Şimdi Ara

Astral seyehat gerçekten var mı? Kesin yapanlar lütfen yalan söylemeden.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
1
Favori
42.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnkX -- 23 Ocak 2010; 0:03:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mogolo

quote:

Orijinalden alıntı: Jentin

quote:

Orijinalden alıntı: Mogolo

Astral gidince ya Donemesen orda kalırsan ne olucak

Ozaman öbür dünyayıda unut

Nasil yani Oraya gidip donemeyen varmi

Buraaası muşşştur yoluuu yokmuşturr gidenn gelmiyoorr acep nedendirrr

• quote:

Orijinalden alıntı: Jentin

quote:

Orijinalden alıntı: UnkX

nötr düşünceyi yapabilmelisin.konsantrasyon anında kafana gelen düşüncelere izin verme.sadece astrale odaklan.vücüttan çıktıgını hayal et

Şuan çok heyecanlıyım.
    Ayaklarım titriyor, üşüyor gibi hissediyorum sıcak odada kendimi.
    Bacaklarımı serbest bıraktığımda birleşiyor, sanki mıknatıs gib birbirini çekiyor.
    Vücudum titriyor, karnımda tatlı bi sancı var. Böyle salıncakta çok hızlı sallanırken olan bi sancı.

Bunları okuyunca oldu hepsi. astral seyehatle ilgili şeyleri okuyunca.

orgazm olmuşun sen

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mico66

quote:

quote:

Ben dalga gecmiyorum avatari izledikten sonra yapmak istiyorum boyle seyler eger tavsiye ettiginiz bi kaynak varsa paylasin bu din e aykiri degil dimi gunah falan olmasin...

Beynimizin mucizesi günah değil merak etme.Ayrıca Piri reis nası çizdi o haritayı ? hiç düşündünüz mü ? hani çok zeki ya bu her lafa atlıyan laf sokmaya çalışanlar

mico sana astralseyahat.com'u öneririm.

Tesekkur ederim bunu bir seansta gerceklestirebilirmiyim sabah sinavim var uyanabilirim dimi

yapıcağına inanıyorsan, ve gerçekten istiyorsan yapabilirsin.önemli bişey var hiç bişey düşünmemen lazım ona göre.aklına gelen düşünceleri şutla
    sadece astrale odaklan
    belirtiler olmaya başladığında da sakın korkma.düşünceye yönelik telkin verme "Aha çıkıyomm valla" gibisinden..
    bi hafiflik hissediceksin anlının arasında tatlı bi ağrı hıssedıceksın.uyuşma artıcak.yukarı çekildiğini hissediceksin.bu asamalardan sonra astralde oluyorsun.
    hareket etmek ıcın hareket etmeye calısma.dusuncelerın yonetıcek senı.ileri gitmek isticeksin gidiceksin.anlaşılmıştır inş.

Sen 5-6 kere çıktığına göre her gün deniyorsundur yani bu olayı yapabildikten sonra bırakmaz sanırım kimse.neler yapıyorsun biraz bahset bari.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amorph

quote:

Orijinalden alıntı: DayWalker7

geçen yıl ilgileniyordum bi gece denemeye karar verdim yatağa uzandım tamamen rahat pozisyondaydım konsantre olduktan sonra bütün vücudum titremeye başladı kulaklarım çınlıyordu garip sesler duymaya başladım korktum ve gözlerimi açtım o günden sonrada bir daha denemedim ama hala psiball psiwhell deniyorum ve başarılıda oldum sınıf arkadaşlarıma anlattım inanmadılar dalga geçtiler ama psiwhelli 2 kez istedikleri yöne doğru döndürünce yüzlerindeki ifadeyi anlatmak imkansız 2-3 kişi korkudan koşa koşa sınıftan çıktı falan

Bu anlattıklarınla ilgili nerden bilgi alabilirim? Sağlam birkaç kaynak verebilir misin?

kusura bakmayın bi süredir pc başında babam vardı mesaj atamadım aslında size yardımcı olmak isterim fakat ne demek istediğinizi anlayamadım nasıl eğer açıklarsanız yardım etmeye çalışırım

• Hocam bende astral denedim ama başarılı olamıyorum.Kalp atışlarım hızlanıyor filan.Hissedebiliyorum ağırlığım azalıyor ama kalbim yerinden çıkıcakmış gibi.

Teknikleri fillan nelerdir ?? Sen nasıl yapıyorsun ? Bide konsantrasyon kaybı yaşıyorum düşünceler giriyo engel olamıyorum.Nasıl çözebilirim ???

Şimdiden saol hocam
  • Arkadaslar bu olay es zamanlimi yani yolculuga ciktigimizde olan olaylari gorebilirmiyiz mesela arkadasimizi gozetleyebilirmiyiz?
  • http://www.uzmantv.com/ruh-bedenden-ayrilip-seyahat-edebilir-mi

arkadaşlar basit birşey değil bu 1 2 denemede yapılmaz yani
  • Yemez, yapamazsın, tırsarsın, ciddiyim.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnkX -- 23 Ocak 2010; 0:03:35 >
  • quote:

Arkadaslar bu olay es zamanlimi yani yolculuga ciktigimizde olan olaylari gorebilirmiyiz mesela arkadasimizi gozetleyebilirmiyiz?

Herşeyi yapabilirsin o senin hayal gücüne bağlı.Lucid de buna benziyor ondada rüyada beynini kontrol ediyorsun.Ama bağımlılık yapıyor uyuyamıyosun
  • quote:

Arkadaslar bu olay es zamanlimi yani yolculuga ciktigimizde olan olaylari gorebilirmiyiz mesela arkadasimizi gozetleyebilirmiyiz?

Bu olaya göre ruhun çıkıyor işte.Ruh dediğimizde sensin yani şuan seni canlı tutan önündeki pc yi gören vb. ruhundur.Yani bu olay olunca ruh güya bedenden ayrılıyormuş sen evin içinde gezinebiliyorsun falan öyleymiş.Saçma gelsede inanılmıyacak birşey değil çünkü ruhumuz Allah'ın bize verdiği muhteşem bir şeydir.Ve Kur'an da ruh ile ilgili bilgi sadece Allah katındadır denir.
  • Bu ve bu tarz konularla ilgili olarak bilgini arttırmak istiyorsan, Üstat Lobsang Rampa'nın "30 Derste içimizdeki gizli güçleri geliştirme teknikleri" adlı kitabını alıp okuyabilirsin..
  • quote:

@Arch Enemy`
    kafama göre takılıyorum ıste :D. uzaklık olarak en uzak kabeye baktım ağırlık çöktü üstüme tum herkez bana bakıyordu( tum herkez derken astraldeki diger insan mı dıyım varlık mı dıyım bılemem)

@N-0NE
    kalp evet çıkıcak gibi oluyor korkulcak bi durum değil korkma.konsantrasyon çalışması yap örneğin kapa gözlerini bi çiçek imajine et onun rengini kokusu fln bi bütün olarak hisset.düşüncelere engel olmak zor iştir evet.çıkışı hızlandırmak için hayal kurabılırsın.kendını yukarda hayal et kendıne baktıgını hayal et.yada odaya baktıgını hayal et.

Korkmuyorum ama kendiliğinden oluyor.Kendimi ne kadar gevşetirsem gevşeteyim aynı olay yaşanıyor.Ama ağırlığınıda kaybediyosun hissedebiliyosun bunu.Bi tüy kadar hafif oluyosun

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnkX -- 23 Ocak 2010; 0:03:39 >
  • Dikize mi yatıyonuz olm lan astral ayağına. Anamız bacımız var ulen nerden bilicez onları dikizlemediğinizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geisuntheist

Dikize mi yatıyonuz olm lan astral ayağına. Anamız bacımız var ulen nerden bilicez onları dikizlemediğinizi.

Dikizlenicek o kadar insan varki....

Şaka diyorum alınma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N-0NE -- 21 Ocak 2010; 21:54:24 >
  • Şu konunun ustası kimse bana bir pm atabilir mi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.