Şimdi Ara

Astra tavan ışığı yardım....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. Aracımın tavan ışığı orjinal sarıydı ben onun yerine oraya beyaz led takdırdım. fakat arabayı kapatıp kapıları kitleyince bile yada seyir halindeyken beyaz led sürekli çok hafif yanıyo. arabayı açtığımda yada tavan ışığını açmak istediğimde çok canlı yanıyo ama ışık devreden çıkınca çok hafif yanıyo. Orjinal lambasında bu yoktu. Bu normal bişi mi yoksa bi gariplik mi var? Arabayı uzun süre kullanmadığımda aküyü boşaltma ihtimali var mı? Saygılar.

• hocam bu durumda illaki gariplik var eski ampulü takmanızı tavsiye ederim

Aksi halde 2-3 gün arabaya binmediğinzde aküyü bosaltabilir
  • iyide hiç birşey yapmadım sadece eski sarı lambayı söktüm yerine yeni led lambayı taktım başka hiç bir aksama ellemedim. Cidden garip.
  • ama onun kablo tesisatı vs led'e göre tasarlanmadığı icin sorun cıkartır diye düsünüyorum

İsterseniz tekrar kontrol edin tam oturmus mu falan diye
  • Sorunu buldum. arabayı kitlediğimde birkez daha kilit tuşuna basınca immobilizer devreye giriyo sonrasında ışık sönüyo. Arabaya teyip bağlatmıştım kontağa bağlamamış. Gittim kontağa bağlamasını istedim bu seferde kontağa bağlamış immobilizerı devreden çıkarmış immobilizer devreye girmiyo. o yüzden lamba sürekli yanıyo. Gene işini bilmeyen bir esnaf vallaha bravo yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNDoR 2 -- 15 Ocak 2011; 10:30:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.