Şimdi Ara

ASUS A6V??? Tavsiye edilir mi??? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.695
Cevap
2
Favori
157.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eger imkanın warsa notebook un soyle 4-5 resmini cekip buraya koyarmısın???
    Milletin aklında kasa we görünüş olarak soru kalmasın...
  • dün nihayet notebook'u kargoya vermişler. pazartesi günü elimde olur. notebook hakkında sizlere bilgi vereceğim. güncel oyunları kurup sizler için test edeceğim.
  • Arkadaşlar istediğiniz gibi (bazıları hafif bulanık olsa da) bir kaç resim ekliyorum. Umarım size bir fikir verir.Çekimler iyi değil aceleye geldi ama...

İkisi imageshack de...

http://img284.imageshack.us/img284/7409/hpim00370li.jpg

http://img284.imageshack.us/img284/7500/hpim00523gc.jpg

• arkadasım ben birazda aleti oyun oynamak icinde kullancam o yuzden oyun performansıda önemli
    eğer bi denersen cidden cok sevap kazanırsın :)
    Saygılar...
  • Arkadaşlar bu üründe tv-out çıkışı var mı acaba? Hepsiburada,bascuda vb.lerinde belirtilmemiş (yani yok gibi) Gold pc'de var diyor. Türkiyeye farklı farklı modeller geliyor bilindiği gibi.
  • "goxel_35" arkadaşım,

hayırlı olsun. güle güle kullan.

"kel_rapunzel" arkadaşım,

merak etme. güncel oyunları test edeceğim.

• cidden cok saol arkadasım bekliyorum merakla direk gidip alcam tekrardan hayırlı olsun darısı basımıza :)
    saygılar...
  • Öncelikle "aodere" arkadaşım yazdığım izlenimleri okusan tv-out olduğunu hatta kutunun içinde bunun için ayrı bir kablo geldiğini anlardın.

"kel_rapunzel" senin istediğini yani güncel oyunları denemeyi yapamadım daha. Kendim oyun meraklısı olmadığım için elimde güncel oyunların cd si de yok. Ama elime geçer de yaparsam onu da yazarım

Buarada şu ana kadar Allaha Şükür bir sorun ya da olumsuzluk yaşamadım ilgilenenlere duyurulur

• arkadaşlar bende bu dizüstünü incveliyorumda. Kafamda bazı soru işaretleri var Bu dizüstü neden bu kadar ucuz :D Benim pek dizüstülerle ilgim yok. mesela şu linkteki Asus W3A nın ne özelliği varda. A6V den daha pahalı bence. A6V daha iyi özellikleri.http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=UN103ASU75
    Birde şu laptopa 4 milyara vermenin ne anlamı var bence A6V bundanda iyihttp://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=UN103ASU39 rabi benim bilmediğim özellikler olabilir. Ben sadece İşemci-Ram-HDD-Ekran kartına göre değerlendirme yapıyorum. Asus A6V 3,5 4 milyarlık dizüstülerine kafa tutuyor. Bu makine kalitesiz bişey olmasın sakın

• ASUS a6 kullanan arkadaşlar resimlere baktım da sanırım kasa plastik ?
    klavyenin etrafındaki parca plastik mi metal mi bilgi verir misiniz ? ? ?
  • esquivo kasa P-LAS-TİK de-ğil. Özellikle bir ara Datron, Pro2000 vs almayı düşünmüş ve kasalarının zayıflığından vazgeçmiş biri olarak bunlara BİN çeker diyebilirim. Resimde gördüğün siyah yerler ise plastik değil, sert bir alaşım. Ayrıca güç tuşları vs de metal, taş gibi valla.

İstersen gidip incelemeni öneririm. Piyasada yok, inceleyemedim dersen geniş ekran Asus A6U serisinin kasası aynısı. Gidip gör...

Umarım soruna cevap olmuştur
  • goxel hayirli olsun güle güle kullan.
  • sagol goxel :)
  • goxel :) ağzım sulandı yaaaaw :) neyseki benim notebookta yarın gelecek. eğer gelmeseydi senin notebook'a sulanacaktım. güle güle kullan
  • "goxel_35" kardes sana kaça patladı bu alet (1GB ramle beraber..)
    We nerden aldın.. TAksitlemi aldın?? Ben taksitle almayı düşünüyom daa..
    Yazarsan sewinirim
  • Arkadaşlar sakın aldığım bir şeyi övüyorum sanmayın. Ama inanın bu fiyata gerçekten güzel. Eksi yanlarını da keşfettikçe yazacağım.

Bu arada biraz önce HDD nin markasını ve RPM ni öğrendim. Donanım aygıtlarından öğrendiğim seri no ile Asus'un sitesinden. Markası HITACHI ve ne yazık ki 4200 RPM. Ancak sitesinde 5400 RPM olanlarla da kullanılabileceği yazıyor. Yani ilerde istersek böyle bir upgrade seçeneğimiz olacak
  • "Mr.Anderson" ben peşin aldım ve 1 GB (512x2) olarak. İzmir'den Başar Bilgisayar'dan. 1289$+KDV (1520$). Pazarlık nerdeyse hiç yapmadım sadece peşin alacağımı söyledim ve bu fiyatı verdiler. Bana fiyatı uygun geldi ama sizce nasıl almışım ?? Kazık yememişimdir inşallah

Ancak bir şey eklemek istiyorum, bilgisayarcım ben ürünü teslim alırken fiyatının tekrar 1499$+KDV ye yükseldiğini söyledi. Ne derece doğru bilmiyorum ama...

Bu arada bilgisayarı alıpta gelmesini bekleyen ve almayı düşününlere şimdiden HAYIRLI OLSUN GÜLE GÜLE KULLANIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goxel_35 -- 18 Eylül 2005, 23:29:05 >
  • Abi eger yanlış anlamadıysam 1GB ramle beraber 1289+kdv diyosun di mi??
    Eger oleyse iyi almıssın yani.. Fena deil.. İstanbulda da zaten ben en iyi olarak
    512 ram le 1200+kdv diyen yerler buldum. Yoksa bildigin gibi 1299+kdv yani...
  • 512 ram farkı ne kadar oluyor?
  • Evet tabii ki verdiğim fiyat 1GB DDRII (533 MHz) RAM li fiyat. Yoksa peşin almanın anlamı kalmıyor haksız mıyım? Az da olsa indirmeleri gerekiyor
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.