Şimdi Ara

Astral seyehat gerçekten var mı? Kesin yapanlar lütfen yalan söylemeden.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
207
Cevap
1
Favori
42.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adam akıllı seyahat etmek varken astral neyinize
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mogolo

quote:

Orijinalden alıntı: Jentin

quote:

Astral gidince ya Donemesen orda kalırsan ne olucak

Ozaman öbür dünyayıda unut

Nasil yani Oraya gidip donemeyen varmi

ben acemiyim bana sorma, hatta acemi bile değilim bu iş hakkında sadece öyle bişey olduğunu biliyorum.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnkX -- 23 Ocak 2010; 0:05:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orionsguard

adam akıllı seyahat etmek varken astral neyinize

astral Beleş de ondan
  • galiba yapmak kolay bir şey değil yoksa Türkler beleşi sever astral ile akrabaları ziyarete giderlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maswey -- 21 Ocak 2010; 19:56:51 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnkX -- 23 Ocak 2010; 0:05:03 >
  • bende astral seyahate çıktım şahitlerim var mesela şey otobüsünde gidiyoduk kayseriye gidiyoduk bana bi hal geldi ben astral seyahate çıktım
  • Güneş sisteminin dışına çıkarsak kaybolabiliyormuşuz. Öyle okudum. Ne kadar doğrudur bu?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnkX -- 23 Ocak 2010; 0:05:07 >
  • dstum bu is ha deyince olacak islerden degil.. bu is icin yillarca ugrasan insanlar var..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: orionsguard

adam akıllı seyahat etmek varken astral neyinize

astral Beleş de ondan

oda güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnkX

quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Güneş sisteminin dışına çıkarsak kaybolabiliyormuşuz. Öyle okudum. Ne kadar doğrudur bu?

Bazı yerler var herkez sana bakıyor ağırlık hissediyorsun fln.ör:Kabe.
    Kaybolma söz konusu değildir.Ama ilk çıkan biride güneş sisteminin dışına çıkmamalı bence.

PM'den msn'imi yolladım ekler misin?
  • beyler biraz bilgilendirir misiniz tam olarak ne olduğunu. Açıkcası internetteki uzun uzun yazıları okumak zoruma gidiyor
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnkX -- 23 Ocak 2010; 0:05:13 >
  • geçen yıl ilgileniyordum bi gece denemeye karar verdim yatağa uzandım tamamen rahat pozisyondaydım konsantre olduktan sonra bütün vücudum titremeye başladı kulaklarım çınlıyordu garip sesler duymaya başladım korktum ve gözlerimi açtım o günden sonrada bir daha denemedim ama hala psiball psiwhell deniyorum ve başarılıda oldum sınıf arkadaşlarıma anlattım inanmadılar dalga geçtiler ama psiwhelli 2 kez istedikleri yöne doğru döndürünce yüzlerindeki ifadeyi anlatmak imkansız 2-3 kişi korkudan koşa koşa sınıftan çıktı falan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Karl Dönitz

beyler biraz bilgilendirir misiniz tam olarak ne olduğunu. Açıkcası internetteki uzun uzun yazıları okumak zoruma gidiyor

kısaca astral bedenin fizik bedeninden ayrılıp dolaşması.düşüncelerinle yönlendiriyorsun astral bedenini..

Yapanlar Varsa Gerçekten Çok Şaşırtıcı.

Peki Bu Astral Beden Ruh Mu ? Ya da Benzer birşey ?

• quote:

Orijinalden alıntı: DayWalker7

geçen yıl ilgileniyordum bi gece denemeye karar verdim yatağa uzandım tamamen rahat pozisyondaydım konsantre olduktan sonra bütün vücudum titremeye başladı kulaklarım çınlıyordu garip sesler duymaya başladım korktum ve gözlerimi açtım o günden sonrada bir daha denemedim ama hala psiball psiwhell deniyorum ve başarılıda oldum sınıf arkadaşlarıma anlattım inanmadılar dalga geçtiler ama psiwhelli 2 kez istedikleri yöne doğru döndürünce yüzlerindeki ifadeyi anlatmak imkansız 2-3 kişi korkudan koşa koşa sınıftan çıktı falan

Bu anlattıklarınla ilgili nerden bilgi alabilirim? Sağlam birkaç kaynak verebilir misin?

• Astral seyahat nedir ilk defa sizden duyuyorum..
  • quote:

quote:

quote:

beyler biraz bilgilendirir misiniz tam olarak ne olduğunu. Açıkcası internetteki uzun uzun yazıları okumak zoruma gidiyor

kısaca astral bedenin fizik bedeninden ayrılıp dolaşması.düşüncelerinle yönlendiriyorsun astral bedenini..

Yapanlar Varsa Gerçekten Çok Şaşırtıcı.

Peki Bu Astral Beden Ruh Mu ? Ya da Benzer birşey ?

kimisi ruh diyor kimiis bir enerji diyo. ne olduğu tam bilinmiyor.. fakat genel olarak ruh olduğu söyleniyor

• Ya millet rüya görüyo burda ruhları çıktı sanıyorlar. Yok öyle bir şey. Ciddi anlamda saçmalığın daniskası. Yok bir de güneş sistemini aşıyormuş. Yok daha neler. Uzayda yolculukta yapıyormuş. Bu nası bir ruh arkadaş. Öyle bir şey olsa NASA falan boşa iş yapmazdı ruhları gönderirler gönderirler bakarlardı.
    İnanmayın böyle boş işlere.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.