arkadaşlar 13 03 2008 tarihinde opel astra hb cdti aldım 420 km yol yaptım şehir içinde ortalama yakıt tüketimi yol bilgisayarında 8.3 oldugu yazıyor bu miktar bana fazla gibi geldi yakıtımı shell v power eurodizel olarak aldım opel cdti kullanan arkadaşların hangi petrollerden yakıt aldıklarını ve şehir icinde kaç km yol yaptıklarını ve dizel yakıt alıpta sıkıntıar yaşayanlar varmı varsa hangi petrollerden yakıt aldıgını yazsınlar çünkü arabalarımız bizim için degerli ona göre yakıt alalım arkadaşlar bazi dizel araç kullananlar PO 10 ppm kükürt oranlı mazotla daha fazla km yaptıklarını ve hiç bir şikayetlerinin olmadıgını söylüyorlar yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler
ben shellden alıyorum 7 litrenin altında yakıyorum şehir içinde. aracın 4-5 bin kmye kadar biraz fazla yakabilir. 10ibn kmden sonra çok daha ekonomik olacaktır. biraz sabretmen gerekiooo
Sıralama şöyle
Varsa opet yoksa shell yoksa po yoksa ittir arabayı
araba 8000km ye yaklaştı ilk günden beri shellden alıyorum
İlk yağ deişiminden sonra aracını biraz sportif kullan,kısa sürede farkı göreceksin..
Aldığın mazotla alakası yok..
walla kardeş arabam opel combo cdtı ve 2005 model...araba 82 bin km de ve yakıtı zorunlu şartlar haricinde hep total'den şaşmadık..her zaman total derim..olmassa opel de çok iyi diyolar..bp de güzel
2008 astra sedan 1.3 manual.. shellden alıyorum hep ve şehir içi 155bin yakıyorum..
Total daha yaygın olsa sürekli total alacağım fakat ne opet ne de bp kadar yaygın değil malesef.
Özellikle totalde menzilim daha uzun oluyor.
quote:
Orjinalden alıntı: bebeto85
Opet,bp,total.
Total daha yaygın olsa sürekli total alacağım fakat ne opet ne de bp kadar yaygın değil malesef.
Özellikle totalde menzilim daha uzun oluyor.
tüm akaryakıtlar aynı hiç bir farkı yok.. onemli olan tek marka ve tek bayiiden almak..
ancak eurodizel pazarına ilk giren totalin bariz farklılıgı oldugu gozardı edilemez.. ozellike ithal eurodziellerde farkeder.. ama yerli uretımse sonucta tum eurodizeller aynıdır..
deponuz kaç lt sizin + 100 kmde kaç lt yakıyonuz 155 ykr çok az bi rakam öyleyse hemen alırım ben
quote:
Orjinalden alıntı: conss
2008 astra sedan 1.3 manual.. shellden alıyorum hep ve şehir içi 155bin yakıyorum..
opet
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme