Şimdi Ara

ASUS 7850 102 CM EKRANDA BATTLEFİELD 3 OYNANIRMI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: suleymangonca

Ben bizzat denedim.
    Sadece pes 2011 oynarken tv de adamlar yavaş koşuyor hissi aldım.
    Hatta 5saat tv de oynayıp sonra 24"samsung bx2450 monitöre geri dönüş yaptığımda futbolcular inanılmaz hızlı hareket ediyorlardı.
    Noktasalar aralıklar birbirine yakın olduğundan 1920x1080 p yada daha üzeri bir çözünürlük küçük ekranlarda daha hızlı ve güzel bir o kadarda anlaşılır canlı oluyor.

+1 Acayip yavaş geliyor oyuncular ama fps oyunda ne hisedilir bilinmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FPS aynıysa hareket hızları da aynıdır arkadaşlar(tabi tv'niz görüntüyü min 60hz alıyorsa). Hatta TV'lerde daha hızlı görünmesi beklenebilir, eğer 100Hz-200Hz ek işleme metodları devredeyse. Bunlar özellikle düşük fps'lerdeki yavaş kamera hareketlerinde akıcı görüntü sağlayabiliyor.
    Bunun dışındaki farklar sizin ekrana mesafenizle alakalı olabilir anca. Neticede, büyük TV kullanmamızın sebebi, ekrana mesafemizin uzak olması.

Tabi tv'ye göre değişen input lag ve ghosting gibi durumlar da var, ama hareket hızıyla ilgileri yok. Input lag, TV'nin aldığı sinyali görüntüye dönüştürme hızındaki gecikmeyi ifade eder, ne kadar yükselirse mouse-klavye hareketlerimize gelen tepki gecikir; ama görüntü hızı değişmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 9 Ekim 2012; 15:45:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurunc

Anaaa şempanzeye bak sen oyun oynuyo

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.