Şimdi Ara

astra 1.4 T mi yoksa jetta 1.2 tsı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2010-2012 arası astra cosmo veya sport 140 beygir olan model düşünüyorum da o fiyatlarda ve 2011-2012 jetta 1.2 tsı 105 beygir de var.aklıma takılan 1.2 tsı 105 beygir motor sizce yeterli mi kullanan arkadaşların kimisi yokuşlarda çekmiyo tarzı şeyler söylüyor.yakıt olarak çok iyi heralde o da 1.2 olmasından ötürü sanırım.ama bana özellik olarak çok boş gibi geldi.bazı modellerde hız sabitleyici bile yok o derece astra cosmo-sporta bakınca özellik ve tasarım bakımından biraz geride gibi.sizce maksimum 48bin tl ye hangisi alınır.birde son olarak otomatik astra 1.4 T cosmo veya sport kullananlar yakıt durumları nasıl acaba bi yazabilirlermi.ben manuel düşünüyorum fakat piyasada manuel çok az genelde otomatik var.

• Eski aracım Astra 1.4 T idi, geçen ay da anneme bahsettiğiniz motorun 110Hp lik versiyonuna sahip olan Skoda Yeti 1.2 Tsi aldım.

1.2 Tsi ı beğendim, sessiz ve canlı bir yapısı var; 1.4 Astra ya sakin kullanımda çok yakın bir performans sunabiliyor. Tüketim ilk başlarda gayet iyiyken Akçay da havaların 40 dereceyi geçmesi ile ş.içinde 170Hp lik otomatik Insignia aracım gibi yaklaşık 9 litre yakmaya başlamıştı, tabi o esnada araç henüz 300km de idi ilerleyen zamanlarda düşeceği aşikar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostoviski1 kullanıcısına yanıt
    8 valf olanları tutulmuyor o motorun. Ona dikkat edin hocam. 16 valf olması gerekiyor.
  • coupant kullanıcısına yanıt
    jetta 1.2 tsı 16 valf mı olacak yani.ilk defa senden duydum bunu.yani megane 1 lerdeki gibi 8 valf 16 valf olayı bunda da mı var.hiç arabasını satanlar 16 yada 8 valf diye yazmamışlar ama nası anlıycaz
  • dostoviski1 kullanıcısına yanıt
    Malum sitede sanırım bluemotion olanlar 16 valf diğerleri 8 valf. Ya da bluemotin olmayanların tamamı değil de bir kısmı 8 valf olabilir. Zaten fiyatları da değişiyor bu ikisinin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coupant -- 18 Ağustos 2016; 10:51:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.