Şimdi Ara

Astral seyehat gerçekten var mı? Kesin yapanlar lütfen yalan söylemeden.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
1
Favori
42.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: b3rkhan
    Hacı Satürn'ün önüne gel konuşalım biraz.

Abime sordum, dedi ki; astrale cikmak o kadar kolay degilmis. Herkes cikamazmis öyle yani manevi'dini' acidan kuvvetli olmak gerekiyormus. Ve o kadar uzaga da gidilmez diyo, satürn ne ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkozan
    mesajım bulunsun,belki ileride lazım olur

Yarın konuyu inceliyeceğiim
  • faydası olur merak edenler için Astral-Seyahat
  • Bu akşam deniyim.

Bu yaz bir kere Astral'e çıkmıştım bilinçsiz olarak. İlk astral deneyimimi geçen sene yaşamıştım fakat korktuğum için çok uzun sürmemişti. Ayrıca ek olarak 2 kere bilinçsiz olarak lucid rüya deneyimim var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnkX
    evet var 5-6 kez istemli çıktım..

Ben denemek istiyorum ama ölmekten korkuyorum bildigin :/ Ya ruh geri dönemezse vücuda ? Ha ?

• alın size astral seyahat

şaka bi yana şu siteye bende takılayım lucid dir astral dir ilgimi çekmekte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morpheew

quote:

evet var 5-6 kez istemli çıktım..

Ben denemek istiyorum ama ölmekten korkuyorum bildigin :/ Ya ruh geri dönemezse vücuda ? Ha ?

Beden dışında iken gümüş kordon olarak adlandırılan bir ip ile yataktaki bedeninize bağlısınızdır. Ölüm hali gümüş kordonun kopması halidir,eğer gümüş kordon koparsa bir daha bedeninize dönemezsiniz. Bu kordonun kopması ancak ve ancak normal ölümlerle ,trafik kazası hastalık vs gibi durumlarda meydana gelir.Astral seyahat esnasında gümüş kordonun kopması ve tekrar bedene dönememek gibi bir durum söz konusu değildir.

• kursu olsa giderim valla
  • Dün akşam yatakta deneyeyim dedim bir kaç kez denedim olmadı bir daha denedim göz kapaklarım kıpraşmaya başladı çok hızlıydı kalp atışlarımda hızlandı hiçbir şeyi duymuyor gibi oldum ve göğsümle karnım arasında biraz yanma hissettim aha çıkıyorum dedim güldüm ve her şey durdu
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnkX -- 23 Ocak 2010; 0:03:41 >
  • arkadaşlar ben 2 defa denedim.1.sinde bilgisizdim kulaklar çınlamaya başlayınca bıraktım.2.sinde ellerim ayaklarım uyuştu devam etmek istemedim bıraktım.bugün tekrar denicem.

bu arada bildigim kadarıyla astralde:

ilerki seviyelerde ruyalara girebiliyorsun.Gariptir ki kediler sizi hissedip kaçabiliyormuş.Sonra dünyanın dikine gidince diger evrene geçebiliyormusun.yani insan olmayanların yaşadığı tarafa.ordan ötesi yasakmış insanlara zaten.ama tavsiyem oraya gitmeyin çünkü orada anlaşmalar yapılabiliyormuş...Bide başka yaratık görebilirsiniz ama bütün yaratıklar insanlar ışık süzmesi şeklinde gözükür.yaratık olsada anlayamaya bilirsiniz.

sorunuz varsa yanıtlayabilirim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

Dün akşam yatakta deneyeyim dedim bir kaç kez denedim olmadı bir daha denedim göz kapaklarım kıpraşmaya başladı çok hızlıydı kalp atışlarımda hızlandı hiçbir şeyi duymuyor gibi oldum ve göğsümle karnım arasında biraz yanma hissettim aha çıkıyorum dedim güldüm ve her şey durdu

güzel gidiyosun o düşünceler engel ol yoksa çıkamazsın. baya ilerlemişsin

Her şeye astralseyahat.com dan bakmıştım ama kuzey güney olayını yapmadan denedim çok gerekli bir şey mi o?yoksa normal her yerde yatarken olur mu birde tam olarak hangi yöntem daha iyi çok karışık yazmışlar nokta olarak düşün 1 metre yüksekte düşün diyorlar orayıda anlamadım birde ip olduğunu düşün diyorlar sonrada dik olarak ayaklarının üstünde kalk demişler bu ikisi farklı yöntemler mi yoksa sırayla mı yapılacak anlamadım aşama aşama anlatabilirsen süper olur

• Çıkınca nereye gidiyosunuz ?

Bende bi kaç kez denedim ama sonuç yok
  • Çok sık uyku felci geçiriyorum, uyku ve yeme düzenim yok nerdeyse. Arkadaşlar tüm samimiyetimle yazıyorum buraya.. ben de okuduğumda saçma geliyordu çünkü hiç gerçek hayattan bir arkadaşıma olmamıştı.. neyse
    Uyku felcini geçirenler bilir, ne olduğunu detaylı yazmicam ama uyku felci sırasında bir çırpınma olur, o sıkıntıdan kurtulmaya calışma.... Uyku felci sırasında kendiinizle konuşabilirsiniz, zihin zaten açıktır. Ben yüz üstü yatıyordum ve nasıl kurtulabilirim diye düşünürken kendimi sıkarak dönmeye çalıştım çünkü yüzüstü olup nefessiz kaldığımı düşünüyordum ve de döndüm ama bedenim dönmedi ''zannedersem ruhum oluyor kendisi'' sadece havaya doğru 1 metre kadar çıktım sonra korktum tabi ki ve tekrar yüzüstü pozisyonumu alıp( vücuduma ters girmek istemedim allah korusun bişey mişey olur diye ) vücuduma geri döndüm geri döner dönmez de uyandım.Bir de şunu ekleyeyim; Ruhun kalktığı zaman her zaman vücuda doğru bir çekiş yaşadım yavaş hareket ediyordum bu yüzden ve etraf böyle bir garipti tam anlatamıyorum.

Adının ne olduğunun önemi yok. Yaşadım.., inanırsınız inanmazsınız tabi ki saygı duyarım.

• Fazlasıyla ilgimi çekiyor. Mutlaka deniyeceğim ama birtakım şeylerden çekiyorum. Bilinmezlik özellikle..
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnkX -- 23 Ocak 2010; 0:03:44 >
  • Bir sorum var duvarların içinden geçebiliyormuyuz? bu gece deniyeceğim
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnkX -- 23 Ocak 2010; 0:03:47 >
  • Dün gece bende denedim sadece kalp atışlarım hızlandı kaşlarımın arası sanki ağrıdı gibi bişe ama daha fazlası olmadı bunu nasıl ilerleticez ben ilk defa denedim
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnkX -- 23 Ocak 2010; 0:03:50 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.