Şimdi Ara

Astrada Erişim Uyarısı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
19.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Yol bilgisayarında Erişim uyarısı belirdi silinmiyor
    Bu uyarıyı nasıl yok edebilirim?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Opel Astra Erişim Uyarısı: Bilmeniz Gerekenler

Opel Astra araçlarında, "Erişim Uyarısı" olarak bilinen bir özellik bulunmaktadır. Bu özellik, aracınızın kilitli olup olmadığına bakılmaksızın, kapı kolu çekildiğinde veya kapı kilidi düğmesine basıldığında bir uyarı sesi çıkarır. Bu özellik, istenmeyen erişim girişimlerini caydırmaya yardımcı olarak aracınızın güvenliğini artırmayı amaçlamaktadır.

"Erişim Uyarısı" özelliğini devreye sokmak veya devre dışı bırakmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Aracına binin ve sürücü koltuğuna oturun.
    • Kontak anahtarını "ACC" konumuna getirin (aracı çalıştırmadan).
    • Araç bilgi ekranındaki "Ayarlar" menüsünü açın.
    • "Araç" veya "Güvenlik" alt menüsünü seçin.
    • "Erişim Uyarısı" seçeneğini bulun ve istediğiniz ayarı seçin.

Opel Astra H modellerinde "Erişim Uyarısı" özelliği standart olarak etkindir. Ancak, bu özelliği devre dışı bırakmak istersen, yukarıdaki adımları takip ederek bunu yapabilirsin.

"Erişim Uyarısı" özelliği, aracınızın güvenliğini artırmak ve istenmeyen erişim girişimlerini caydırmak için faydalı bir özelliktir. Bu özelliği etkinleştirerek, aracınızı hırsızlığa veya izinsiz girişe karşı daha iyi koruyabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yakıt alarak:) direksiyonda soldaki basılabilen düğmeye basarsan(ses açmanın tam simetriğindeki) o uyarı kalkar.
  • Uyarının benzinle bir alakası olduğu kuvvetli bir ihtimaldi( menzil 0 yazdı),fakat benzin almama rağmen uyarı silinmediği için başka bir arıza olabileceğini düşündüm neyse rahatladım
  • az yakıt aldıysan bir süre sonra kendine gelir. yok doldurduysan başka bir sorun vardır ama erişim (range) yakıtla alakalı direk depodaki
  • 20 ytllik aldım bir zaman sonra kendine gelir umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GILMOUR -- 29 Nisan 2008; 15:14:56 >
  • 20ytl likse kendine gelene kadar aldığın yakıt bitmiş olacak:))
  • Benzinin bitmis :D Hatta gosterge panelinin ortasında kucuk yuvarlak bi gosterge var oda depoda kalan yakıtı gosterir Muhtemelen gostergenin icindeki benzin pompası seklide yanmısdır Bi sure sonrada yanıp sonmeye baslıcakdır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler aklimdayken..ilk once yakit azaldigi zaman sari isik yanio...birrrrrr suurreee sonra yanip yanip sonuyo...ve ben direk yakit aliorum..acaba yakit almasam dewam etsem.......yanip yanip sondukten sonra son dakikalari belirtmek icin kirmizi renk yada uyari sesi weriyormu ! ! !
  • o bnde oldu bilader yol bilgisayarında 0 F yazdı göstergede nerdeyse 0daydı sarı ışık yanıydu .ses geliyodu galiba uyarı sesi tam hatırlamıyom.bn yusuf yusuf bnzinliğe girdim
  • o problem benim araçta da oldu. Depoyu fulleyin geçer.
  • Problem demeyin şuna ya. Hey Allah'ım ya.
  • Arkadaşlar 7 yıl sonra konuyu canlandırmış oldum ama erişim uyarısını çıksa bile köklü olarak manuel kapatabilmenin yolu yok mu? Yani her zaman ses açma düğmesinin simetriğideki tuşa basmak zorunda kalmasak, kökten kapatsak?

Yok mu bi çaresi?
  • Benzin almak için illede uyarı işiğı yanmasını bekleyenlere çok ciddi uyarı :Devamlı bu şekilde kullanırsanız bir müddet sonra deponun tabanında biriken tortu vs gibi şeyler benzin pompasını tıkar ve size büyük bir masraf çıkartabilir.Eğer benzin çeyrek depoya düştüğünde benzin almayı alışkanlık haline getirirseniz bu konuda hiç sıkıntı yaşamazsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.