Şimdi Ara

ASTRA J 0KM EDİTİON

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa arkadaşlar 0 km astra j hb almaya karar verdik ilk dedik 2. el 1 yaşında temiz bulabilirsek servisi hiç beklemeyelim diye düşündük ama internetten baktığımda 2.el astra j editionlar 0km den daha pahalı ve hiç bir artısı yok(lpg yada necvox eglence paketi vs. )servislede hiç konusmadım bilenler vardır diye soruyorum bayide benim bilmediğim başka işlermi dönüyoda bu araç 50 bin tlye geliyoda 2.elleri 48 bin tl aracın bayi çıkış fiyatı 47.900 ortalama 47 bine biter bu iş diye düşünüyorum.

• 47 ye vermezler hocam ben o kadar çok uğraştım 9 ayda aldım aracı 48.250 ye bıraktılar o zaman 48.650 tl idi fiyatı. ayrıca park sensörü taktırdım. Aracın iç malzemesi gerçekten çok kalitesiz (eski aracım 2004 enjoy idi ve göğüs komple deri ve ses gelmiyordu. ) kronik ön cam kaloriferinde sorun var ses yapıyor. ilçede kaldığım için gidip de yaptıramıyorum serviste. onun dışında araçta arkada hoperlör yok. oturaklı araç sizi asla yolda bırakmaz. çekiş kontrolü en kötü havalarda bile tamamen kontrol sağlıyor. buzlu havada uçurumdan kurtardı beni araç buzda kaydım. 1.4 ton ağırlığı var nerdeyse. araç motoru açılana kadar çok hantal ama açılınca canavarlaşıyor. henüz 6.000 km ye vardı araç
  • Bu konu sahibi arkadaş daha yardımcı olucaktır.
    http://forum.donanimhaber.com/m_90889081/tm.htm
  • cordoba4006 C kullanıcısına yanıt
    Üşenmedim o ilan sahiplerinden birkaciyla görüştüm ne desin fiyatlar zamlandi bayiyi aradim bayi güncel fiyatlar sitede dedi, tuhaf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Astra J Kasa
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.