Şimdi Ara

ASTRA 1.3 cdti HB, FOCUS TDCİ HB ve PEUGEOT 308 HDİ arasında kaldık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değerli arkadaşlar en geç Ağustos 2009 ayı sonuna kadar C segment bir araba alacağız.Aşağıdaki arabalar arasında kararsız kaldık. fiyat/fayda oranını göz önünde alarak hangisini önerirsiniz. Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.
    Astra 1.3 CDTI HB enjoy elegans paket 36.500 TL.
    Focus 1.6 TDCI 110 PS Titanium HB 39.000 TL
    Peugeot 308 1.6 HDİ 90 PS Comfort Stil paketli 36.000 TL.

• Astra yeni kasamı?
  • hayır güncel kasa, yeni kasa fiyatları daha belli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÜNSAL AYKUT -- 23 Ağustos 2009; 0:10:06 >
  • Şu an astra almak mantıksız çok yakın bir zamanda eski kasa olacak. Focusun yeni kasasnın ön farlarını iğrenç buluyorum bence aralarında en güzel Peugeot olan 308. Üstelik HDI ve yakıt tüketiminde rekorlar kırmış bir araç...
  • Astra alcaksanız yeni kasayı bekleyin
  • 308 en iyi seçim zannımca.
  • Şu an alma bence bişi bizde araba varda ne oluyor benzinini koyamıyoruz
  • Astra şu an mantıksız. Yıl sonuna yeni kasa gelecek.

Focus ve 308 aynı motoru kullanıyor. Benim tercihim Focus'tan yana olurdu.
  • Benim tercihim Focus olurdu.
  • şu an astra almak mantıksız diyoruz ama neye göre??? 2009 astra h kasa 36 bin tl iken yeni çıkan kasayı bekledik ve h kasanın muadili olarak 42 bin tl ya geldi diyelim, mantıklı bir seçim mi olmuş olacak bu??? her türlü, sonuçta arkadaşın bütçesi etkileyecek araba seçimini...
  • Yeni Astra ne zaman çıkacak tam bilmiyorum ama yakın zamanda ise onu beklemenizi tavsiye ederim. Onun dışında focus derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: extraordinariuss

şu an astra almak mantıksız diyoruz ama neye göre??? 2009 astra h kasa 36 bin tl iken yeni çıkan kasayı bekledik ve h kasanın muadili olarak 42 bin tl ya geldi diyelim, mantıklı bir seçim mi olmuş olacak bu??? her türlü, sonuçta arkadaşın bütçesi etkileyecek araba seçimini...

Mantıklı seçim olur demedik ki. Alternatifleri önerdik sadece. Bütçesi müsaitse öneririm her türlü. 42.000 TL'ye de gelmez. En dolu modeli gelir o fiyata.
  • Arkadaşlar opel astranın yeni kasa dizelinin en erken Mart 2010 gibi geleceğini söylediler. Bizim ise arabayı en geç 20 gün içerisinde almamız gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÜNSAL AYKUT

Arkadaşlar opel astranın yeni kasa dizelinin en erken Mart 2010 gibi geleceğini söylediler. Bizim ise arabayı en geç 20 gün içerisinde almamız gerekiyor.

Güncel astra dizel iyi bir tercih olacaktır.

Elegance paket ile birlikte araç baya dolu oluyor.

Vergi avantajınız olacak. Focusun motor çok iyi ama iç mekan olarak astra daha ağır basıyor..

İkinci el focus dizeller haddinden fazla değer kaybediyor. Şirket araçları piyasaya yayılalı beri gerek focus gerekse meganeların 2.elleri normalden daha düşük gidiyor. Sedan, Hb farketmiyor.
  • Guncel kasa araba alırken yeni kasa alarak kazancıagınzı 2.el degerınıde goz onunde bulundurun

Hem yenı araba hem daha cok donanım bıraz pahalı ama satarkende pahalıya satıcaksınz

Imkan warsa her zaman yenı kasa derım bu sebeplerden arabanın parası bayıye werdıgınız para değil satıp kurtuldugunuz ana kadarki toplam maliyetidir werdikleriniz - 2.el değeri yani
  • 308 en havalısı
  • Focus olurdu tercihim motor performansı çok iyi ve konforlu bir araç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Mantıklı seçim olur demedik ki. Alternatifleri önerdik sadece. Bütçesi müsaitse öneririm her türlü. 42.000 TL'ye de gelmez. En dolu modeli gelir o fiyata.

tartışma yaratmak için söylememiştim o dediklerimi Ünal Yarbayım ya şimdi işin karmaşık tarafı, ben de internetten sıfırları olsun, 2. elleri olsun takip ediyorum ama ne bileyim rübik küpünü çözmek bunun yanında daha kolay geliyor yani, benim de "mecburi" bir bekleme sürem olacak gibi, borçlanıp harçlanmadan elimdeki parayla alayım diyorum arabayı ama aletlerin fiyatları arttıkça artıyor...zor işmiş vallahi bir arabayı tercih edip almak, öyle ki ben bir ayakkabıyı bile 3 ayda zor bulup beğenebilen birisiyim

• Tartışma olsun diye cevap vermedim zaten. İkinci el alacaksan önce araç beğeneceksin sonra beğendiğin arabayı beklemeye başlayacaksın. Sıfır alacaksan beğeneceksin ve alacaksın.

2 sene önce yeni araba aldık. Almadan önce 1 sene Astra araştırdık. Düşeş bu işler.
  • 308 derim.Ama biraz daha bekleyebilirseniz Astranın yeni kasası güzel duruyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.