Şimdi Ara

Assassin's Creed Valhalla Türkçe Yama Çalışması [jepalion & reasoN] [Video Eklendi] [%15] (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
563
Cevap
25
Favori
62.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
227 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: herkul5

ne kullanıyorsan bizede söyle kafası fena bişey gibi.

Ama yeter seni önceki attıgın ms larla beraber gürkan bey e bildiriyorum.

Ne bu ya ipini koparan bizi bulur

Benim profilim sizin gibi kapalı değil her mesajıma ulaşabilirsiniz.  

• Eğer yama ücretli olacaksa halihazırda zaten başka bir grubun çevirdiği oyunun bir çevirisi daha olmasını gereksiz buluyorum. Hele de bu denli büyük bir oyunun. Keşke enerjinizi çevrilmeyen oyunlara harcasanız.

• kullaniciadi12 kullanıcısına yanıt

AYNEN YORUMUNA KATILIYORUM REASON DENİLEN ARKADAŞ MAFİA 1 REKLAMINI YAPT YAPTI YOK ŞÖYLE OLCAK YOK BÖYLE OLCAK DİYEREK İNSALARI BİR NEVİ ALDATTI SONRA ÇEVİREMİCEĞİNİ ANLADIKTAN SONRA APEXE DEVRETTİ SÖZDE AMA GÖRÜYORUM Kİ O DA BİR KANDIRMACAYDI HAYIR MADEM YAPAMIYACAKSIN KEŞKE İNSANLARI BEKLETMESEYDİN BU ARKADAŞIN BU YAPTIĞI HAREKET GÜVEN KAYBINA NEDEN OLDU HERKEZ İÇİN AC VALHALLA İÇİN DE BOŞUNA ÇEVİRİ YAPIYORSUNUZ ZATEN BU İŞ İÇİN BİLİNEN ANİMUS VAR YILLARDAN BERİ BU SERİYİ ÇEVİREN EKİP HER NEYSE UMARIM ÇEVİRİ YAPAMIYACAĞINIZ OYUNLAR İÇİN SÖZ VERMEZSİNİZ BİR DAHA...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alix1058 -- 26 Kasım 2020; 7:24:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wassuplaying

Eğer yama ücretli olacaksa halihazırda zaten başka bir grubun çevirdiği oyunun bir çevirisi daha olmasını gereksiz buluyorum. Hele de bu denli büyük bir oyunun. Keşke enerjinizi çevrilmeyen oyunlara harcasanız.

Rekabet her zaman iyidir. Animusu severim ama tek başına çevirirken 8 aya çıkarıyor. şimdi rekabet yuzunden 2 3 aya yamayı çıkaracaktır hızlı gidiyolar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ana hikâye yüzdesi %30 olarak güncellenmiştir.

Önümüzdeki günlerde erken erişim konusu hakkında detaylı bir duyuru yapacağız.

İyi günler.

• Bu iş animus projesi ile at yarışına dönüştü. Bakalım son düzlüğe ilk kim girecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0xGannicus

Ana hikâye yüzdesi %30 olarak güncellenmiştir.

Önümüzdeki günlerde erken erişim konusu hakkında detaylı bir duyuru yapacağız.

İyi günler.

Eline sağlık..

• Elinize kolunuza sağlık siz unutulmadiniz. Millet alttan alttan sizi takip ediyor farkediyorum.
  • Çok teşekkürler :)

NOT: Zartzurt'un yaşadığı sıkıntılarla hiçbir alakamız yok. Malum grubun böyle bir şey yaptığını düşünüyorum.
    NOT2: Erken erişim konusu hakkında önümüzdeki günlerde duyuru yapacağız, teknik bir sıkıntı yaşıyoruz.
  • Ana hikâye yüzdesi %40 olarak güncellenmiştir.

• çok iyi gidiyorsunuz. Çıkartında destekleyip alalım

• Gayet güzel ilerliyor hocam muhtemelen cyberpunk çıkışına yetişemeyecek onu bitirince ac oynarım artık türkçe şekilde :)

• İlk bu konuyu açtığınızda translate yamayı oynamayın diyen Animus muydu? Hedef şaşırtma güzelmiş :D

• mstcbnn M kullanıcısına yanıt
    :D Dostum sen gerçekten çok değişik bir kafa yaşıyorsun.

Bıkmadın mı buraya gelip yorum yağdırmaktan? Madem bizi sevmiyorsun, hani toolları da paylaştın git kendin çevir şu oyunu bi' zahmet. Ya da istersen Animus'u bekle.

Farkettiysen artık konuya tartışma çıkaracak mesajlar yazmıyorum. Senin derdin ne gerçekten anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8A7997455

Başta ücretsiz olacak demeseydiniz kesinlikle haklıydınız. Kendi yamanız (ben almam da) isteyen satın alır. Ama ücretsiz diyip insanların ilgisini çektiniz ve burada bir topluluk oluştu. Bu basit olarak kandırmaya girer. Kolay gelsin.

Yok mu bunun ağzının payını verecek. Sanane tabi önce ücretsiz diyebilir istese %99'a gelsin ücretsiz diye diye anında ücretli yapar adam. Kandırıyorsa seni ne olmuş yani. Sonuçta emek var emeğimi beleş vermiyor adam. Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Fena mı bak millete ücretsiz dediler diye buraya nasılda üşüştüler övmeye geldiler adamları ''adamsın, osun, busun, beton yetmez'' diye diye. 20 kayme verecek paran yoksa oynama. Gidin ingilizce oynayın size beleş yama yok.   

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prosouls -- 1 Aralık 2020; 16:13:54 >

• Prosouls kullanıcısına yanıt

Aahahahahhahahahaahhaa   peki

• kolay gelsin, sizin çalışmanızı bekliyorum oyunu almak için.

• Beklemedeyiz hocam kolay gelsin ellerinize sağlık.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.