Şimdi Ara

ASUS 27' VG278H 3D 120Hz LED MONİTÖR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
3
Favori
8.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben aldıktan 10 gün sonra gözlük bozuldu arkadaşlar... 40 gündür bekliyorum hala... ama kronikmiş gözlük bozulması. yenısıyle vericekler veremzseler monitörü komple değiştirecekelr
  • quote:

Orijinalden alıntı: alitx3

Asus VG278H karşılaştıranlar için daha bizim s950 le bu sorunu yaşayan yok .
    Asus VG278H alıpta şikayet eden çok bir asus klasiği.

ASUS 27' VG278H 3D 120Hz LED MONİTÖR

ASUS 27' VG278H 3D 120Hz LED MONİTÖR

http://3dvision-blog.com/forum/viewtopic.php?f=14&t=2165

ek olarak yurtdışı fiyatları S27A950D daha pahalı.
    Asus VG278H $599.99 yurtdışı . +kdvdahil 1275 tl türkiye fiyatı olması gerekirken faiş fiyata satılıyor ve dandik olması cabası.
    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824236206

S27A950D $699.99 yurtdışı . + kdv desek 1485 tl tr fiyatı olması gerekirken biz yurdışından il defa bir ürünü daha ücüza aldık vatanda indirime denk getirin 1208 tl alın.
    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824001472&Tpk=s27a950

yok parlak ekranmışta iyi değilmişte cartmuş curtmuş bunlar bahane bu panal şahane
    mat olunca yansıma olmuyormuş yananın önde gideni odaya gümeş vurunca mat da olsa parlakta bir miktar yansıma yapar parlaklığı artırın sorununuz kalmasın ayrıca oled oladığı sürece ister tüplü olsun istesen hangi paneli kulanırsa kulansın parlar ısıktan etkilenir o pro lcd lerle yan panaller boşa verilmiyor ıskık yansıması yapmasın filan vs diye.
    parlak olası daha iyisonuç veriyor renktonlarında ayrıca samsung 3d 120hz 7 serisi ve 9 serisi arasında dağlar kadar fark var renk tonlarında ki 7 serisi bile omat ips panelerden daha iyi renktonlarına sahip.
    adamı hasta etmeyin gidin inceleyin ondan sonra yorum yazın .

birde böyle birşey var yabancı forumlarda asus üretimbandından yüksek kalitede çıkan ürünleri almaz.

• ek olarak yurtdışı fiyatı $599.99 olan ürüne vatandan %25 İndirim 1.436TL mi verdin dispiritörü zengin etmişsin.

s950d alaydın oda 3d vision 2 yi destekliyor aktif ettim kulanıyorum şuan bakınız diğer konu s27a950d.
    parana yazıketmişsin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaq999

ek olarak yurtdışı fiyatı $599.99 olan ürüne vatandan %25 İndirim 1.436TL mi verdin dispiritörü zengin etmişsin.

s950d alaydın oda 3d vision 2 yi destekliyor aktif ettim kulanıyorum şuan bakınız diğer konu s27a950d.
    parana yazıketmişsin .

nvidia 3d vision 2 kavramı lightboos ile ilgili bir kavram
    parama ne yönden yazık ettim acaba
    her iki monitörü de yan yana koyup test etmeden bunu söylemek hatalı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 10 Kasım 2012; 0:15:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sardemir

ben aldıktan 10 gün sonra gözlük bozuldu arkadaşlar... 40 gündür bekliyorum hala... ama kronikmiş gözlük bozulması. yenısıyle vericekler veremzseler monitörü komple değiştirecekelr

ne zaman almıştınız
    sizin adınıza üzüldüm
    peki nasıl bir arıza verdi problem nedir?
    @xlmnt13 adlı üyenin de gözlük bozulmuştu
    http://forum.donanimhaber.com/m_59273308/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: svstrgmr

quote:

Orijinalden alıntı: sardemir

ben aldıktan 10 gün sonra gözlük bozuldu arkadaşlar... 40 gündür bekliyorum hala... ama kronikmiş gözlük bozulması. yenısıyle vericekler veremzseler monitörü komple değiştirecekelr

ne zaman almıştınız
    sizin adınıza üzüldüm
    peki nasıl bir arıza verdi problem nedir?
    @xlmnt13 adlı üyenin de gözlük bozulmuştu
    http://forum.donanimhaber.com/m_59273308/tm.htm

hocam zmonitörü alalı tam 50 gün oldu... aldıktan 10 gün sonra gözlük bozuldu. sarj oluyor ama hiç çalışmıyor yeşil ışık yanmıyor.. 10 gün 3d li kullandım 2 kere sarj ettim düşünün. sonra bozuldu işte birden bire. hala beklemedeyim

• acaba piller değişseydi sorun çözülür müydü?
  • quote:

acaba piller değişseydi sorun çözülür müydü?

olurdu gibime geliyor, fakat pilini nasıl değiştirilecegini bilemedim ayrıca vidasını açarsam garnti dısı kalır die ellemedim.
  • Monitörun üretim tarihi hakkında bilginiz varmi çünkü yabancı forum sitelerinde asusun hatalı üretim olanları geri çektiği yaziyor eğer yeni ise sıkıntı olmaması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üretim tarihini nereden öğrenebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

oooo hadi bakalim güle güle kullan

3Dvision 2 de ki en güzel monitörde o. Iyi tercih yapmissin.

Ilk cikan versyonlarinda sorun vardi ama düzelttiler

Nasil 3Dvision 2 den memnunmusun?

teşekkürler
    şimdilik sıkıntı çıkarmadı
    inşallah sıkıntı olmaz
  • quote:

üretim tarihini nereden öğrenebilirim?

Kutusunda sanırım

• kutusunda yazmıyordu arkasında seri numarasının olduğu yerde yazıyor
    mayıs 2012 yazıyor
    sanırım yeni üretim
  • Evet benim monitörde de Mayıs 2012 yaziyor

• Merhabalar,

Geçenlerde Asus Vg278H + 3D Vision 2 satın aldım. Deneyiminize güvenerek yardım etmenizi rica ediyorum. (monitör = mayıs 2012)

Konfigürasyon : i7-3770k, 16 gb ram, asus gtx 680 ekran kartı

Sorunum : Monitördeki IR Emitter denilen alıcıyı maalesef çalıştıramıyorum.
    3d vision özelliğini kullanamıyorum.

Öncelikli olarak bilgisayarıma, nvidia'nın son sürücülerini (306.97 grafik + 3d + physx vs.) kurdum.

Nvidia denetim masasından stereoscopic 3d seçeneğini etkinleştirdim. DVI ile 3d vision, hdmi ile 3dtvplay seçeneği çıkıyor. İkisinde de ilk testte gördüğüm şekli sorduğunda kare üzerine üçgen olan seçeneği gördüm; zira ne ir emitter yanıyordu, ne de gözlükte bir hareketlenme oluyordu. Doğal olarak donanım testini başarıyla tamamlayamadım.

Dual Link DVI kablosu ile HDMI kablosu arasında denemeler, geçişler yaparken, hasbelkader Call of Duty Black Ops oyununda bir kere alıcının üstündeki yeşil ışığı yakmayı başarabildim. Onda oyundan çıkana kadar kısa bir süre 3d oyun deneyimi yaşayabildim. Sanırım o da hdmi kablo kullanırken idi.

Cyberlink PowerDVD 12 programıyla bir bluray izlemeyi düşündüm. Bluray Rom'a man in black 3 filmini taktım. Programı çalıştırdım, Görüntü aracı olarak Nvidia 3d Vision Ready 120 Hz seçtim. Yine hiç bir sonuç alamadım =( Bu sefer hdmi girişiyle deneyip hdtv 1920x1080 @24hz seçeneğini denedim, yine hiçbir sonuç alamadım. Üstelik dvi ile aldığım 2d kalitesinden de daha kötü sonuç aldım.

Velhasıl-ı kelam, biliyorum sözü fazla uzattım ama; Asus vg278h + 3d vision 2 ile ne oyun keyfi çıkarabildim, ne de 3d olarak bluray film izleyebildim.

Malumunuz bir hevesle aldım ama daha baştan çuvalladım. Gerçekten yardım ederseniz çok mutlu olurum, teşekkür ederim.

• hakkaten böyle sorunlu malları bize mi pompalıyorlar anlamıyorum
    senin sorun ya gözlükten ya da vericiden
    verici ışığı yanıyor mu
    gözlük ışığı yanıyor mu
    gözlüğü başka monitörde deneme imkanı yada
    monitörde başka gözlük deneme imkanı yoksa
    iade et gitsin
  • hocam, gözlük şarj ışığı turuncu, açınca da ışığı yeşil.. Anladığım kadarıyla normal..
    Asıl sorun monitör vericisinde gibi, ama bir kere call of duty'de ışığı yandı.. Hakikaten de çalıştı o ara, 3boyut görüntüyü alabildim.. Yani o da kesin arızalı diyemiyorum o yüzden..
  • OZAMAN SENİN SORUN VERİCİDE
    İADE ŞANSIN VARSA İADE ET
  • :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxellsuperrd

hocam, gözlük şarj ışığı turuncu, açınca da ışığı yeşil.. Anladığım kadarıyla normal..
    Asıl sorun monitör vericisinde gibi, ama bir kere call of duty'de ışığı yandı.. Hakikaten de çalıştı o ara, 3boyut görüntüyü alabildim.. Yani o da kesin arızalı diyemiyorum o yüzden..

Aşağıdaki linkte benzer problemden bahsetmiş ,incelemek isteyebilirsin.

http://3dvision-blog.com/6456-problems-with-asus-vg278h-3d-monitor-and-the-integrated-ir-emitter/

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.