Şimdi Ara

Astra(G Kasa) Enjoy mu? Edition 2000 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
17.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bazı başlıklardan bilen bilir bende bir astra hayranıyım. HB ve G kasa araçla ilgileniyorum ama bazı nedenlerden ötürü martın ortasını beklemedeyim. önce siyah sonra gri favori renklerim. omadı beyaz :)

marta kadar piyasa yoklaması yapıyorum sitelerde. edition gayet hoş ama 2001 model olmasına karsın 19bin den aşşagı hemen hemen araç yok ve her biri en az 120bin km de.

ben astranın ful modellerini enjoy diye biliyordum. edition 2000 ise özel uretim bi seri. lakin kafamda soru işareti var; hangisi iyidir?

birbirlerine olan farkları nelerdir? mesela edition 2000 serisi astra g kasalardaki tek sunroof lu model o tamam. ama genel olarak edition 2000 ile enjoy arasında bi fark var mı? varsa nelerdir.

Şimdiden teşekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroTech -- 11 Şubat 2010; 21:24:21 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Opel Astra G Kasa En Full Modelleri: Enjoy mu, Edition 2000 mi?

Opel Astra G kasa, 1998-2004 yılları arasında üretilmiş popüler bir otomobildir. Bu modelin iki ana donanım paketi, Enjoy ve Edition 2000, en üst düzey seçenekler olarak karşımıza çıkmaktadır.

Enjoy Paketi:

Enjoy paketi, Astra G kasa için orta seviye bir donanım paketidir. Elektrikli camlar, elektrikli aynalar, klima, radyo/CD çalar gibi standart özelliklere sahiptir. Ayrıca, alaşım jantlar ve sis farları gibi ekstralara da sahip olabilir.

Edition 2000 Paketi:

Edition 2000 paketi, Astra G kasa için en üst düzey donanım paketidir. Enjoy paketinin tüm özelliklerine ek olarak, daha gelişmiş bir radyo/CD çalar, deri direksiyon simidi, ısıtmalı koltuklar ve otomatik klima gibi özellikler sunar.

En Full Model Hangisi?

Opel Astra G kasa için en full model, Edition 2000 paketidir. Bu paket, en kapsamlı donanım özelliklerini ve gelişmiş konfor özelliklerini sunmaktadır.

"Opel Astra G kasa en full modeli hangisi" veya "Astra G en dolu paket" gibi aramalar yapıyorsanız, Edition 2000 paketi ihtiyaçlarınızı karşılayacak en iyi seçenek olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 2000 edition ile Njoy arasında ben NJoy tercıh ederdım 2003 elegance 18500 vardı pazarda 1 ay kadar önce 6 hava yastıgı Abs Zenon far dıjıtal klima celık jant sis farı yagmur sensoru vs vs linkteki siteyede bakabilirsiniz
    edit : link eklendi
    http://www.opelim.net/forums/index.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-93911FC7B -- 12 Şubat 2010; 13:33:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-93911FC7B

2000 edition ile Njoy arasında ben NJoy tercıh ederdım 2003 elegance 18500 vardı pazarda 1 ay kadar önce 6 hava yastıgı Abs Zenon far dıjıtal klima celık jant sis farı yagmur sensoru vs vs linkteki siteyede bakabilirsiniz
    edit : link eklendi
    http://www.opelim.net/forums/index.php
    elegance njoydan ii galiba. ama kafama takılan bu modellerin edition 2000 e olan farkları. tek çekincem 2001 model olması. biraz daha genc olsun diye sanırım njoy veya elegance bakacagız.

saolasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeroTech

elegance njoydan ii galiba. ama kafama takılan bu modellerin edition 2000 e olan farkları. tek çekincem 2001 model olması. biraz daha genc olsun diye sanırım njoy veya elegance bakacagız.

saolasın.

Alıntıları Göster
    Ya Kardes G kasada En Full Elegancedir
    Ha sen Edıtıon Enjoy fark dıon
    Enjoyların farları ustlerı sıyahtır edıtıon normaldir
    Enjoydada acılır tavan var ama alırken taktıranlarda var Edıtıonda ıse hepsınde var
    Enjoyların bazılarında 4hava yastıgı yolbılgısayarı var Edıtıonda hepsınde var
    Enjoylarda baldır destegı yok Edıtıonda var
    Enjoyrın jantı farklı edıtıonların farklı

Benım bıldıklerım bu kadar eger yanlıs bılmıyorsam

• quote:

Orijinalden alıntı: Fıraty

Enjoydada acılır tavan var ama alırken taktıranlarda var Edıtıonda ıse hepsınde var

evet sadece Njoy ve edition farka bakmıştım. ama hakkaten edition farkı baya var gibi. elegance sa daha fazlasına sahip diyorsunuz o zaman

teşekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turank

quote:

evet sadece Njoy ve edition farka bakmıştım. ama hakkaten edition farkı baya var gibi. elegance sa daha fazlasına sahip diyorsunuz o zaman

teşekkurler.

Kardes Tabi Elegancede daha fazla fark var mesele dıjıtal klıma far sensoru yagmur sensoru kararan dıkız aynası gıbı.... hem edıtıonda grıden baska rengı yok bıldıgım kadaryla sımdıye kadar gordugum tum etıdıonlar grı :) ben olsam o fıyata elegance alırım hem en fullu hemde aradıgın zaman sıyah bulabılrısın sıyah tercıhım demışsın ya

• quote:

quote:

quote:

teşekkurler.

Kardes Tabi Elegancede daha fazla fark var mesele dıjıtal klıma far sensoru yagmur sensoru kararan dıkız aynası gıbı.... hem edıtıonda grıden baska rengı yok bıldıgım kadaryla sımdıye kadar gordugum tum etıdıonlar grı :) ben olsam o fıyata elegance alırım hem en fullu hemde aradıgın zaman sıyah bulabılrısın sıyah tercıhım demışsın ya

Alıntıları Göster
    eyvallah dostum haklısın. bu durumda elegance ii gibi. 18 civarı 2003 de bulunursa emiz araca verilir tabi. hayırlısı bakalım. 1 ay sonrakurcalayacagım. inşAllah piyasa dahada kırılır o ara :)

saolsın tekrar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

eyvallah dostum haklısın. bu durumda elegance ii gibi. 18 civarı 2003 de bulunursa emiz araca verilir tabi. hayırlısı bakalım. 1 ay sonrakurcalayacagım. inşAllah piyasa dahada kırılır o ara :)

saolsın tekrar

Alıntıları Göster
    Sen Nerde Oturuodun Kardes Istanbul felanmı 2003 elegance hemde temız 18bin :) ruyamda gorurdum ancak ankarada 2001 elegance 19-20felan valla şaşırdım
  • quote:

Sen Nerde Oturuodun Kardes Istanbul felanmı 2003 elegance hemde temız 18bin :) ruyamda gorurdum ancak ankarada 2001 elegance 19-20felan valla şaşırdım

Alıntıları Göster
    Ankara fiyatları şaşmış sanırım. sahibinden com da istanbul ili içinde satılan 10 larca ilana baktım ben. belki 5 aydır da takip ediyorum.

ve inan bu fiyatlarla araclar cıkıyo ve sadece 1 2 gun ilanı duruyo sonra hop satılıyor. sana örnek:
    edition modeller 2001 modeller olup 100. yıl ozel tasarımlarıdır. fiyatlarına bak manuel ler dediğin gibi 20bin civarı. artı eksi 1-1.5 oynuyo.

adam angel far takmış, çelik jantlar, arka fanlar led ve ruzgarlık vs 17250 dio. yani dedi ve ilan 2. gun gitti. istanbul fatih ilçesinde. yani ilan çıkıyo ama denk getirmek onemli. 2004 yine celik jantlı, lpg li, camlar film li 17750 yine g kasa 1.6 astrası satıldı.

bu örnekler cok spesifik gibi dursada inan cok pahalı fiyatlar degil. 20bin 10 yasında bi araca çoook bence.20bini gözden cıkarsam koyar 3 5bin daha h kasa dizel alırım.
    nasip gibi bu işler

edit: örnek link :D

otomatik 16250 2002 elegance
    http://www.sahibinden.com/1_6_elegance-otomatik-sunroof-11WQQaXQQ20783818WQQpXQQdisplayitem

Manuel 20.500 2004 elegance
    http://www.sahibinden.com/acill_satilik_-_ihtiyactan---82WQQaXQQ21488877WQQpXQQdisplayitem

bide sıktınmı adamın elini bu fiyatlar 500 750 rahat iner. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroTech -- 17 Şubat 2010; 16:13:21 >

• quote:

Ankara fiyatları şaşmış sanırım. sahibinden com da istanbul ili içinde satılan 10 larca ilana baktım ben. belki 5 aydır da takip ediyorum.

ve inan bu fiyatlarla araclar cıkıyo ve sadece 1 2 gun ilanı duruyo sonra hop satılıyor. sana örnek:
    edition modeller 2001 modeller olup 100. yıl ozel tasarımlarıdır. fiyatlarına bak manuel ler dediğin gibi 20bin civarı. artı eksi 1-1.5 oynuyo.

adam angel far takmış, çelik jantlar, arka fanlar led ve ruzgarlık vs 17250 dio. yani dedi ve ilan 2. gun gitti. istanbul fatih ilçesinde. yani ilan çıkıyo ama denk getirmek onemli. 2004 yine celik jantlı, lpg li, camlar film li 17750 yine g kasa 1.6 astrası satıldı.

bu örnekler cok spesifik gibi dursada inan cok pahalı fiyatlar degil. 20bin 10 yasında bi araca çoook bence.20bini gözden cıkarsam koyar 3 5bin daha h kasa dizel alırım.
    nasip gibi bu işler

http://www.sahibinden.com/1_6_elegance-otomatik-sunroof-11WQQaXQQ20783818WQQpXQQdisplayitem

Tamam Kardeste en bastakı ılan araba ıse yaramaz kı degısenı var bel altı boyalı boyle araba bulduktan sonra bulursun benım kastetdıgım boyasız degısensız demek ıstemıstım

http://www.sahibinden.com/acill_satilik_-_ihtiyactan---82WQQaXQQ21488877WQQpXQQdisplayitem

• quote:

quote:

nasip gibi bu işler

Tamam Kardeste en bastakı ılan araba ıse yaramaz kı degısenı var bel altı boyalı boyle araba bulduktan sonra bulursun benım kastetdıgım boyasız degısensız demek ıstemıstım

Alıntıları Göster
    İster Edition, ister Elegance, istersen de Enjoy al. Fakat bunların hiçbirisinin otomatiğini alma, çok başın ağrır.
    İlginç olan şudur ki: bu saydıklarının otomatiklerinin hiçbirisinde otomatik şanzumanın kendisi asla arıza yapmaz. Diğer yan parçalarda sorun çıkar ya da çıkmasına sebebiyet verir.. Egr valfi, sübapların kurumlanması, yatak arızası(otomatik şanzuman hareketli bir mekanizma ile motora bağlıdır ve zamanla yatakları bozar).
    Uzun lafın kısası otomatikleri baş ağrıtır. Manuel bulursan al ve "EGR" valfini de iptal ettir. Böylece sorunları en aza indirmiş olursun.
    Son bir şey daha; en sorunsuz Opel serisi 2007 sonrası çıkan 115 Hp'lik EGR valfsiz benzinli motorlardır.
    Tüm Opeller iyidir, iyi yol tutar, dayanıklıdır, bir kere binen bir daha zor başka araç beğenir(tüm sorun ve dertlerine rağmen), fakat en sorunsuz olanları 2007 üzeri 115 hp'lik benzinlilerdir.
    Bunlar diğer tüm Opel araçların verdiği her türlü hazzı verir üstelik de hiç sorunsuz bir şekilde.
    Herhangi biri bana dese ki; Ne marka araba alayım? inanın karışmam.
    Fakat, herhangi biri bana sorsa ki; hangi marka Opel alayım? Cevabım tereddütsüz 2007 sonrası 115'lik Benzinli Astra al olur.
    Üzerlerinden bir kaçyıl daha geçsin zaten piyasa bunu fiyatlayacaktır ikinci elde. Hoş şu an da öyle ya.
    Neyse lafı uzattım kusura bakmayın, alacağınız araca kazasız belasız binmeniz dileklerimle bitiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otuuuz5 -- 19 Şubat 2010; 22:53:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: otuuuz5

İster Edition, ister Elegance, istersen de Enjoy al. Fakat bunların hiçbirisinin otomatiğini alma, çok başın ağrır.
    İlginç olan şudur ki: bu saydıklarının otomatiklerinin hiçbirisinde otomatik şanzumanın kendisi asla arıza yapmaz. Diğer yan parçalarda sorun çıkar ya da çıkmasına sebebiyet verir.. Egr valfi, sübapların kurumlanması, yatak arızası(otomatik şanzuman hareketli bir mekanizma ile motora bağlıdır ve zamanla yatakları bozar).
    Uzun lafın kısası otomatikleri baş ağrıtır. Manuel bulursan al ve "EGR" valfini de iptal ettir. Böylece sorunları en aza indirmiş olursun.
    Son bir şey daha; en sorunsuz Opel serisi 2007 sonrası çıkan 115 Hp'lik EGR valfsiz benzinli motorlardır.
    Tüm Opeller iyidir, iyi yol tutar, dayanıklıdır, bir kere binen bir daha zor başka araç beğenir(tüm sorun ve dertlerine rağmen), fakat en sorunsuz olanları 2007 üzeri 115 hp'lik benzinlilerdir.
    Bunlar diğer tüm Opel araçların verdiği her türlü hazzı verir üstelik de hiç sorunsuz bir şekilde.
    Herhangi biri bana dese ki; Ne marka araba alayım? inanın karışmam.
    Fakat, herhangi biri bana sorsa ki; hangi marka Opel alayım? Cevabım tereddütsüz 2007 sonrası 115'lik Benzinli Astra al olur.
    Üzerlerinden bir kaçyıl daha geçsin zaten piyasa bunu fiyatlayacaktır ikinci elde. Hoş şu an da öyle ya.
    Neyse lafı uzattım kusura bakmayın, alacağınız araca kazasız belasız binmeniz dileklerimle bitiriyorum.

Alıntıları Göster
    EyvAllah dostum saolsın. 2007 ustu beni aşabilir ama otomatik konusunda hemfikiriz. arızası vs degil de suruş keyfini ben manuelde arıyorum. zaten aradığım manuel astra. tekrar saolasın

• quote:

EyvAllah dostum saolsın. 2007 ustu beni aşabilir ama otomatik konusunda hemfikiriz. arızası vs degil de suruş keyfini ben manuelde arıyorum. zaten aradığım manuel astra. tekrar saolasın

Alıntıları Göster
    Bence de manuel tercih edin ,otomatikleri bir tuhaf
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgdm55

Bence de manuel tercih edin ,otomatikleri bir tuhaf

Alıntıları Göster
    ve Njoy G HB astramı yarın teslim alıyorum. 2004 62binde. 2001 edition ile bunun arasında kaldım ama aynı paraya 2004 cok temiz bi njoy almak daha mantıklı geldi. edition celik jantlı ses sistemli 90inde 19.500 istiyordu. njoy 2004 model 62binde ve hemen hemen aynı fiyata. njoyu sectim :)
  • quote:

ve Njoy G HB astramı yarın teslim alıyorum. 2004 62binde. 2001 edition ile bunun arasında kaldım ama aynı paraya 2004 cok temiz bi njoy almak daha mantıklı geldi. edition celik jantlı ses sistemli 90inde 19.500 istiyordu. njoy 2004 model 62binde ve hemen hemen aynı fiyata. njoyu sectim :)

Alıntıları Göster
    Kardeş güle güle kullan. Arabanı kısa sürede benimsersin umarım. Ben biraz zorluk çektim arabayı sahiplenirken ama zamanla alışıyor insan. Ama 2004 enjoy çok tatlı araba. Kazasız belasız sürüşler

• quote:

Orijinalden alıntı: savanam

Kardeş güle güle kullan. Arabanı kısa sürede benimsersin umarım. Ben biraz zorluk çektim arabayı sahiplenirken ama zamanla alışıyor insan. Ama 2004 enjoy çok tatlı araba. Kazasız belasız sürüşler

Alıntıları Göster
    arkadaş şuanda bende aynı tereddütü yaşıyorum benim ki biraz daha farklı ben elegance la cd arasında kaldım sahibinden ilanlara bakıyorum takip ediyorum uzun zamandır 2001 model elegance 17.5 civarı iken , aynı aracın 2003 modelini 17.5 kartalda bir bayi sattığını söyledi bizzat sordum fiyatlar merkezlere yaklaştıkça artıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: erol_1982

arkadaş şuanda bende aynı tereddütü yaşıyorum benim ki biraz daha farklı ben elegance la cd arasında kaldım sahibinden ilanlara bakıyorum takip ediyorum uzun zamandır 2001 model elegance 17.5 civarı iken , aynı aracın 2003 modelini 17.5 kartalda bir bayi sattığını söyledi bizzat sordum fiyatlar merkezlere yaklaştıkça artıyor.

Alıntıları Göster
    bıraz abes soru olacak ama depo kaça dolar acaba benzinli tabıkı hıc fullemedimde henuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: teeKin

bıraz abes soru olacak ama depo kaça dolar acaba benzinli tabıkı hıc fullemedimde henuz

190-200 tl arası doluyor astra g enjoun deposu. dur kalk istanbul trafiğşindede km de 39 kuruş hesapladım ben. ama acemiliğimi vs dusurunce 35 36 kuruşa iner.
  • teşekkür ederim ustadım istanbul trafiği bu dur kalk olmadan olmuyor zaten haftaya kısmetse ilk uzun yoluma cıkacagım Astra G ile tabıkı
    quote:

190-200 tl arası doluyor astra g enjoun deposu.dur kalk istanbul trafiğşindede km de 39 kuruş hesapladım ben. ama acemiliğimi vs dusurunce 35 36 kuruşa iner.
  • quote:

Hayırlı Olsun Kardes Acılır Tavanlı+4hava yastıgı+yolbılgısayarlımı yoksa 2hava yastıgı+yol bılgısayarlımı eger acılır tavanlıysa çok çok ıyı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.