanın kalitesinden şüphemiz yok o yüzden.

Sadece umarım malum grup bu oyuna el attı diye yarım bırakmazsınız. Bu seri onlara ait değil. Kendi tekellerinde değil. Başarılar diliyorum

• Oyun Türkçe olsa alırım diyordum yaparsanız çok makbule geçer bagış bilgisi verirseniz ufakta olsa yardım ederim emeklerinize sağlık .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şimdiden kolay gelsin, iyi çalışmalar. Bundan sonra da RDR2 çevirseniz ücretsiz bir şekilde yayınlasanız 10 numara olur.  

• RDR 2 tahmin ediyordum.  Neyse hayırlı olsun.

• Oha hiç beklemiyordum bu kadar erken, oyun çıkar kışa doğru indirime girer tr yama bir seneye anca çıkar da o zaman alırım diyordum. Takipteyim şaşırtın beni 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • harikasınız, takipteyiz

• Herkese çok teşekkürler.

Yama ücretsiz olacak.

• Güzel gelişme zamanında siz gönüllüler için büyük kavgalar verdik...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.