Şimdi Ara

Assassins Creed Açılmıyor Yardım!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
11.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu dvd içindeki söylenenleri birebir uygulayarak yükledim crackleri sorunsuz yaptım ancak ne zaman oyuna girmeye çalışsam oyun fragramanını izlettikten sonra oyundan atıyor,işletim sistemim vista ve pc'min özellikler oldukça yüksek donanımımın kaldırmayacağını falan söylemenize gerek yok...yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler.

• Arkadşım tam olarak ne olduğunu anlayamadım biraz daha açıklarsan yardımcı olabilirim. Ayrıca sisteminin donanımından kaynaklanmayabilir yani birşeyler eksikte olabilir. Herhangibir uyarı ile karşılaşıyormusun. yazı falan. Belki viztadan kaynaklanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullahors84 -- 30 Eylül 2008; 21:13:04 >
  • "windows can check online for a solution to the problem" diye bir hata veriyo tıklıyosun ama bişey olmuyo
  • Arkadaşım Senin anladığım kadarıyla senin windowsundan kaynaklanan bir peroblem. güncellemelerinin durumu nedir yani Vistan orjinalse güncellemeleri yaptınmı. Mesela Xp dede artık bazı oyunlar SP2 istiyor hatta daha fazlasını. Birde o oyunda PC oyun için nete bağlanmak istiyor ondan dolayıda bir sorun oluşmuş olabilir
  • service pack2 nasıl yüklenecek peki ya da nerden??
  • quote:

Orjinalden alıntı: mybirrdy

service pack2 nasıl yüklenecek peki ya da nerden??

Öncelikle Vista için varmı bilmiyorum SP2 ama yinede söyleyeyim. http://update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/default.aspx?ln=tr

Bilgisayarıma sağ tıklat oradan özelliklere gir ve otomatik güncelleştirmeler de aynı yere ulaşırsın. oradan zaten netten otomatik senin bilgisayarın için güncelleştirmeler çıkacak. oradan güncelle. hatta sende güncelleme paketlerini seçebilirsin. bazıları gereksizdirde.
  • Ayrıca ben bu oyunu vistadada çalıştırdım sorun çıkmadı sistemin sağlamsa ki öyle demişsin o zaman sorun sadece yazılımlarla ilgilidir büyük ihtimalle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Windows Update lerinide yükledim ama hala birşey değişmedi gerçekten merak ediyorum neden olmuyor?
  • Son Driver'in yüklümü bir bak ondan önce oyunu yönetici olarak çalıştırmayı dene .. Olmazsa oyunu unut .
  • Ubisoft un başka oyunlarında veya başka oynlarda bunu gibi bi sorunla karşılaştınmı
  • Sistemini buraya bir yaz. Çoğu kişi bu sorunu çekiyor. Fragmandan sonra oyundan atıyor.
  • Sistemi bi siteden oyun için yeterlimi diye tekrar kontrol ettirdim ekran kartından kaynaklanan bişeymiş ki o kadar da güvenip konuşuyordum ama açılmaması normalmiş teşekkür ederim arkadaşlar
  • Ayni problem bende de var ama ben oyundosyalarindan windowsumu kontrol ettirdim ve hepsine onay verdi (ekran karti da dahil olmak uzere).
    Ama yine oyundan beni ayni uyariyi verip (windows can check online for a solution to the problem) oyundan atiyor. detail isteyince de sunlari veriyor:

Problem Event Name: APPCRASH
    Application Name: AssassinsCreed_Dx9.exe
    Application Version: 1.0.0.1
    Application Timestamp: 47cf0000
    Fault Module Name: AssassinsCreed_Dx9.exe
    Fault Module Version: 1.0.0.1

Nedenini ben de anlamadim. Halbuki oyun aciliyor fragmanini da izleyebiliyorum. Yardimci olursaniz sevinirim.
  • Arkadaşlar oyun orjinal olmadığındada çok sorun yaşarsınız. Bunuda göz önünde bulundurun. Herkesde olmaz ama bazı arkadaşlarda oldu.
  • arkadaşlar hazır konu varken bende bir şey sormak istiyorum topic kalabalıklığı etmeyeyim
    bende amd Turion 64 x2 işlemci 3gb ram 256 mb 64 bitlik ekran kartı var sizce bu oyun çalışırmı çalışırsa nasıl çalışırı bilgisi olan varmı ?
  • Bende Bu oyunu İndirdim pcmin bütün özellikler uygun sadece işlemci dışında işlemcim (amd sempron) sadece işlemcimi yetersiz buluyo oyun ... ve oyunun masaüstündeki simgesine tıklayınca ... hiç acılmıyor ne simgesi gelior nede her hangi bişey sanki aç dememişim gibi bunun bi çözümü varmı acaba .... ? yardımlarınız için şimdiden cok tşk ederim ..
  • hazır bede ben soru royum simgeye tıklayıncaplease insert the correct cd-romselectok and restartapplication yazıyo bi yardım ederseniz memnun olurum
  • Arkadaşlar oyunu açamayanlar olursa özellikle ilk çıktığında ben skidrow ile indrimiştim skidrowda bir hata var ilk indirdiğimde açtım ama sonra oyun açılmadı tıklıyordum tepkisiz kalıyodu bende zamundadan blackboxun repack assassinsini indirdim ondada grafikte eksiklikler vardı ben blackboxtaki bütün dosyaları skidrow acr ye attım olan dosyaların hiçbirini kopyalamadım olmayanları kopyaladı kopyalarken original diye bi dosya vardı onuda kopyaladı daha sonra oyun açıldı bilginize.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.