Şimdi Ara

ASUS A6V??? Tavsiye edilir mi??? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.695
Cevap
2
Favori
157.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cyberspace2005tr

ASUS A6B00VC

Bu notebook hakkında herkes birşeyler söyledi. Hatta bazı arkadaşlarımız diğer modeller 2000-3000 $ mertebesinde iken bu özelliklere sahip bir notebook nasıl oluyordu da bu fiyattan satılıyordu. Arkadaşlar diğer markalarında bu tarz ürünleri var. Sony, Acer, Dell. Bu bir satış stratejisi. Notebook piyasası çok hareketli ve çok notebook satılmakta. Firmalarda bunun farkında. Pastadan pay kapabilmek için bu tarz ürünler çıkarıyorlar. Fiyatına bakıp bu notebookların biryerlerinde sorun mu var sorusunu sormayın. Tabii ki bazı özelliklerden yoksun olacak. (Mesela ekran kartı gibi: tümleşik)

Şimdi gelelim notebook hakkındaki izlenimlerime:

01. Notebookun görüntüsü: Görsel olarak insanın gözünü doyuruyor. Bileklerin ve parmakların klavyeye yerleşimi süper. Tuşlar gayet iyi. Söylenildiği gibi basınca deforma olacak türden değil. Kasa sağlam. İnsana güven veriyor.

2. Kamerası: Tek kelime ile mükemmel. 1.3 megapixellik kamera sürekli msn'de konuşan kişiler için biçilmiş kaftan.

3. Çanta: Daha önceki dağıtımlarda verilen çantalardan daha şık. Klasik görünümlerden farklı. Sportif bir dizaynı var. Çanta siyah, kenarları mavi. Dayanıklı bir ürün.

4. Mouse: Logitech mouse çok şık. USB portuna takılan ve kablosu gerektiğinde mouse altına sarılabiliyor. Çantada kablo karmaşası yaratmayacak şekilde
    dizayn edilmiş.

5. Harddisk: 80 GB 4200 rpm. Çok sessiz. Ve en güzel tarafı çift partition (C, D). Eğer tek partition olsaydı bölmek için uğraşacak, programları kurmak için zaman kaybedecektim.

6. Ekran kartı: Bu notebooku almak isteyenler tüm özelliklerine okey dediler ama ekran kartı olayında kafalarında sürekli bir soru kaldı. Acaba oyun oynayabilir miyim? Ben NFS Hot Pursuit 2'yi kurdum. Süper oynadım. Beni çok memnun etti. Bana sakın şu oyunu dene, bunu dene demeyin. Ben sadece araba yarışları oynuyorum.

7. Fan: çok sessiz. Devreye girdiğinde bile sessiz.

8. Isınma: Notebook geldiğinden beri (7 saattir) sürekli açık. Program yükledim, internetten yazılımları güncelledim. Ve ısınma normal. Korkulacak boyutlara çıkmıyor.

9. RAM: Kasanın üzerinde 512 MB yazıyor. Sistemde de 512 Mb yazıyor. Ama ben bir yerde DDR mı DDR2 mi olduğunu göremedim. Bununla ilgili olarak bilgi alınca sizlere bildireceğim.
    http://www.bogazici.com.tr/detail.asp?Ref=AN-263 burada 512 MB DDR RAM (Max 2 G) yazıyor.

Şimdilik sizlere aktaracağım bilgiler bu kadar.

Saygılarımla...

Hayirli olsun güle güle kulan,bilgiler icin tesekkürler.

• arkadasım su oyunu bu oyunu dene demeyin demissin ama bu araba yarısı gayet eski bi oyun sanırım su NFS nin son underground2yi deniebilirmisin rica etsem cok guzel bi araba yarısıdır sende bilirsin eminim ama tabi sistemi zorlayan bi oyundur bu oyundaki izlenimler sonuca daha cabuk goturecektir bizi...
    kusra bakma istekler bitmiyor :(
    Saygılar...
  • "falco203" arkadaşım dileklerin için teşekkür ederim.

"kel_rapunzel" arkadaşım aslında o oyunu deneyecektim ama evde cd yi bir türlü bulamadım. Ya arkadaşlardan biri hacı yaptı ya da biryerlere gizlendi. 2 saattir onu arıyorum. Bulur bulmaz test edeceğim. Aklımda merak etme
  • hayırlı olsun arkadasım :)
    ben yorumunu bekliyorum hemen alcam yoksa hazırda bekliyo alet beni
  • cyberspace2005tr
    hayırlı olsun arkadaş güle güle kullan

e.kartı hala şüphede brakıyor galiba herkes benm gibi nfs2 deki performansını bekliyor. Onun hakkında da bilgi verdinmi olay tamamdır... notebook siparişleri ardı ardına verilir....
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih53

cyberspace2005tr
    hayırlı olsun arkadaş güle güle kullan

e.kartı hala şüphede brakıyor galiba herkes benm gibi nfs2 deki performansını bekliyor. Onun hakkında da bilgi verdinmi olay tamamdır... notebook siparişleri ardı ardına verilir....

son noktayi koydun bende dun gidip baktim,biraz daha yorum gelsin bekliyorum gidip alacagim hemen ,bekliyoruz yorumlari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falco203 -- 20 Eylül 2005, 10:00:30 >
  • Arkadaşlar yoğunluğumdan dolayı aranızdan uzak kalıyorum

Bazı arkadaşlarımın PM lerine ancak cevap yazabildim.

Bu arada "cyberspace2005tr" hayırlı olsun arkadaş güle güle kullan.

RAM lerin DDRII olduğunu ve diğer donanımlarınızla ilgili bilgileri "SiSoft Sandra" diye bir program var ondan öğrenebilirsiniz.

Linki:http://www.sisoftware.co.uk/index.html?dir=dload&location=sware_dl_3264&langx=en&a= buradaki istediğiniz sunuculardan birinden indirebilirsiniz.

Bir de arkadaşlar alacağınız bilgisayar hakkında en kesin bilgileri onu kullananların yanı sıra o bilgisayarın distributöründen öğrenebilirsiniz. Yoksa pc satan mağazaların çoğu bu konuda yetersizler. Çok yaşadım oradan biliyorum

• eyvallah göksel kardeş de bizim tek derdimiz e.kartı ile ilgili şnun performansı hakkınd biraz bilgi verseniz valla dua edecem size vermesenizde canınız sagolsun ben satıclılardan çok buraya güvenüyorum nedenmi?

1- buradakiler daha önce bişeylerden başı yanmış dikkatli davnıp başkasını yanlış yönşlendirmeme ye özen gösteriyor
    2- ürünü satan degil kullanan ürün hakkında daha iyi bilgi veriyor
    3- şampiyon fener bahçe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rizeli -- 20 Eylül 2005, 11:13:56 >
  • "goxel_35" sağol arkadaşım, hepimize hayırlı olsun.

arkadaşlar oyun testi yapacağım ama işlerin yoğunluğundan şu an o konuya el atamıyorum. ilk fırsatta testi yapacağım ve sizleri bilgilendireceğim. aklımdasınız ama bana biraz zaman verin.
  • ram testi yaptım.

2x256 mb ddr2 ram
  • arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.

goxel'e, fatih'e, falco'ya, rapunzel'e kısacası herkese teşekkür ederim.

saygılarımla...

• yeter yaaa nedir sizden çektigim yok orası öyyle yok burası böyle bi dogru dürüst karar verdirtmiyosunuz adama

şaka biyana az önce m.köy ayder bilgisayardan asus a6v laptopumu aldım şimdi yanında kutusunda kuzu kuzu yatıyo akşam eve gidince kuracam oradan alırken hiç bakma fırsatım olmadı gerçi hatta durun şimdi kurup bakayım bişeyler varmı

• hayırlı olsun fatih.

güle güle kullan.

a6v kardeşliğine hoşgeldin
  • EYVALLAH TA ŞİMDİ BUNLA NELER YAPMAM GEREKİYOR HEMEN BİLGİ ALAYIM
  • FAtih hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan. Gerçekten güzel bir laptop. Fiyat / performans iyi. Tek eksiği bence HDD'sinin 4200Rpm olması. Aynı fiyata Acer 4102 alınabilir. Bazı arkadaşlar HDD'nin 4200 veya 5400 olmasında fazla fark yok diyebilir. Ancak kesinlikle hissedilir bir fark var. Kendim deneme ve test etme imkanım oldu
  • fatih ne tür bilgi istiyorsun?
  • eyvallah toprak buna kafayı taktık bikere bu oldu

benimkinin kasası gri artas ve altı siyah ben düz siyah diyebiliyodum ama bu daha güzel geldi valla

ilk açıldıgında yapmamız gereken bişeyler varmı onu soruyom bataryası yarıya kadar doluşuan fişr takmadan açık duruyo tamamen bitiripmi takmak daha saglıklı yoksa böyle takayım m + nekadar şarjda kalmalı
  • hdd nin 4200 rpm olması hangi konuda zorluk çıkartır?
  • ekranın parlaklıgını nerden ayarlıyoruz biraz renksiz geldi soluk sanki bide ölü bişeyler varmı diye bakcam bi tarıf edin
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih53

eyvallah toprak buna kafayı taktık bikere bu oldu

benimkinin kasası gri artas ve altı siyah ben düz siyah diyebiliyodum ama bu daha güzel geldi valla

ilk açıldıgında yapmamız gereken bişeyler varmı onu soruyom bataryası yarıya kadar doluşuan fişr takmadan açık duruyo tamamen bitiripmi takmak daha saglıklı yoksa böyle takayım m + nekadar şarjda kalmalı

Öncelikle 16 - 18 saat kapalı durumda şarj et. Ondan sonra elektrikle çalışsan bile kesinlikle pilini çıkartarak çalıştırma. Biliyorsunki pil UPS görevi görmekte ve voltaj değişimlerinden makinanı korumaktadır.

4200Rpm olmasının bir sakıncası yok. Sadece biraz daha yavaş çalışır o kadar.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.