Şimdi Ara

ASSETTO CORSA (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
857
Cevap
9
Favori
42.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet lastikleri degistiriyorum. Tamam aradigim cevap buydu yani her aracla farkli drift olayi. Ok :)
  • Arkadaslar oyunda daha iyi olmak icin special events ler mi yoksa kariyer mi daha zevkli? Siz hangisini oynuyorsunuz?
  • Kariyer benzerleri arasında en kötüsü, bunun sebebi de araç ve pist sıkıntısı. Oyun Forza veya GT de olduğu gibi klasmandaki istediğin arabayla yarışmana izin vermiyor, yarışlar da genelde 4-5 pistte oluyor bu da giderek sıkıyor. Event bölümünde Time Attack etkinlikleri dışında Altın Madalya almak çok çok zor, yarışları Alien zorlukta bitirmek gerekiyor. Kariyerde ise böyle bir kısıtlama yok, istediğin zorlukta oynayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kankkunen -- 7 Aralık 2016; 22:40:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Update gelmis.

• Efsane Moby Dick 😎 Gaza basmak yürek iste
  • DS4 ile oyunu oynuyorum gayet iyiyim fakat arada spini basıyor toplayamıyorum. DS4 için iyi bir ayar bilen varmı? Bu arada oyunun drift bölümleri iğrenç olmuş hiç yapmasalarmış daha iyiymiş.

• Hoşgeldin Red Pack gerçekten çok iyi araçların olduğu bir dlc oldu.Tebrikler kunos

* Ferrari SF15-T
    * Ferrari F138
    * Ferrari 488 GT3
    * Maserati 250F 6C
    * Maserati 250F T2 12C
    * Maserati GranTurismo MC GT4
    * Lamborghini Aventador SuperVeloce

TRACK
    * Spielberg REDBULL Ring

• Evet arkadaşlar yeni gelen bir diğer dlc miz olan Porsche Pack Vol.2 de muhteşem olmuş

Kunos 2017 ye bomba gibi girdi ah birde özel lobimiz gelse tadından yenmeyecek

Yeni dlc ilen araçların listesi;
    * Porsche 911 GT3 RS
    * Porsche 718 Spyder RS
    * Porsche Cayman GT4
    * Porsche 718 Boxster S Manual Transmission
    * Porsche 718 Boxster S PDK
    * Porsche 919 Hybrid 2015
    * Porsche 911 GT1
    * Porsche 962c long tail
    * Porsche 962c short tail

• özel lobi gelmek üzere oyuna..
  • ps4 pro boost mod ile oyun adama dönmüş, 3.08'den itibaren izleyin

• 50fps'den 60fps'ye çıkınca mı adama döndü? Bütün olay fps midir yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giannizzero

50fps'den 60fps'ye çıkınca mı adama döndü? Bütün olay fps midir yani?

Akıcılık manasında dönüşmüş. Simülasyon oyunların olmazsa olmazıdır yüksek kare oranları , bu sınırda 60 fps'dır. Ben pc'de assetto oynarken , ps4 versiyonundan daha akıcı geliyordu. Demek sebebi ps4 versiyonun 60 fps'de sabit çalışamamasıymış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Akıcılık manasında dönüşmüş. Simülasyon oyunların olmazsa olmazıdır yüksek kare oranları , bu sınırda 60 fps'dır. Ben pc'de assetto oynarken , ps4 versiyonundan daha akıcı geliyordu. Demek sebebi ps4 versiyonun 60 fps'de sabit çalışamamasıymış.

Bence bu oyunun son halinde fps problemi yoktu, özellikle F1 2016 ile karşılaştırıldığında oldukça iyiydi.
  • Bence bu oyun önce kendini bi düzeltsin oyun çıkalı nerdeyse 1 sene olucak
    Özel lobisi yok millete habire dlc porşe dayayıp duruyor içimiz dışımız porşe
    Oldu porşe nin P sinden iğrenir oldum artık özel lobisiz yarış simi olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkaslı57 -- 9 Şubat 2017; 15:04:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bence bu oyunun son halinde fps problemi yoktu, özellikle F1 2016 ile karşılaştırıldığında oldukça iyiydi.

Test videosu zaten oyunun son halinden yapılmış. Demek problem varmış, ve tam manası ile çözülememiş.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Test videosu zaten oyunun son halinden yapılmış. Demek problem varmış, ve tam manası ile çözülememiş.

50fps ile 60fps arasındaki farkı gören gözleriniz varsa ne ala ama bu oyunun 50fps'den çok çok büyük problemleri varken 60fps olması çok da tın...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

50fps ile 60fps arasındaki farkı gören gözleriniz varsa ne ala ama bu oyunun 50fps'den çok çok büyük problemleri varken 60fps olması çok da tın...

Eğer benim gördüğümü görseydiniz, bana hak verecektiniz. O yüzden ne desem boş. Oyunun daha büyük problemleri olduğunda hem fikiriz zaten. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gran Turismo Sport'u beklerken zaman geçirmek için aldım oyunu.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.