Şimdi Ara

Astral seyehat gerçekten var mı? Kesin yapanlar lütfen yalan söylemeden.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
1
Favori
42.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • böyle bişey varsa süper olur ama ben beceremem kesin.aklım çok karışık
  • quote:

Orijinalden alıntı: N-0NE

quote:

Orijinalden alıntı: Geisuntheist

Dikize mi yatıyonuz olm lan astral ayağına. Anamız bacımız var ulen nerden bilicez onları dikizlemediğinizi.

Dikizlenicek o kadar insan varki....

Şaka diyorum alınma

Becerirseniz bana da haber edin, şu chuckta oynayan yavruya bi göz atarım bende

• quote:

quote:

quote:

Dikize mi yatıyonuz olm lan astral ayağına. Anamız bacımız var ulen nerden bilicez onları dikizlemediğinizi.

Şaka diyorum alınma

Kulun köpeğin olsun hacı o hatun senin :D Sarışın olanı diosun dimi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Arukard

Ya millet rüya görüyo burda ruhları çıktı sanıyorlar. Yok öyle bir şey. Ciddi anlamda saçmalığın daniskası. Yok bir de güneş sistemini aşıyormuş. Yok daha neler. Uzayda yolculukta yapıyormuş. Bu nası bir ruh arkadaş. Öyle bir şey olsa NASA falan boşa iş yapmazdı ruhları gönderirler gönderirler bakarlardı.
    İnanmayın böyle boş işlere.

evet ya aşın bunları biraz adam kalktı sanıyo ama kalkmamış filan sen inandığın için sana öyle geliyor
  • Deniyeceğim ve başarıcağıma eminim çünkü temel şartlardan biri ve en önemlisi irade ve düşünceleri engelleme megolamanlık değilde kendimden daha iradeli birini görmedim sadece ve sadece korktuğum için henüz denemedim zaten bu astralı 1 aydır görüyorum sitelerde her okuyuşumda terliyorum falan ondan yapmaya çekiniyorum ama bu hafta içinde ilk denememi gerçekleştiricem ve daha önce defalarca lucid dream yaşadım bi çoğu kabüs gibiydi neyse.
  • Ya millet şimdi bunu yaptığımızda biz bedenden ayrılıp ruhumuz şu an yaşadığımız dünyada mı kalıyor yoksa bizim tasarladığımız dünyadamıyız kişiler falan onu çözemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackdreamss

Ya millet şimdi bunu yaptığımızda biz bedenden ayrılıp ruhumuz şu an yaşadığımız dünyada mı kalıyor yoksa bizim tasarladığımız dünyadamıyız kişiler falan onu çözemedim

şuanda olduğumuz dünyada yaşanan şeyleri canlı olarak ruh'unun yardımıyla görebiliyosun bana tam olmadığı için kesin bi şey soyleyemem ama astral seyahatin anlamı boyle
  • mesajım bulunsun,belki ileride lazım olur
  • Hacı Satürn'ün önüne gel konuşalım biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b3rkhan

Hacı Satürn'ün önüne gel konuşalım biraz.

• astralseyahat.com da teknikleri okurken bilgisayar başında televizyon açık bir şekilde odaklandım kendimi yukarda hayal etmeye falan çalıştım birden kulaklarım daha önce hiç olmadığı kadar çınladı kalp atışlarım hızlandı her taraf beyazlaştı gibi oldu sonra korktuğumu hissettim ve düzeldim böyle bir şey olabilir mi
  • Astra ile seyehat fena değildir ama ben vectra yı tavsiye ederim

Tamam tamam kızma loguot

Yada

Astra mı ne astrası astra ne arar la forumda.Ben 25 yaşındiyim ben öle birşey görmedim.Biz post atmaya geliyok foruma, astra gelmez buralara.

Haa astral mi var tabi olmazmı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neccko -- 22 Ocak 2010; 0:49:22 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mico66

Arkadaslar bu olay es zamanlimi yani yolculuga ciktigimizde olan olaylari gorebilirmiyiz mesela arkadasimizi gozetleyebilirmiyiz?

Herşeyi yapabilirsin o senin hayal gücüne bağlı.Lucid de buna benziyor ondada rüyada beynini kontrol ediyorsun.Ama bağımlılık yapıyor uyuyamıyosun

Lucid cok zevkli :D
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Şaka diyorum alınma

Kulun köpeğin olsun hacı o hatun senin :D Sarışın olanı diosun dimi ?

Yvonne

• beyler lütfen astral seyahata çıkmam için biri yardımcı olsun.. çok mrk ediyorum.. ve çok heyecanlandırdı bu astral seyahat benimde yapmam lazım..
  • ya tam olarak nasıl yapıcaz deneyimli biri anlatsada bizde astral a çıksak
  • burada bilgiler var, teknikler falanhttp://www.astralseyahat.com/
  • orayı bende inceledimde.. astral seyahata çıkmış birinden öğrenmek daha iyi olur..
  • eskiden buralar cayır idi cimen idi
  • mesajım bulunsun bende deniyecegim şimdi yarın gelişmeleri yazarım iyi geceler ha astrale çıkanlar biyerde bulusalım hacılar böyle olmaz ayrı gayrı grup yapalım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.